Çarşamba günü evde test yaptım negatifti. Bu hafta baya ağır hastalik geçirdim antibiyotik soğuk algınlığı vs kullandım mide bulantısı baş dönmesi halsizlik sürekli uyku hali var ilaçların yan etkisi mi gebelik mi bilmiyorum. Az önce lavaboya gittiğimde sarı - kahverengi arası akıntı gelmeye başladığını gördüm. Antibiyotiği ne zaman kullansam midem bozulur hep ondan kaynaklı mı yoksa bu akıntıdan kaynaklı mı bilmiyorum ama değişik bir de karın ağrısı var(regl sancısı gibi değil asla). Önceki lekelenme de tam sizin bahsettiğiniz gibiydi. 10 gün oldu daha biteli şimdi tekrar başladı. Ptesi kadın doğuma randevum vardi bu şekilde gitsem muayene yapılır mı? Yoksa akıntı veya regl her neyse onun bitmesini mi beklemeliyim?Canım ben ikizlere hamileydim tüp bebek.hamileligimin 6. haftasında yerleşme kanamam oldu acik kahverengi ama canlı değil rengi baya soluk bir kahveydi önce 3 gün sürdü bir gün durdu 2 gün daha oldu ama 5 günde toplasan 5 damla gibi.(Görüntüsü sulu boya fırçasının islakligi giderde boyaya surersin ama kuru kuru daginik soluk renk olur ya öyleydi).sin durum ne test yaptinmi
Canım hiç bitmesini bekleme bugün normale dönerse tamam ama git yarın. Kan testi yapar karından bakar gebeysende çokta hayır değil bende pek hayır olmadı ilk onemsemedim 5. Gün gittim ikozin birinin gelişimi durdu 7. Hafta baştan gitseydim belki biri değilde ikisi olacaktı yanimdaÇarşamba günü evde test yaptım negatifti. Bu hafta baya ağır hastalik geçirdim antibiyotik soğuk algınlığı vs kullandım mide bulantısı baş dönmesi halsizlik sürekli uyku hali var ilaçların yan etkisi mi gebelik mi bilmiyorum. Az önce lavaboya gittiğimde sarı - kahverengi arası akıntı gelmeye başladığını gördüm. Antibiyotiği ne zaman kullansam midem bozulur hep ondan kaynaklı mı yoksa bu akıntıdan kaynaklı mı bilmiyorum ama değişik bir de karın ağrısı var(regl sancısı gibi değil asla). Önceki lekelenme de tam sizin bahsettiğiniz gibiydi. 10 gün oldu daha biteli şimdi tekrar başladı. Ptesi kadın doğuma randevum vardi bu şekilde gitsem muayene yapılır mı? Yoksa akıntı veya regl her neyse onun bitmesini mi beklemeliyim?
Hala kahverengi akıntı gibi devam ediyor randevumu iptal etmeden gideceğim. Ki zaten gebelik varsa bile kullandığım onca ilaçtan sonra büyük bir ihtimal düşük yaparım herhalde tamamen kestim umudu yarını bekliyorum artık.Canım hiç bitmesini bekleme bugün normale dönerse tamam ama git yarın. Kan testi yapar karından bakar gebeysende çokta hayır değil bende pek hayır olmadı ilk onemsemedim 5. Gün gittim ikozin birinin gelişimi durdu 7. Hafta baştan gitseydim belki biri değilde ikisi olacaktı yanimda
Tövbe de kız orası hiç belli olmaz Allah senin kanında bir bebeğe nefes verdiyse ne yaparsan yap gelir o.belki hormonal bir şeydir belki de ( inşallah öyledir ) senin miniginde böyle geliyodur. Kuzenimin 4 sene önce kızı 5 gün süren kahve akintilarla geldi o s kilde öğrendi hamile oldugunuHala kahverengi akıntı gibi devam ediyor randevumu iptal etmeden gideceğim. Ki zaten gebelik varsa bile kullandığım onca ilaçtan sonra büyük bir ihtimal düşük yaparım herhalde tamamen kestim umudu yarını bekliyorum artık.
Az önce yaptığım testlere bakiyim dedim bir erken bir normal yapmıştım erken olanı ışığa tuttuğumda hayalet ikinci çizgi beliriyor normal olan direkt tek çizgi o gün hiç dikkatli bakmamıştım tek çizgiyi görünce çekmeceye atıp geçmiştim direkt. Yarın doktora testleri de söyleyeceğim bakalım hangisi hayırlıysa o olsun artık..Tövbe de kız orası hiç belli olmaz Allah senin kanında bir bebeğe nefes verdiyse ne yaparsan yap gelir o.belki hormonal bir şeydir belki de ( inşallah öyledir ) senin miniginde böyle geliyodur. Kuzenimin 4 sene önce kızı 5 gün süren kahve akintilarla geldi o s kilde öğrendi hamile oldugunu
Burayada atsana testleri canimAz önce yaptığım testlere bakiyim dedim bir erken bir normal yapmıştım erken olanı ışığa tuttuğumda hayalet ikinci çizgi beliriyor normal olan direkt tek çizgi o gün hiç dikkatli bakmamıştım tek çizgiyi görünce çekmeceye atıp geçmiştim direkt. Yarın doktora testleri de söyleyeceğim bakalım hangisi hayırlıysa o olsun artık..
