Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun bir çok sebebi olabilir düzenli ilişkin varsa belki üstüne göre yaşamamışsındır ya da bazı aylar adette düzensizlik olabiliyor öyle bi düzensizlik yaşamış olabilirsin . Adetten şüpheleniyorsan ve bu üstüne görme gibi bi şeyse bi 10-12 sonra test yaparsan idrardan çıkar ya da kan verebilirsin. Eğer öyle bi şey yoksa ve bu durum seni tedirgin ediyorsa bi kadın doğuma görünebilirsinKizlar normalde ayın 4 adet gunumdu bir gün gecikme ile adet oldum yani 5 Kasım dün gece pat diye kesildi sizce sebebi ne olabilir. Şuan kasığımda acayip batma var.![]()
Oglumdada üstüne görmüştüm. Gebelikten supheleniyorum zaten ama anlamadım ki pazartesi kan vereceğim yorum için teşekkürlerBunun bir çok sebebi olabilir düzenli ilişkin varsa belki üstüne göre yaşamamışsındır ya da bazı aylar adette düzensizlik olabiliyor öyle bi düzensizlik yaşamış olabilirsin . Adetten şüpheleniyorsan ve bu üstüne görme gibi bi şeyse bi 10-12 sonra test yaparsan idrardan çıkar ya da kan verebilirsin. Eğer öyle bi şey yoksa ve bu durum seni tedirgin ediyorsa bi kadın doğuma görünebilirsin
Oğlunda üstüne görme olayı nasıl oldu ? Nasıl farkettin yada farketmeyip doktora gidince bebek daha mı büyük gördün ?Oglumdada üstüne görmüştüm. Gebelikten supheleniyorum zaten ama anlamadım ki pazartesi kan vereceğim yorum için teşekkürler![]()
Yeni evliydim hamilelikle ilgili hiç bi belirtim yoktu adetim olduktan sonra kramp girdi çok şiddetli ardından bu hafta sonra falan test yaptım koyu kırmızı oldu doktora gittim 5 haftalikmisOğlunda üstüne görme olayı nasıl oldu ? Nasıl farkettin yada farketmeyip doktora gidince bebek daha mı büyük gördün ?
Şu üstüne görme olayı çok ilginç bi şey
Üstüne görme regli gibi karın ağrısı yapıyor mu?Yani üstüne adet gördüm ben![]()
Hiç hatırlamıyorum sadece doktorun üstüne adet görmüşsün dediğini ve adetimin bitiminde test yapıp hamile olduğumu hatırlıyorum üstünden 7 yıl geçtiÜstüne görme regli gibi karın ağrısı yapıyor mu?
Ay çok karışık bu üstüne görme. ben en iyisi regli olarak kendimi şartlayayım üstüne görmeyse çıkar elbetHatırladığım kadarıyla normal adet oldum ben bildiğiniz normal adet![]()
evet çok karışık şuan bende karisigimAy çok karışık bu üstüne görme. ben en iyisi regli olarak kendimi şartlayayım üstüne görmeyse çıkar elbet![]()
Bize dua edin tedavi gördük ama tutmadı tekrar denicez hayırlısıyla bende anne olmak istiyorumevet çok karışık şuan bende karisigimiki gün asla surmezdi 5 oldum 6 yoğundu şeffaf akinti kan karışıktı 7si gece pat diye kesildi asla pat diye kesilmezdi en az üç ila 5 gün sürerdi bilmiyorum artık hayırlısı
![]()
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBize dua edin tedavi gördük ama tutmadı tekrar denicez hayırlısıyla bende anne olmak istiyorum![]()
Ayyy inşallah gebelik istiyorsan yine öyle olsun pazartesi yaz valla merak ettimYeni evliydim hamilelikle ilgili hiç bi belirtim yoktu adetim olduktan sonra kramp girdi çok şiddetli ardından bu hafta sonra falan test yaptım koyu kırmızı oldu doktora gittim 5 haftalikmiso yüzden normal adet gibiydi ama bu sefer iki gün sürdü sadece ayın 6 sında sanki biraz yoğun ama şeffaf alıntı ile karışık bi kandı anlamadım vallahi artık havalardan mi neyden bilmiyorum
İstiyorum bakalım pazartesi yazarımAyyy inşallah gebelik istiyorsan yine öyle olsun pazartesi yaz valla merak ettim![]()
Canım sonucun ne oldu ?İstiyorum bakalım pazartesi yazarım![]()
Kan vermedım idrarda negatifCanım sonucun ne oldu ?