Kadının düşmanı yine kadınNe diyim arkadaşlar inşallah 10 bin verdiğiniz zarlarınız GERDEK gecesi kanamaz da g.t üstü oturursunuz.
Kanamayınca garanti kapsamına giriyor mu ki?Ne diyim arkadaşlar inşallah 10 bin verdiğiniz zarlarınız GERDEK gecesi kanamaz da g.t üstü oturursunuz.
Kanamazsa dava açabiliriz mi?Kanamayınca garanti kapsamına giriyor mu ki?
Nasıl kanıtlanacak acaba?Kanamazsa dava açabiliriz mi?
Dikimi kanıtlarsın, kanamamaya şahit lazım. O da koca kişisi olacak mecburNasıl kanıtlanacak acaba?
diğerini okumadan sadece buna göre yorum yapmanın bir anlamı yok.
burada konu sahibi diyor ki, kız zarı diktirirse ileride evleneceği insana haksızlık olacak, ben de bu kandırmayaca ortak olmuş gibi olacağım.
ben de diyorum ki karşısındaki adam zara takık biriyse zaten ona müstehak.
ben ne dediğimi, ne savunduğumu ne savunmadığımı çok iyi biliyorum, isteyen istediği gibi algılamakta özgür.
tamam işte daha kendileri bile kendilerini bilmiyorlar. farketmeden olmuşmuş. nasıl oluyor pardon? hayır sen planlı programlı biçimde adamla eve gidiyorsun, yaşayacağını yaşıyorsun. ondan sonra diktirsem mi, gelecekteki eşim ne düşünür bilmem ne. ilk yorumumda dediğim gibi, herkes yaşadığı şeyin sorumluluğunu almalı. konu sahibinin vicdan muhasebesi de anlamsız bir kaygı bence.zara takık olan kadın evlenmeden sevişmez seviştiyse zara takık değildir. evlenmek içinde kendi kafasına göre birini bulsun. neden kendisine hediye paketi muamelesi yapıyor?
tamam işte daha kendileri bile kendilerini bilmiyorlar. farketmeden olmuşmuş. nasıl oluyor pardon? hayır sen planlı programlı biçimde adamla eve gidiyorsun, yaşayacağını yaşıyorsun. ondan sonra diktirsem mi, gelecekteki eşim ne düşünür bilmem ne. ilk yorumumda dediğim gibi, herkes yaşadığı şeyin sorumluluğunu almalı. konu sahibinin vicdan muhasebesi de anlamsız bir kaygı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?