Adet mi gebelik mi

Çok teşekkürler umudumuzu yitirmemek gerekiyor demekki

Ya o bende de iki ay oncesiydi sanırım, oldu. Yumurtlamayla başladı adete kadar devam etti. Ben yumurta çatlamayıp büyümeye devam ettiği için öyle olduğunu düşünmüştüm ki adet olunca geçti zaten.
İnşallah sizin gebeliktendir. Az kalmış.

InsaAllah canim.. zaten denemeye baslayali 3 ay oluyor.. o zamandan beride adetim degisti 7 günde biten adet 4 günde bitiyor. Vucud iste degisiklige ugruyor sanirim

Hay
Hayırlısı canım hepimiz için

Canim bende de ağrı vardı normal adet olacakmış gibi tek fark arada iğne batması gibi ufak kramplar oluyordu kasıklarımda sanırım çünkü normalde adet olurken baya kötü kitlenmelerim oluyordu onlar olmadı ama

Her zaman ağrı başlar sonunda regl olurdum bir iki gündür ara ara yoklayan hafif ağrılar olup kesiliyor inşallah vücudumuzun bir oyunu değildir

Kesinlikle öyle insanların burda işi ne onu da anlamış değilim de yine de yargılamak istemiyorum
Cevabin yoksa yazma mesela demi. Illaki herkes biliyor test yapmasini.. ama yinede insan destek ariyor. Benim mesela cocugumun birinde 1 sene sürdü digeri mesela hemen oldu..nasib isi .. ama dalga gecme forumu degil bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…