Merhaba hanımlar benim her ay düzenli olarak adetim oliyir 5 gün sürer en fazla 5 . Gün akşamına kalmadan biter hatta heo boyledir bu ay 6 günü geçti hala kanamam var araştırıyorum int farklı şeyler çıkıyor sizde de böyle olan var mı acaba yerleşme kanaması mi bebiş olsun çok istiyorum ama umutlanmak istemiyorum
Merhaba hanımlar benim her ay düzenli olarak adetim oliyir 5 gün sürer en fazla 5 . Gün akşamına kalmadan biter hatta heo boyledir bu ay 6 günü geçti hala kanamam var araştırıyorum int farklı şeyler çıkıyor sizde de böyle olan var mı acaba yerleşme kanaması mi bebiş olsun çok istiyorum ama umutlanmak istemiyorum
Mevsimsel olabilir. Geçen ay benim de öyleydi. Normalde 4-5 gün sürer ama geçen ay 7-8 gün boyunca lekelenme şeklinde devam etti. 1 gün de erken olmuştum.. Doktor kontrollerimi de yaptırıyorum. Stres, hava değişikliği bile etkiliyor. Çok aşırı bir kanamanız olmadığı sürece endişelenmenize gerek yok. Ama takip edin gelecek aylarda da aynı durumu yaşarsanız bir doktora görünürsünüz :)