- 6 Nisan 2019
- 70
- 13
- 88
- 41
- Konu Sahibi Berfinberfin24
-
Çıkıyor normal kaset testte bile çıkıyor hafif silik çizgi ben yaptım kaset test silik çıktı sonra kan verdim aynı gün 2 haftaliktiO zaman adetim gecikirse test yapayım şimdi acaba yapsam çıkar mı diye heves ediyorum ama çıkmaz yani .umut işte
Testi ne zaman yaptiniz3 Eylül'de adet oldum 8 eylülde bitti 25 Eylül'de hamile olduğumu öğrendim kanda 34.14 çıktı benimde göğüs uçlarında hassasiyet vardı yani kanda çıkar Rabbim gonlunuze göre versin
Peki Kasık ağrısı varmiydi sizdeÇıkıyor normal kaset testte bile çıkıyor hafif silik çizgi ben yaptım kaset test silik çıktı sonra kan verdim aynı gün 2 haftalikti
Yok yapmadim henüz günüm gecmedideTest yaptın mı canım hamile misin
Kaç gün var peki belirti yaşıyor musunuzYok yapmadim henüz günüm gecmedide
Yok yapmadim henüz günüm gecmedTest yaptın mı canım hamile misin
6 Eylül'de oldum 10 Eylül'de bitti . Göğüs ucu acısı var ve kasıklarım ağrıyor adet olacakmisim gibiKaç gün var peki belirti yaşıyor musunuz
3-4 gün sonra erken gebelik testi yapabilirsin supheleniyorsan eğerYok yapmadim henüz günüm gecmed
6 Eylül'de oldum 10 Eylül'de bitti . Göğüs ucu acısı var ve kasıklarım ağrıyor adet olacakmisim gibi
Bı yandan yapmak istiyorum ama bi yandan istemiyorum olumsuz çıkar diye . Kasık agrimda bir var bir yok bende anlayamadm3-4 gün sonra erken gebelik testi yapabilirsin supheleniyorsan eğer
Bekleyebildigin kadar bekle o zaman ama sürekli düşünüp kendini stres yapmamaya çalışBı yandan yapmak istiyorum ama bi yandan istemiyorum olumsuz çıkar diye . Kasık agrimda bir var bir yok bende anlayamadm
Bekleyebildigin kadar bekle o zaman ama sürekli düşünüp kendini stres yapmamaya çalış bekle o zaman ama sürekli düşünüp kendini stres yapmamaya çalış
Yarın test alıp yapsammi acaba . Çıkar mıBekleyebildigin kadar bekle o zaman ama sürekli düşünüp kendini stres yapmamaya çalış
Yani canım geç döllenme olduysa çıkmayabilir ama sen yine de için içini yiyorsa bir erken gebelik testi alıp bakabilirsinYarın test alıp yapsammi acaba . Çıkar mı
Bu ay tek yumurta gelişmiş az da olsa şans var demişti doktor sanki göğüs ucu hassasiyeti azaldı gibi geldi banadaYani canım geç döllenme olduysa çıkmayabilir ama sen yine de için içini yiyorsa bir erken gebelik testi alıp bakabilirsin
Canım şans varsa az yada çok Allah nasip ettiyse olur inşallah bence bı kaç gün daha sabret sonra erken gebelik testini yapBu ay tek yumurta gelişmiş az da olsa şans var demişti doktor sanki göğüs ucu hassasiyeti azaldı gibi geldi banada
Öyle yapayım o zaman . Pek ihtimal de vermiyorum ama yinede nasipCanım şans varsa az yada çok Allah nasip ettiyse olur inşallah bence bı kaç gün daha sabret sonra erken gebelik testini yap
Sonucu paylaş bizimle umarım pozitifi görürsünÖyle yapayım o zaman . Pek ihtimal de vermiyorum ama yinede nasip
İnşallahSonucu paylaş bizimle umarım pozitifi görürsün
Evet ara ara ağrı ve batma şeklinde oluyordu Rabbim gonlunuze göre versin hayırlı haberler alın insallahPeki Kasık ağrısı varmiydi sizde
Amin. Daha bı kaç gün var adet gününe erken test yapsammi bilemiyorumEvet ara ara ağrı ve batma şeklinde oluyordu Rabbim gonlunuze göre versin hayırlı haberler alın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?