- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
Evet zaten bu kizceyiz de tamamen estetik kaygılarla diktiricekmis.Zar diktirmek neden ayıp, günah oluyor anlamadım normal bir estetikten farkı yok bence. Herkes vücudunda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Eşini kandırıyor vs diyenlerin de erkeklerle aynı zihniyette olduğunu düşünüyorum.
Vücuduma istediğimi yaparım, kimseyi ilgilendirmez.Ben de onu diyorum. Bakire olmasaydınız diktirirdiniz zaten diye. Sizin için mesele değilmiş
Asıl siz erkeklerle aynı zihniyettesiniz.Zar diktirmek neden ayıp, günah oluyor anlamadım normal bir estetikten farkı yok bence. Herkes vücudunda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Eşini kandırıyor vs diyenlerin de erkeklerle aynı zihniyette olduğunu düşünüyorum.
Valla maddiyat benim için önemli. Yüklü miktar paramı birinin şeyini diktirmek için harcamam şahsen.Şuan çalışmıyorum ama maddi durumum benim iyi çok şükürkendi birikimi de var üç beş ama annesi ne oldu bu para diyeceği için şuan elleyemiyor..aslında maddi yönü benim için sorun değil ama Allah korkusu var icimde
Off çok aptal ya çok uyardım....göz göre göre lades dedi resmen..zaten ben tek foto ile notunu verdim çocuğun..ama arkadaşım kör olmuş havalarda uçuyordu..çocuk exstra yakışıklıydı buda ona kandıYa adamın kurtulma şekli bir şeyler anlatıyor aslında. Bakire şimdi bu, evlenmek falan ister diye silkeleyip kaçmış baksanıza. Bakire falan değilsin deyip inkar etmek bu anlama geliyor.
Hayır, adamın amacı değil evlenmek, sevgili olmak bile değil. Bu kız bu adamla ne yaşamayı umuyordu acaba?
Ben burda kufur ediyor sanmistim.Srststskn?
Kendisi bile kendine bu kadar acımasız davranırken başkası ılımlı yaklaşmayacak. Bunu bir kambur gibi taşımanın anlamı yok. Evet oldu belki de bu kadar ileri gitmek istemiyordu ve oldu. İnsan yaşadığı şeylere iyi ve kötüsüyle sahip çıkmalı.Kimseyi yargılamak istemiyorum herkesin yaşadığı kendine. Ama kızlık zarı meselesine o kadar üzülüyorum ki. Bu operasyonu geçirenler karşı durmaları gereken olgunun çarkı oluyorlar. Ben buyum deyip kendilerini istemeyene bay bay paşam demek varken bir sürü maddi manevi sıkıntıya giriyorlar. İstemişsin, yaşamışsın kime ne? İstismara uğrayanlar bile bu durumla savaşmak zorunda kalıyor. Travmanızı paylaşamayacağınız biriyle be kadar mutlu olabilirsiniz? Bir kız annesiyim ve kızıma ona ve kararlarına şimdiden saygı duyduğumu hissettirmeye çalışıyorum. Büyüyüp genç bir kadın olduğunda da istiyorum ki kararlarına saygı duyan birileri girsin hayatına. Arkadaşınız bir hata yapmış, dünyanın sonu değil. Ama gündelik kiralanmış bir eve giderken keşke biraz daha gözü açık olsaydı. Davranışlarımızın sonuçları şahsidir içiniz rahat değilse destek olmak zorunda değilsiniz.
Hahah guldurdunuz beniValla maddiyat benim için önemli. Yüklü miktar paramı birinin şeyini diktirmek için harcamam şahsen.
Aşk değil işte o, cinsel çekim.Off çok aptal ya çok uyardım....göz göre göre lades dedi resmen..zaten ben tek foto ile notunu verdim çocuğun..ama arkadaşım kör olmuş havalarda uçuyordu..çocuk exstra yakışıklıydı buda ona kandı
Yalan ya ev kiralayıp eve gitmişler ne tecavüzü çocuk blofunu yememiş işte.Bu hikaye doğruysa bunun adı tecavüz. Zardan önce şikayetçi olmayı düşünmesi gerek diyeceğim de havaya gidecek.
Normal ahlaki bir bakış açısına sahip olmanın erkeklerle aynı zihniyette olma ile alakasını anlayamadım ?Zar diktirmek neden ayıp, günah oluyor anlamadım normal bir estetikten farkı yok bence. Herkes vücudunda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Eşini kandırıyor vs diyenlerin de erkeklerle aynı zihniyette olduğunu düşünüyorum.
Erkeklerle aynı olmayan şartları bu kafayla mi degistiriceksin, işine gelirse beybisu demek yerine, kaçak gocek iş yapıp, yaptığının, sevistiğinin arkasında durmayarak mi? Korkarak mi?Ayrıca zar diktirme olayı kızlık zarına yüklenen önemi azalttı bence. Pek çok kadın da bu sayede canını kurtarmıştır. Kendi etmiş kendi bulmuş diye bir olay da yok altı üstü sevişmiş sonrasında nasıl istiyorsa öyle davransın. Erkeklerle toplumdaki şartlarımız eşit değil bunu unutmayın.
Yanni malesef ki hala çoğu kişi yapıyor bu çarşaf mevzusunu..arkadaşımın bı akrabası evlenmişti irfan biliyorum bizzat şahit oldum brklediklerineHangi çağda yaşıyoruz ?
Ne çarşafı ? Bu aile çocuğuna hiç mi saygı duymuyor . Arkadaşınız da kendi hayatına saygı duyabilecek birini bulsun.
Koptum srtrsksValla maddiyat benim için önemli. Yüklü miktar paramı birinin şeyini diktirmek için harcamam şahsen.
Çarşaf bekleyen ailenin masum kızıAilesi çarşaf bekleyen türden malesefff ki.. profesyonel yardım konusunda destekçi oldum..çok kötüydü ve elimden geldiğince hep elimi taşın altına koydum ama bu konu kafamı allak bullak rtti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?