Adet kanaması

Sehersrc

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2021
16
4
16
24
Merhaba hanımlar benim her ay düzenli olarak adetim oliyir 5 gün sürer en fazla 5 . Gün akşamına kalmadan biter hatta heo boyledir bu ay 6 günü geçti hala kanamam var araştırıyorum int farklı şeyler çıkıyor sizde de böyle olan var mı acaba yerleşme kanaması mi bebiş olsun çok istiyorum ama umutlanmak istemiyorum

Yerleşme kanaması çok az olur canım

Mevsimsel olabilir. Geçen ay benim de öyleydi. Normalde 4-5 gün sürer ama geçen ay 7-8 gün boyunca lekelenme şeklinde devam etti. 1 gün de erken olmuştum.. Doktor kontrollerimi de yaptırıyorum. Stres, hava değişikliği bile etkiliyor. Çok aşırı bir kanamanız olmadığı sürece endişelenmenize gerek yok. Ama takip edin gelecek aylarda da aynı durumu yaşarsanız bir doktora görünürsünüz :)

Lekelenme tarzi normalde koyu kırmızı akici olur böyle peçete ye geliyor kahverengimsi açık

Lekelenme tarzi normalde koyu kırmızı akici olur böyle peçete ye geliyor kahverengimsi açık
Adet sonuna doğru normaldir. Ama başında adetiniz nasıldı normal adet gibi olup mu bu şekilde oldu, yoksa başında da böyle miydi?

Sonunda böyleydi ama ilk oldu bende merak ettim açıkçası kasık ağrım 3. Günde gider hala geçmedi
Malesef normal adet o zaman, yerleşme kanaması falan değil. Dediğim gibi mevsimsel olabilir. Her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…