ÂDET Mİ HAMİLELİK Mİ LTFN YARDIM EDİN KIZLAR

Nisanurdnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2023
53
18
3
20
Kızlar öncelikle merhaba daha 1 aylık evliyim çocuk düşünmüyoruz şuanda ama eşimle cinsel ilişki sırasında bir iki damla kaçtığını söyledi 1 aydır 2 kere söyledi bunu bana.yarin yada öbür gün âdet olmam lazım.belirtilerom hiç olmayan şeyler.
Baş dönmesi
Baş ağrısı
Kabızlık
İdrar koyu
Göğüsümun ağırlaştigini hissediyorum (kararma yok ama ucu hassas)
Çok nadir kasik ağrısı
Koku hassasiyeti
Bazen çok yiyorum bazense hiç yemiyorum midem bulanıyor sabahları ağzımın tadı yok
Eşimle neredeyse evlendigimden beri hergun ilişki yaşadık ve gerdek gecesi adetim yeni bitmişti.sizce hamile miyim????

Kızlar öncelikle merhaba daha 1 aylık evliyim çocuk düşünmüyoruz şuanda ama eşimle cinsel ilişki sırasında bir iki damla kaçtığını söyledi 1 aydır 2 kere söyledi bunu bana.yarin yada öbür gün âdet olmam lazım.belirtilerom hiç olmayan şeyler.
Baş dönmesi
Baş ağrısı
Kabızlık
İdrar koyu
Çok nadir kasik ağrısı
Koku hassasiyeti
Bazen çok yiyorum bazense hiç yemiyorum midem bulanıyor sabahları ağzımın tadı yok
Eşimle neredeyse evlendigimden beri hergun ilişki yaşadık ve gerdek gecesi adetim yeni bitmişti.sizce hamile miyim????
kacti dediginiz iliskiniz ne zaman gerceklesti o onemli. belki psikolojik olarak oyle hissediyorsunuzdur ama emin olmak icin bi test yapin isterseniz

Baş dönmesi
Baş ağrısı
Kabızlık
İdrar koyu
Çok nadir kasik ağrısı
Koku hassasiyeti
Korunmadan korunmaya mı çalışıyorsunuz? Bu belirtiler psikolojik de olabilir regl belirtisi de olabilir kimisi de gebelik belirtisi olabilir. Test yaparak öğrenebilirsiniz.

Geri çekilme yöntemi ile korunmaya çalışıyor olabilirler. Ve korunma yöntemi değil bu. bende evlendim 1. Ayımda hamile kaldım hemen. Çok sürmedi ama 8. Haftada kalbi durdu bebeğimin.
Dediğiniz gibi bir korunma yöntemi değil bu.

Baş dönmesi
Baş ağrısı
Kabızlık
İdrar koyu
Çok nadir kasik ağrısı
Koku hassasiyeti

Yani arkadaşlar hangi devirdeyiz. Geri çekilme yöntemiyle korunmamı olur. Gidin test yaptırın en mantıklısı bu. Korunmak içinde daha mantıklı yöntemler bulurun.

adete 1 hafta kala cocuk olmaz diye biliyorum ben
İlişki yaşayalı 1 hafta oldu diyor. Adete 1 hafta kala çocuk olmadığını nerden biliyorsunuz bu kadar net cevap vermişsiniz. 1 hafta olmuş ilişki yaşayalı ve döllenme oluyor olabilir arkadaş hamile ise zaten hamile değilse adet olur hissettiğide psikolojiktir.

Baş dönmesi
Baş ağrısı
Kabızlık
İdrar koyu
Çok nadir kasik ağrısı
Koku hassasiyeti
Adetinize tam ne kadar kaldı.

İlişki yaşayalı 1 hafta oldu diyor. Adete 1 hafta kala çocuk olmadığını nerden biliyorsunuz bu kadar net cevap vermişsiniz. 1 hafta olmuş ilişki yaşayalı ve döllenme oluyor olabilir arkadaş hamile ise zaten hamile değilse adet olur hissettiğide psikolojiktir.
Bugün kanamam oldu çok az âdet gibi duruyor ama az bı kaç gün bekliycem yinede aslında aklımda böyle bir şey yoktu basım döndü filan umursamadim iki gündür takip ediyorum sadece

Yeni evli ve cocuk istemeyen bir kadin olarak, oncelikle regl takvimi tutmaya baslayin. (Period tracker olarak aratirsaniz bolca uygulama mevcut)
Regl takvimi kullanmak, ovulasyon (yumurtlama) gunlerinizi bilmenizi saglar. Ilerde bebek yapmak istediginizde de yardimci olur.

Sonra tibbi yontemlerle korunmak icin en azindan prezervatif kullanin.

Sonrasında regle 2 gun kala su yasadiginiz seyler gebelik belirtisi olmak icin erken. Ya cok odaklandiniz, kendinizi dinliyorsunuz ya da regl belirtileriniz bunlar.

Back
X