• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet mi gebelik mi

ilkyaz10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
210
122
33
31
Herkes demiş adet olacak gibi ağrım oldu olmayınca test yaptım diye birebir aynı mı oluyor hamilelik belirtisiyle gebelik belirtisi ayırt etmenin bir yolu var mı adet olacak kadar şiddetli kasık ağrısı varsa gene de gebelik belirtisi olabilir mi regl günüm 1 gün geçti

Herkes demiş adet olacak gibi ağrım oldu olmayınca test yaptım diye birebir aynı mı oluyor hamilelik belirtisiyle gebelik belirtisi ayırt etmenin bir yolu var mı adet olacak kadar şiddetli kasık ağrısı varsa gene de gebelik belirtisi olabilir mi regl günüm 1 gün geçti
Benzer belirtiler çoğu kişide oluyor benim adetten ayıran tek fark adet zamanlari gelmeden stresli olurum ama hamile kalacağım zaman o hafta baya rahattım hatta kendime sasirdim adet olucam qma gergin değilim dedim

Ne kadar kırıcısınız 2 senedir test yapıp negatifi görmek belki çok üzmüştür olamaz mı belki aynı durumda olanlar vardır yardımcı olurlar diye yazdım neyse ya üstümüze işe de anlayalımmış yazık .
Malesef bende negatiflerden yoruldum
7 gün geçiktim ve hala adet olamadım kaşık agrım ve farklı bir bel agrım var gittim test aldım akşam yaptım yine negatif bu ay geciktim anlaşılan

Evet canim adet belirtisi ve hamilelik belirtisi ayni olabiliyor. Benim gebeligimde adet gelecek gibi kasik agrim vardi ama hamileydim. Kimisinde az kimisinde cok bazende hic olmayabiliyor.. test yap istersen yarin sabah varsa elinde yada alinca.

Şiddetli adet sancısı çekip sabahına hala kanama görmeyince ve sancılar da kesilmiş olunca test yapmıştım ben ilkinde. İkincisinde de adetim yaklaşınca gün aşırı hafif sanci olup geçiyordu. Ama artık adetlerimden önce öyle olduğu için adet olacağım diye düşünmüştüm. Adete üç gün kala test yapıp öğrenmiştim. Adet belirtilerinden ayırt edici bir farkı yok yani. İsterseniz sabah bir test yapın.

Malesef bende negatiflerden yoruldum
7 gün geçiktim ve hala adet olamadım kaşık agrım ve farklı bir bel agrım var gittim test aldım akşam yaptım yine negatif bu ay geciktim anlaşılan
İşte bu yüzden test yapmıyor insan test aldım ama yapmaya cesaret edemiyorum sizinde baya gecikmiş belirti var mıydı peki

Benzer belirtiler çoğu kişide oluyor benim adetten ayıran tek fark adet zamanlari gelmeden stresli olurum ama hamile kalacağım zaman o hafta baya rahattım hatta kendime sasirdim adet olucam qma gergin değilim dedim
Aynı ağrıları yaşadınız o zaman regl olacak gibi değil mi

En az 5 gün bekleyin inşallah hamilesinizdir
.Bende heray değişik bir belirti oluyor ama sonunda regli oluyorum nasip artık.

İşte bu yüzden test yapmıyor insan test aldım ama yapmaya cesaret edemiyorum sizinde baya gecikmiş belirti var mıydı peki
7 gün geçince bende bi umutla yaptım test ama olumlu sonuç alamadım
Belirti olarak işte gecikmenin 3. Günü kasık agrım oldu dünden itibarende hafif bel agrım var başka hiç belirtim yok

Evet canim adet belirtisi ve hamilelik belirtisi ayni olabiliyor. Benim gebeligimde adet gelecek gibi kasik agrim vardi ama hamileydim. Kimisinde az kimisinde cok bazende hic olmayabiliyor.. test yap istersen yarin sabah varsa elinde yada alinca.
Elimde var aldım ama yapamadım bir gün daha geciksin yapıcam 🙏

Üstümüze işede söyleyelim sana hamilemisin değilmisin 😀 ne bilelim biz test yapsana 🤷🏼‍♀️
Bir de hamile olacaksınız. Yazık size. Hiç mi empati duygunuz yok sizin? Hamile kalmaya çalışırken hiç mi kafanızda soru işareti olmadı? Daha çok şey yazardım da anlayabileceğinizi sanmıyorum. Ayıp ayıp.

Şiddetli adet sancısı çekip sabahına hala kanama görmeyince ve sancılar da kesilmiş olunca test yapmıştım ben ilkinde. İkincisinde de adetim yaklaşınca gün aşırı hafif sanci olup geçiyordu. Ama artık adetlerimden önce öyle olduğu için adet olacağım diye düşünmüştüm. Adete üç gün kala test yapıp öğrenmiştim. Adet belirtilerinden ayırt edici bir farkı yok yani. İsterseniz sabah bir test yapın.
Benimde mesel bu ay yumurtlamadan sonra baslayan kasik agrilarim devam ediyor yani 10 gündür hatta asagi kadar cekiyor. Ilk defa bu kadar önceden basladi. Tabi simdi aklimizda hamilelik varmi acaba diye düsündügümüz icin diyorum belki vucud oyun yapiyor yada gercek hamilelik var. Baskada hic bir belirtim yok. Hos ben diger hamileliklerimdede gec baslamisti belirtilerim. Bata 3 gün kaldi hayirlisi bakalim :)

Ben tüp bebekle hamile kaldım. Belirtileri adet belirtisi. Birebir aynısı. Tek farkı arada iğne batıyor gibi bir ağrı oluşuyor. Tabi bu benim tecrübem. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur 🥰🙏

Back
X