Kırmızı kurdele de takıyordur kesinŞekilli şukullu kalpli harfli mi dikiyor olay ne? Dikip dikip bozuyorAdamdaki hıyarlığa bak, hayattaki tek başarısı küçücük deliğe girip girip çıkmak, açılış yapar gibi bir de dikip dikip giriyor pezevnk.
Ay nihayetinde bir doku parçası, ne kadar dikilebilir ki? Paçavraya döner ayol parçalana parçalana.Örselediler, kız kaçtıydı sanırım.
"Overlok da çektir, çift dikiş attır tutmayabilir, o dikilmez artık patchwork yaptır" filan dediler (Ben de demiş olabilirim ahsh)
Dike dike yapıştıracak orayı, daha açamayacak deli.Öyle seviyor seksomanyak
Erkekler için dürüstlük ıvır zivirlarina inanmıyorum.benim için doğru yaklaşım.
Çok politik yazdın bu seferKızların bekareti üzerine oluşmuş bir ahlak anlayışı
Arkadaşınızı bilmiyorum
Nasıl biliyorsanız öyle yapında
Ama umarım onu bu hale getiren adam bu şekilde bir kazık yer
Not evlilik öncesi cinselliği yermiyorum
Sadece böylelerinin zaafı hassasiyeti olan durumu yaşasın istiyorum
Evlilik yıldönümün de eşlerine süpriz için diktirenler bile var uzak Doğu ülkelerinde yapıyorlardıAy nihayetinde bir doku parçası, ne kadar dikilebilir ki? Paçavraya döner ayol parçalana parçalana.
Yani ne diyeyim, herkesin fantezisine kimse karışamaz.Evlilik yıldönümün de eşlerine süpriz için diktirenler bile var uzak Doğu ülkelerinde yapıyorlardı
Çok politik yazdın bu seferne şiş yansın ne kebap
Adam nasıl böyle bir insan olmuş ya? Küçükken karanlık odalarda mı bırakmışlar, sırt kaşıma aletiyle mi sevmişlerAy kocası kadın doğumcuydu hatırladım. 6 ayda bir dikiyormuş adam
Çocukluğuna inemem. Kan görüyorum vahşet görüyorum hocamAdam nasıl böyle bir insan olmuş ya? Küçükken karanlık odalarda mı bırakmışlar, sırt kaşıma aletiyle mi sevmişler
Neyse bir şey demiycem karmadan korkuyorum. Bir de geyikten ban yersem diye.Çocukluğuna inemem. Kan görüyorum vahşet görüyorum hocam
Bence alanında daha fazla uzmanlaşmak için yapıyorŞekilli şukullu kalpli harfli mi dikiyor olay ne? Dikip dikip bozuyorAdamdaki hıyarlığa bak, hayattaki tek başarısı küçücük deliğe girip girip çıkmak, açılış yapar gibi bir de dikip dikip giriyor pezevnk.
Fazlası tutmaz bence, her ay yaptirsan iyileşene kadar zaman geçer falan, çok sık yaptıramaz zatenNeden 6 ay?
İmzasının atiyodur benceKırmızı kurdele de takıyordur kesin
konu sahibine neden günah yazılsın?cana kıymak da öyle basit bir şey değilAşırı derecede bi bekaret takıntısı varsa sanırım ben yanında olurdum çünkü bilmiyorum abartıyor muyum ama kendi canına bile kıyabilir Allah bilir ama o zaman size daha fazla günah yazılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?