Hamilelik şüphen varsa ilac kullanma canım Allah korusun olası gebeliğe zarar verebilir. Yerleşme kanaması nasıl olur bilmiyorum ama ilk defa böyle oluyorsa ve adet belirtisi yoksa olabilir en iyisi gidip kan ver. Dr gitsen daha iyi tabi ama ultrasonda hemen görünmez haberin olsun doktor kanda bakar değerlerine. Inşallah Rabbim sağlıkla nasip ederÇarşamba günü evde test yaptım negatifti. Bu hafta baya ağır hastalik geçirdim antibiyotik soğuk algınlığı vs kullandım mide bulantısı baş dönmesi halsizlik sürekli uyku hali var ilaçların yan etkisi mi gebelik mi bilmiyorum. Az önce lavaboya gittiğimde sarı - kahverengi arası akıntı gelmeye başladığını gördüm. Antibiyotiği ne zaman kullansam midem bozulur hep ondan kaynaklı mı yoksa bu akıntıdan kaynaklı mı bilmiyorum ama değişik bir de karın ağrısı var(regl sancısı gibi değil asla). Önceki lekelenme de tam sizin bahsettiğiniz gibiydi. 10 gün oldu daha biteli şimdi tekrar başladı. Ptesi kadın doğuma randevum vardi bu şekilde gitsem muayene yapılır mı? Yoksa akıntı veya regl her neyse onun bitmesini mi beklemeliyim?
İlaçların beni kötü yaptığını düşünüp dün sabahtan bırakmıştım içmeyi zaten gecesine de bu kanama oldu. Hiçbir adet belirtim yok sadece aşırı duygusalim uçana kaçana aglayasim geliyor. Normalde bebek düşünmüyorduk ama şuan varsa ve düşük oluyorsa diye aşırı strese girip üzülmeye başladım sanki yarın hiç olmayacakmış gibi saatler bile geçmek bilmiyor resmen.Hamilelik şüphen varsa ilac kullanma canım Allah korusun olası gebeliğe zarar verebilir. Yerleşme kanaması nasıl olur bilmiyorum ama ilk defa böyle oluyorsa ve adet belirtisi yoksa olabilir en iyisi gidip kan ver. Dr gitsen daha iyi tabi ama ultrasonda hemen görünmez haberin olsun doktor kanda bakar değerlerine. Inşallah Rabbim sağlıkla nasip ederstres yapma zaten yarın gideceksin hastaneye öğrenirsin detaylı
Hayırlısı olsun canım korkma içini ferah tut güzel düşünİlaçların beni kötü yaptığını düşünüp dün sabahtan bırakmıştım içmeyi zaten gecesine de bu kanama oldu. Hiçbir adet belirtim yok sadece aşırı duygusalim uçana kaçana aglayasim geliyor. Normalde bebek düşünmüyorduk ama şuan varsa ve düşük oluyorsa diye aşırı strese girip üzülmeye başladım sanki yarın hiç olmayacakmış gibi saatler bile geçmek bilmiyor resmen.
Erken gebelik olan bu şekilde diğer normal kaset test direkt tek çizgi zatenBurayada atsana testleri canim
Canım heveslendirmek istemiyorum ama bayada belirgin.testin markası neydiErken gebelik olan bu şekilde diğer normal kaset test direkt tek çizgi zaten
Novacheck erken gebelik testi olarak geçiyor. Bir an önce yarın olsun diye dua ediyorum artıkCanım heveslendirmek istemiyorum ama bayada belirgin.testin markası neydi
Banada haber ver inşallah güzel haber bekliyorum:)Novacheck erken gebelik testi olarak geçiyor. Bir an önce yarın olsun diye dua ediyorum artık
Maalesef gebelik yokmuş. Sağ yumurtalığımda basit kist vardı o patlamış ondan dolayı kanamam oluyormuş. Kist artık yok bu iyi yönü ama kistten dolayı fark edememişim pcosun varmış adet düzensizliğin olduğu zaman gelmen gerekiyor onun dışında düzenli adet olursan herhangi bir sorun yok dedi.Banada haber ver inşallah güzel haber bekliyorum:)
Geçmiş olsun canım bende pkoyum.senin yeni mi öğrendin pko oldugunuMaalesef gebelik yokmuş. Sağ yumurtalığımda basit kist vardı o patlamış ondan dolayı kanamam oluyormuş. Kist artık yok bu iyi yönü ama kistten dolayı fark edememişim pcosun varmış adet düzensizliğin olduğu zaman gelmen gerekiyor onun dışında düzenli adet olursan herhangi bir sorun yok dedi.
Evet yeni öğrendim. Lise zamanlarimda 3-4 sene boyunca 6 ay regl olur 6 ay olmazdim o dönemlerden varmış. Şuan için eşimle gebelik düşünmüyoruz ama ileride sıkıntı yapar mı korkusu sardı. Bir yanım zaten evdesin bir kaç ay sonra yap bir bebis ileride ne olur ne olmaz diyor diğer yanım her şeyin tedavisi var zaten biraz daha evliliğin tadını çıkar diyor. İki arada kalmış gibiyimGeçmiş olsun canım bende pkoyum.senin yeni mi öğrendin pko oldugunu
Yap bir tane.inositol ve multivitamin kullan burada okudum çok faydasını görenler var bende deniycemEvet yeni öğrendim. Lise zamanlarimda 3-4 sene boyunca 6 ay regl olur 6 ay olmazdim o dönemlerden varmış. Şuan için eşimle gebelik düşünmüyoruz ama ileride sıkıntı yapar mı korkusu sardı. Bir yanım zaten evdesin bir kaç ay sonra yap bir bebis ileride ne olur ne olmaz diyor diğer yanım her şeyin tedavisi var zaten biraz daha evliliğin tadını çıkar diyor. İki arada kalmış gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?