• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet mi yerleşme mi

Ben şuan reglimi takip ettiğim uygulmaya baktım dün itibari ile doğurgan günlere girmişim ama yumurtlamaya var gözüküyor eğer akıntı takibi doğruysa ben dün o yumurtlama akıntısını yaşadım sanırım düşükten 5 ay sonra ilk defa yumurtlama akıntısını gördüm tahminimce bakalım temmuz ayında ne olacak reglim gecikirse direk kan vereceğim birde genelde gün aşırı ilişki öneriyorlar ama ben eşimle hergun bir birliktelik yaşıyorum buda hamile kalmayı engeller mi
Burda sorduğum soruya da cevap verebilir misiniz Bir de benim bahsettiğim akıntı dün vardı bugün öyle bir akıntım yok yumurtlamadan sonra böyle olmasi normal mi

Bakın bu şekilde çıkıyor

Eklentiler

• IMG_20250619_153629_066.webp
    IMG_20250619_153629_066.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 4
Burda sorduğum soruya da cevap verebilir misiniz Bir de benim bahsettiğim akıntı dün vardı bugün öyle bir akıntım yok yumurtlamadan sonra böyle olmasi normal mi
Canım bazı aylar yumurtlama akıntısı birkaç gün olur, bazı aylar 1 gün olur. O ay beslenmenle ilgili değişkenlik gösterir. Bu iki günde bir ilişkide bulunun dedikleri şansı arttırmak için. