arkadaşlar adet kanını çoğaltmak için bildiğiniz bişey varsa paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden hepinize teşekkür ederim
canım hepinize teşekkür ederim 2 serferdir az geliyor gene 6 - 7gün sürüyor ama az geliyor yazdıklarınızı denicem şuan bitti bir daha olduğumda içerim
cnm ben bu ay adet olduğum kadar ömrümde olmadım benim 4. günümde bile 2. günüm kadar çok geldi orkid yetiştiremedi. civanperçemi ısırgan otu karşımı satılıyor aktarlarda ondan aldım günde 5 fincan içtim cnm. bide civan perçemi otunu sıcak suya koyp üstüne oturdum 1 saat. haftada 2 kere yaptım bu ay felaket akıntım geldi önce sonra adetim söküldü resmen tavsiye ederim. faydasını göreceksin. bide soğan kürünü dene. iyi gelecektir.
canım sağol bu 2 bitki ayrı ayrı mı satlıyor biz mi karıştırcaz yoksa 2 si bir yerde mi satılıyor ben sade civan perçemi içmiştim olmak için ama çoğalmasına fayda etmedi birde seninkini denerim
Canım öncelikle bir kavanozda satılan civanperçemi,ısırgan otu,zencefil,adaçayı,melisa,hayıt tohumu vs. karışımı var. onu çay gibi demleyip içiyosun.bir de ayrıca civanperçemi oto var kuru satılıyor sarı sarı çiçekleri var tepesinde. onu sıcak suya koy iki paket al. içine otur canım. o da tamamen söküyor. bir de soğan kürü uygulayıp menapozdan kurtulan bir yakınım var. bunu da uygulayabilirsin. ben çalışan biriyim vaktim olmadığından diğerlerini uyguladım ve faydasını oldukça fazla gördüm..
tamam canım sağol
kızlar bu ara sitede çoğu kişi aynı şeyden bahsediyor bu aylarda azmı geliyor ki yaa bende öyleyimm
canım toz halinde olanı günde 5 fincan 5dk. boyunca demleyerek iç.. diğerini de suya koy otur faydası çok olucak canım...sonuçtan haberdar et canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?