ÂDET Mİ HAMİLELİK Mİ LTFN YARDIM EDİN KIZLAR

Bugün kanamam oldu çok az âdet gibi duruyor ama az bı kaç gün bekliycem yinede aslında aklımda böyle bir şey yoktu basım döndü filan umursamadim iki gündür takip ediyorum sadece
Varsada vardır canım bu kadar strese girmeyin elbet bir gün olucaktir ztn ve eminimki regl olucaksiniz soyledikleriniz psikoljik

Yeni evli ve cocuk istemeyen bir kadin olarak, oncelikle regl takvimi tutmaya baslayin. (Period tracker olarak aratirsaniz bolca uygulama mevcut)
Regl takvimi kullanmak, ovulasyon (yumurtlama) gunlerinizi bilmenizi saglar. Ilerde bebek yapmak istediginizde de yardimci olur.

Sonra tibbi yontemlerle korunmak icin en azindan prezervatif kullanin.

Sonrasında regle 2 gun kala su yasadiginiz seyler gebelik belirtisi olmak icin erken. Ya cok odaklandiniz, kendinizi dinliyorsunuz ya da regl belirtileriniz bunlar.
Anladım teşekkür ederim ❤️

rica ederim yeni evlisiniz herhalde bende yeni evliyken öyleydim ve istemiyordum çocuk yapmak okadar kolay değil emin olun😂 tabi şanslı olanlar ayrı ama şuan istesekte zor oluyor oyuzden akışına bırakın aman
Bende evlendim 1 sene çocuk düşünmüyorum dedim ilk ayımda geri çekilme yöntemi ile hamile kaldım. Ama 8. Haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum.
3 aydır istiyoruz şimdide olmuyor😞
Evleneli 7 ay oldu.

İlişki yaşayalı 1 hafta oldu diyor. Adete 1 hafta kala çocuk olmadığını nerden biliyorsunuz bu kadar net cevap vermişsiniz. 1 hafta olmuş ilişki yaşayalı ve döllenme oluyor olabilir arkadaş hamile ise zaten hamile değilse adet olur hissettiğide psikolojiktir.
DIYE BILIYORUM BEN dedim farkindaysaniz yine burada yapilan yorumlarda okumustum

Bende evlendim 1 sene çocuk düşünmüyorum dedim ilk ayımda geri çekilme yöntemi ile hamile kaldım. Ama 8. Haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum.
3 aydır istiyoruz şimdide olmuyor😞
Evleneli 7 ay oldu.
Yaaaa çok üzüldüm hıc sıkma canını bende düşük yaptım kese falan da gözükmüyordu kanamayla sonlandı benimki stres yapama inşallah yakın zamanda olur bendimde olmadi daha

Yaaaa çok üzüldüm hıc sıkma canını bende düşük yaptım kese falan da gözükmüyordu kanamayla sonlandı benimki stres yapama inşallah yakın zamanda olur bendimde olmadi daha
İnşallah benimde seninde isteyen herkesin olur🙏
Allahımm o duyguyu hepimize yaşatsın hayırlı ve sağlık evlat🙏
Senin ne zaman oldu.

Back
X