Adet kanamasi yasayna ve sonrasinda hamile oldugunu ogrenen var mi ??

Zevk suyundan hamilelik mi :))))
Saka mi yapiyorsun su an 3 aydir gebe kalmaya calisiyorum ve kantestim 0,100 cikti ne olacak yerlesme kanamasiysa eger aldiracak misin ???
O kadat kolay olmuyir bu isler hamile kalmak zannettigin kadar basit degil

evet benimde iki gun suren kanamam oldu aniden kesildi tabi ped doldurcak kadar degildi benimkisi test yapayim bi dedim cift cizgi ben sok ben iptal :)

evet benimde iki gun suren kanamam oldu aniden kesildi tabi ped doldurcak kadar degildi benimkisi test yapayim bi dedim cift cizgi ben sok ben iptal :)
Ooo ne guzel rabbim kucagina almayi nasio etsin
Ben kan testi yaptim ama sonuc negatif bt 0.100 cikti

Ooo ne guzel rabbim kucagina almayi nasio etsin
Ben kan testi yaptim ama sonuc negatif bt 0.100 cikti

tesekkur ederim.. sizde hic caninizi sikmayin oyle bir anda geliyor ki yook artik diyosunuz 4 sene bekledim ben bu sipayi tedaviler sunlar bunlar yok inat etti gelmedi ... yapmadigim kalmadigi bi ay ben burdayim dedi hamile oldugumu bilmeden alkol aldim deli gibi agir tasidim perde astim tatile gittim atlayip zipladim ve ustune adet oldum dedigim gibi ama benimleymis cok sukur.. kafanizi rahat tutun hic belirti takip etmeyin o gelecegi zamani biliyo :) insallah tez zamanda guzel haberlerinizi aliriz saglikli sihhatli :)

Aminn canim cok sevindim sana vallahi rabbim daim etsin

Olmadi canim
Sonuc 0.100 cok kotuyum cook
Ahhh canım yaa. Ne desem nası desem bilemiyorum ki. Hayırlısı be kuzum. Bidahaki aya kısmet. Bende az az adet sancıları çekiyorum. Yarın kesin olurum artık.üzülme yaa. Bu bebişler bize kafayı yedirtecek valla

Insallah olmazsin canimm
Insallahh hayirli haberler verirsin bize
Ben umudumu bir sonraki aya sakladim insallah olir

Insallah olmazsin canimm
Can'ım Ağrı'm vardı ama şimdi geçti gibi. Ama umut etmek istemiyorum üzülüyorum sonra....hem testimde negatifti biliyorsun...

Can'ım Ağrı'm vardı ama şimdi geçti gibi. Ama umut etmek istemiyorum üzülüyorum sonra....hem testimde negatifti biliyorsun...
Hayirlisi Allahtan canim
Nasipte varsa zatenolacak yoksa da eger zamanini bekleyecehiz

Insallah olmazsin canimm
Umya m canim bende dun doktora gittim ultrasonla bakti adetin az gelmesi falan tabiki hamilelikle alakali degilmis hamile degilim..Rahim ici temiz yumurtaliklar temiz dedi yine klomen verdi adetin 5. Gunu icicem ilac bitincede gel dedi yani carsamba gunu gidicem..bu ay igne veremicem sanirim dedi bayram tatili giriyor ya araya..Bizde 2 gunlugune tatile gidicez tam yumurtlama gunlerine denk geliyo hava degisimi insallah iyi gelir...

Insallah canimm benimm
Insallahhhh
Benimde tahlikler falan temiz cikti ama hamilelik yokk
Bu ay bakalim rahat olmaya calisacagim
Insallah eylul bize ugurlu gelir
Sende tatilin tadini cikar hayatimmmmm
Dusunmemeya caliss
Desigin gibi hava degisimi seni olumlu etkiler insallah
Ben yarindN itibaren tarcin bal corek otunu deneyecegim
Sende dene ne olur ne olmaz :) sifa allah tan :)

Canım benim bat bugün. Karın yada kasık ağrım yok. Sol bacağım ve belim de ağrı var. Ara ara yanlarda var ağrı...

Canim bende onu dicektim bu sabahtan itibaren bende basladim bi tek sabah mi yencek o birde kac gun

Canım benim bat bugün. Karın yada kasık ağrım yok. Sol bacağım ve belim de ağrı var. Ara ara yanlarda var ağrı...
Insallah hayirli haberlerini aliriz canimmm
Sen mutlu et bizi en azindannn

Insallah hayirli haberlerini aliriz canimmm
Sen mutlu et bizi en azindannn
Keşke canım inşallah.. Geçsin bakalım bugün yarın gelmezse paZartesi kan veririm direk. Evdeki testlerde çıkmıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…