Çok teşekkürler umudumuzu yitirmemek gerekiyor demekkiŞiddetli adet sancısı çekip sabahına hala kanama görmeyince ve sancılar da kesilmiş olunca test yapmıştım ben ilkinde. İkincisinde de adetim yaklaşınca gün aşırı hafif sanci olup geçiyordu. Ama artık adetlerimden önce öyle olduğu için adet olacağım diye düşünmüştüm. Adete üç gün kala test yapıp öğrenmiştim. Adet belirtilerinden ayırt edici bir farkı yok yani. İsterseniz sabah bir test yapın.
Veririm umarım bu sefer sevinirizBenimde var elimde :) ama adete 3 gün kaldi bende erken yapmak istemiyorum pek. Yapinca haber ver insaAllah :)
Ya o bende de iki ay oncesiydi sanırım, oldu. Yumurtlamayla başladı adete kadar devam etti. Ben yumurta çatlamayıp büyümeye devam ettiği için öyle olduğunu düşünmüştüm ki adet olunca geçti zaten.Benimde mesel bu ay yumurtlamadan sonra baslayan kasik agrilarim devam ediyor yani 10 gündür hatta asagi kadar cekiyor. Ilk defa bu kadar önceden basladi. Tabi simdi aklimizda hamilelik varmi acaba diye düsündügümüz icin diyorum belki vucud oyun yapiyor yada gercek hamilelik var. Baskada hic bir belirtim yok. Hos ben diger hamileliklerimdede gec baslamisti belirtilerim. Bata 3 gün kaldi hayirlisi bakalim :)
InsaAllah canimVeririm umarım bu sefer seviniriz
2 gün sonra regl olmazsanız testi tekrar edin mutlaka umarım vardır7 gün geçince bende bi umutla yaptım test ama olumlu sonuç alamadım
Belirti olarak işte gecikmenin 3. Günü kasık agrım oldu dünden itibarende hafif bel agrım var başka hiç belirtim yok
InsaAllah canim.. zaten denemeye baslayali 3 ay oluyor.. o zamandan beride adetim degisti 7 günde biten adet 4 günde bitiyor. Vucud iste degisiklige ugruyor sanirimYa o bende de iki ay oncesiydi sanırım, oldu. Yumurtlamayla başladı adete kadar devam etti. Ben yumurta çatlamayıp büyümeye devam ettiği için öyle olduğunu düşünmüştüm ki adet olunca geçti zaten.
İnşallah sizin gebeliktendir. Az kalmış.
İnşallah çok teşekkürlerBen tüp bebekle hamile kaldım. Belirtileri adet belirtisi. Birebir aynısı. Tek farkı arada iğne batıyor gibi bir ağrı oluşuyor. Tabi bu benim tecrübem. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur
Hayırlısı canım hepimiz içinYa o bende de iki ay oncesiydi sanırım, oldu. Yumurtlamayla başladı adete kadar devam etti. Ben yumurta çatlamayıp büyümeye devam ettiği için öyle olduğunu düşünmüştüm ki adet olunca geçti zaten.
İnşallah sizin gebeliktendir. Az kalmış
Canim bende de ağrı vardı normal adet olacakmış gibi tek fark arada iğne batması gibi ufak kramplar oluyordu kasıklarımda sanırım çünkü normalde adet olurken baya kötü kitlenmelerim oluyordu onlar olmadı amaHerkes demiş adet olacak gibi ağrım oldu olmayınca test yaptım diye birebir aynı mı oluyor hamilelik belirtisiyle gebelik belirtisi ayırt etmenin bir yolu var mı adet olacak kadar şiddetli kasık ağrısı varsa gene de gebelik belirtisi olabilir mi regl günüm 1 gün geçti
Her zaman ağrı başlar sonunda regl olurdum bir iki gündür ara ara yoklayan hafif ağrılar olup kesiliyor inşallah vücudumuzun bir oyunu değildirCanim bende de ağrı vardı normal adet olacakmış gibi tek fark arada iğne batması gibi ufak kramplar oluyordu kasıklarımda sanırım çünkü normalde adet olurken baya kötü kitlenmelerim oluyordu onlar olmadı ama
Gebeliğe hazirlaniyordur beden. Öyle derler.InsaAllah canim.. zaten denemeye baslayali 3 ay oluyor.. o zamandan beride adetim degisti 7 günde biten adet 4 günde bitiyor. Vucud iste degisiklige ugruyor sanirim
Aynen onu bende düsündüm soka girdi tabiGebeliğe hazirlaniyordur beden. Öyle derler.Hayırlısı olsun inşallah.
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin sana ve isteyen herkese tabiHer zaman ağrı başlar sonunda regl olurdum bir iki gündür ara ara yoklayan hafif ağrılar olup kesiliyor inşallah vücudumuzun bir oyunu değildir
Amin canım benim güzel dileklerin içinİnşallah canım Allah gönlüne göre versin sana ve isteyen herkese tabi
Sagolasinİnşallah canım Allah gönlüne göre versin sana ve isteyen herkese tabi
Burada birbirimize destek ve yardımcı olmak icin varız alay etmek için değilAmin canım benim güzel dileklerin için
Aynen öyle bazen cok sasiriyorum insanlarin davranislarina , insanlari kolay kirmalarin bide üstüne gülmelerineBurada birbirimize destek ve yardımcı olmak icin varız alay etmek için değil
KesinlikleBurada birbirimize destek ve yardımcı olmak icin varız alay etmek için değil
Kesinlikle öyle insanların burda işi ne onu da anlamış değilim de yine de yargılamak istemiyorumAynen öyle bazen cok sasiriyorum insanlarin davranislarina , insanlari kolay kirmalarika bide üstüne gülmelerine
Cevabin yoksa yazma mesela demi. Illaki herkes biliyor test yapmasini.. ama yinede insan destek ariyor. Benim mesela cocugumun birinde 1 sene sürdü digeri mesela hemen oldu..nasib isi .. ama dalga gecme forumu degil buKesinlikle öyle insanların burda işi ne onu da anlamış değilim de yine de yargılamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?