- 16 Haziran 2011
- 15.940
- 69.358
- 798
Ciddi bir durum olsun, canımı yesin. Ama böylesine keyfi bir duruma 1 lira vermem.
Arkadaşım sevişti diye 5 bin vereceğim he?
Konu sahibi keşke arkadaşım olsa bir şey deneyecem
Neyse ki yeni nesil zara takılmıyor fazla. Yoksa daha çok dikiş nakış okurduk ahahah
Canlılar hayvanlar, bitkiler, kadınlar, erkekler diye ayrılmıyorErkekler için dürüstlük ıvır zivirlarina inanmıyorum.benim için doğru yaklaşım.
Bxjdjdkd ay şaka gibi. Hayatı boyunca birini salak yerine koyacak bir yalancı daha. Demek ki bunu yapan kadınlar gerçekten kızlık zarını namus falan sanıyorlar. Diktirince de kendilerince kaybettikleri (!) namuslarını geri kazanıyorlar. Hem erkeklerin zihniyetinden şikayet edip hem de onları desteklercesine bunu yapan şahısları anlayamıyorum. Doktor da zaten bunların mecbur hissettiklerinin farkında söğüşlemiş durmuşGeçen gün terziye giden kızlardan biri terziyi şikayet ediyordu. Bakın terzinin ek masraflarına :
Kızlık zarı dikim sürecim
Kızlar merhaba size başımdan geçen süreci anlatmak istiyorum Biz üniversitedeyken erkek arkadasımla yanlışlıkla birlikte olduk haliyle sonradan devamı geldi Fakat ilişmize devam edemedik ve ayrıldık ve ben artık bekaretimi kayıp ettim bunun üstüne ebru zülfikaroğlu nu buldum ankaraya gittim ve...www.kadinlarkulubu.com
E doğru diyor kendi etti kendi bulduBu sözünüzle gerçek arkadaş olmadığınız da belli , zira kınamayınız kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz. Günahı size dert olmuş yok kandıracağım ilerdeki eşini falan arkadaşınızın (sözde) ruh sağlığından daha mı iyi yazık bir hata işlemiş biraz vakit geçsin zaten ne yapacağına o kendi karar verir sense burda haşa Allah olmussun kızın günahını tartışıyor üstüne kendi etti kendi buldu diyorsun asıl sana yazık o kızcağıza değil ona Allah bir çıkış kapısı göstersin sana da azcık vicdan versin
Zarı diktirip kocayı kandıracak, diktirip kandırdığı kocanın parasını size verecek, adam delmek için zar diktirecek yaniTamamını ben ödeyeceğim..borç olarak kabul etmemi soyledi bende sorun yok dedim..evlendikten sonra kesin vereceğim falan diyor
Bxjdjdkd ay şaka gibi. Hayatı boyunca birini salak yerine koyacak bir yalancı daha. Demek ki bunu yapan kadınlar gerçekten kızlık zarını namus falan sanıyorlar. Diktirince de kendilerince kaybettikleri (!) namuslarını geri kazanıyorlar. Hem erkeklerin zihniyetinden şikayet edip hem de onları desteklercesine bunu yapan şahısları anlayamıyorum. Doktor da zaten bunların mecbur hissettiklerinin farkında söğüşlemiş durmuşah ah gençler yaptıklarınızın, başınıza gelenlerin arkasında durun. Sizi sevecek olan yaşadıklarınızla sevsin, kaldı ki bunu bir kusur olarak gören, yüzünüze vuracak potansiyeldeki tiplerle de evlenmeyin.Karşıdaki insan sizi gerçekten sevdiği zaman zaten ne yaşadığınızı didiklemez.
Ne kadar arkadaşımda olsa yardım etme, fim paraysa veririm ama onunla gitmem gelmem o b*ku yerken ben yoktum sonuçta okuluna gitseydi adam gibiHanımlar merhabalar.. öncelikle şimdiden hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum..
İlk okuldan beri çok yakın bı arkadaşım var..daha sonrası ailelerimiz de çok yakınlaştı..benim ailem baskıcı değil ama arkadaşımın ailesi biraz fazla baskiciydi ki hala oyleler ..
Arkadaşım üni zamanı bı çocukla tanıştığını söyledi..fotosunu görür görmez ASLAAA dedim .çocuk çok fazla yakışıklı ve farkında belli ki ..arkadasiminda oncesinde sadece iki erkek arkadaşı olmuştu..Neler neler dedim ..kandırır sakın bak diye çok dil döktüm .
Bir gün beni aglayar aradı..çocukla biseyler yaşamak istemiş o boyuta gelmeden..ama ( arkadaşımın anlattığına göre) birden çocuk( nasıl anlatacağını bilmiyorum anlayın işte) o iş olmuş..akşamda o adet kaniydi beni mi kandıriyorsun falan diye mesaj atıp engellemis..
Arkadaşım nasıl ağlıyor ama..intihar edecek böyle yaşayamam bir anda yaptı..bende aglamasina dayanamadım önce çok kızdım baktım çok kötü ben maddi manevi yanındayım dedim..(okul dışında evden cikamiyor) ben izin alırsam annesinden anca benle bı iki saat izin veriyor(beni çok seviyor ve kızım diyor annesi)
Şimdi zar dikimi için araştırma yapıyoruz fakat benim içim bı yandan hiç rahat değil..çünkü evleneceği kişiyi bildiğiniz kandırıp günahına ortak olmuş olacağım..çok ikilemdeyim bana akıl verin hanımlar ...bir anlık arkadasima arkandayım çözeriz falan dedim ama şuan günah boyutu içimden çıkmıyor..sizce iyilik kısmı mi ağır basıyor kötülük kısmı mi ..yardım etmeli miyim etmemeli miyim ???
Bizi kandirdigin zaman da fark eden bir sey olmuyor..Madem gunah :)Şimdi zar dikimi için araştırma yapıyoruz fakat benim içim bı yandan hiç rahat değil..çünkü evleneceği kişiyi bildiğiniz kandırıp günahına ortak olmuş olacağım.
Yok caaağnım çekirdek çitleyip dedikodu yapacaklarmış herşey bir anda gerçekleşmiş, yersenAdamla kiralık evde ne yapacağını ummuş arkadaşın? Çizgi film seyredeceklerini mi?
Günlük kiralık eve neden gitmiş ki bile bile lades demiş aslında.Okula gitmemiş o gün daire kiralamislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?