• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet mi gebelik mi

Şiddetli adet sancısı çekip sabahına hala kanama görmeyince ve sancılar da kesilmiş olunca test yapmıştım ben ilkinde. İkincisinde de adetim yaklaşınca gün aşırı hafif sanci olup geçiyordu. Ama artık adetlerimden önce öyle olduğu için adet olacağım diye düşünmüştüm. Adete üç gün kala test yapıp öğrenmiştim. Adet belirtilerinden ayırt edici bir farkı yok yani. İsterseniz sabah bir test yapın.
Çok teşekkürler umudumuzu yitirmemek gerekiyor demekki 🤗🥰

Benimde mesel bu ay yumurtlamadan sonra baslayan kasik agrilarim devam ediyor yani 10 gündür hatta asagi kadar cekiyor. Ilk defa bu kadar önceden basladi. Tabi simdi aklimizda hamilelik varmi acaba diye düsündügümüz icin diyorum belki vucud oyun yapiyor yada gercek hamilelik var. Baskada hic bir belirtim yok. Hos ben diger hamileliklerimdede gec baslamisti belirtilerim. Bata 3 gün kaldi hayirlisi bakalim :)
Ya o bende de iki ay oncesiydi sanırım, oldu. Yumurtlamayla başladı adete kadar devam etti. Ben yumurta çatlamayıp büyümeye devam ettiği için öyle olduğunu düşünmüştüm ki adet olunca geçti zaten.
İnşallah sizin gebeliktendir. Az kalmış.

Ya o bende de iki ay oncesiydi sanırım, oldu. Yumurtlamayla başladı adete kadar devam etti. Ben yumurta çatlamayıp büyümeye devam ettiği için öyle olduğunu düşünmüştüm ki adet olunca geçti zaten.
İnşallah sizin gebeliktendir. Az kalmış.
InsaAllah canim.. zaten denemeye baslayali 3 ay oluyor.. o zamandan beride adetim degisti 7 günde biten adet 4 günde bitiyor. Vucud iste degisiklige ugruyor sanirim

Hay
İnşallah sizin gebeliktendir. Az kalmış
Hayırlısı canım hepimiz için 🙏

Herkes demiş adet olacak gibi ağrım oldu olmayınca test yaptım diye birebir aynı mı oluyor hamilelik belirtisiyle gebelik belirtisi ayırt etmenin bir yolu var mı adet olacak kadar şiddetli kasık ağrısı varsa gene de gebelik belirtisi olabilir mi regl günüm 1 gün geçti
Canim bende de ağrı vardı normal adet olacakmış gibi tek fark arada iğne batması gibi ufak kramplar oluyordu kasıklarımda sanırım çünkü normalde adet olurken baya kötü kitlenmelerim oluyordu onlar olmadı ama

Canim bende de ağrı vardı normal adet olacakmış gibi tek fark arada iğne batması gibi ufak kramplar oluyordu kasıklarımda sanırım çünkü normalde adet olurken baya kötü kitlenmelerim oluyordu onlar olmadı ama
Her zaman ağrı başlar sonunda regl olurdum bir iki gündür ara ara yoklayan hafif ağrılar olup kesiliyor inşallah vücudumuzun bir oyunu değildir 🙏

Kesinlikle öyle insanların burda işi ne onu da anlamış değilim de yine de yargılamak istemiyorum ☺️
Cevabin yoksa yazma mesela demi. Illaki herkes biliyor test yapmasini.. ama yinede insan destek ariyor. Benim mesela cocugumun birinde 1 sene sürdü digeri mesela hemen oldu..nasib isi .. ama dalga gecme forumu degil bu

Back
X