• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet mi gebelik mi

Aynı ağrıdan bende de var arada gelip geçiyor baskı var kasık alt bölgede regl olurum diye test yapmadım biraz daha geçsin çünkü hep bu ağrıların arkasından regl oldum şimdiye kadar
Ee benim kaldi 2-3 gün sende ozamana kadar beklersen belki beraber yapariz testi😃 .. aynen senin dedigin gibi baski gibi bisey iste .. bakalimmss

Hic simdiye kadar gecmismiydi günün yoksa ilk defa mi gecikiyor?
Bir kez daha geçmişti ama o zaman yumurtlama testi yapmamıştım ortalama geçti gibi düşünmüştüm yumurtlama testinde 14 ünde yumurtam çatladı 28 inde olmam gerekiyordu sapmalar olabilir diye 2-3 gün daha beklemek en iyisi

İnşallah kuzum dr göründük eşimde bende stres olduğum için benden dolayı . Eşimde bir problem çıkmadı çok şükür bende de hormonlarım iyiymiş sadece rahim ağzında yara var dedi doktor oda her 10 kadından 9 unda olurmuş 😒 bilmiyorum artık . 20 Aralık inşallah gelmez bu ay mucizem civcivim gelir
İnşallah canım benim 🥰

Benzer belirtiler çoğu kişide oluyor benim adetten ayıran tek fark adet zamanlari gelmeden stresli olurum ama hamile kalacağım zaman o hafta baya rahattım hatta kendime sasirdim adet olucam qma gergin değilim dedim
Bu durum bende de oldu gergin ve stresli degildim. Aksine bi uyuma bi gevseme halleri

Benzer belirtiler çoğu kişide oluyor benim adetten ayıran tek fark adet zamanlari gelmeden stresli olurum ama hamile kalacağım zaman o hafta baya rahattım hatta kendime sasirdim adet olucam qma gergin değilim dedim
Bu durum bende de oldu gergin ve stresli degildim. Aksine bi uyuma bi gevseme

Test yaptim pozitif adetimi 20 gun gecti. Ama su herkeste olan kasik agrisi , sanci adet olcakmisim gibi olup olmama durumu olmadi.
Fakat bundan onceki hamileligimde o kasik agrisini yasadim. Yani degisiyor.. ben hamile olduguma soyle karar verdim test oncesinde, erken yorulma erken uyuma goguslerde dolgunluk bende bunlar oldu sadece..

Evet canim adet belirtisi ve hamilelik belirtisi ayni olabiliyor. Benim gebeligimde adet gelecek gibi kasik agrim vardi ama hamileydim. Kimisinde az kimisinde cok bazende hic olmayabiliyor.. test yap istersen yarin sabah varsa elinde yada alinca.
Kusura bakmasaniz size bişey sormak istiyorum hamile kaldınız zaman ayın ortasindami hamile kaldınız yoksa daha erken veya daha geç gunlerdemi ben adetim bittikten birgün sonra eşimle ilişkim oldu ve eşim işi dolayisyla başka şehire gitti bende bı umut arıyorum işte o günlerde tutarmi diye

Şiddetli adet sancısı çekip sabahına hala kanama görmeyince ve sancılar da kesilmiş olunca test yapmıştım ben ilkinde. İkincisinde de adetim yaklaşınca gün aşırı hafif sanci olup geçiyordu. Ama artık adetlerimden önce öyle olduğu için adet olacağım diye düşünmüştüm. Adete üç gün kala test yapıp öğrenmiştim. Adet belirtilerinden ayırt edici bir farkı yok yani. İsterseniz sabah bir test yapın.
Siz erken gebelik testi mi yaptınız

Şiddetli adet sancısı çekip sabahına hala kanama görmeyince ve sancılar da kesilmiş olunca test yapmıştım ben ilkinde. İkincisinde de adetim yaklaşınca gün aşırı hafif sanci olup geçiyordu. Ama artık adetlerimden önce öyle olduğu için adet olacağım diye düşünmüştüm. Adete üç gün kala test yapıp öğrenmiştim. Adet belirtilerinden ayırt edici bir farkı yok yani. İsterseniz sabah bir test yapın.
Siz erken gebelik testi mi yaprjniz
Kusura bakmasaniz size bişey sormak istiyorum hamile kaldınız zaman ayın ortasindami hamile kaldınız yoksa daha erken veya daha geç gunlerdemi ben adetim bittikten birgün sonra eşimle ilişkim oldu ve eşim işi dolayisyla başka şehire gitti bende bı umut arıyorum işte o günlerde tutarmi diye
Keşke olsa ama bildiğim kadarıyla bilimsel olarak mümkün değil.

Yumurtlama gününüze bağlı bir şey bu. Erken yumurtluyorsanız olabilir. Spermler üç gün yaşıyor vücutta.

Yok normal testlerle öğrendim hep. Sonrasında erken gebelik testi yaptığım da oldu. Ama gebeyseniz kaset testlerde çok silik bir çizgiyle de olsa çıkıyor.
Biz bu ay degerlendirdik yumurtlama günlerimi. Acayip bir göğüs ağrısı vardı kaç gündür. Bugün geçti gerçi. Yumurtlamadan sonra da ara ara çok sancim oldu. Bat 8 Aralık. Bugün de çok çok az açık kahverengi bir akinti geldi. Bir daha da gelmedi. Bakalım inşallah hamileyimdir

Back
X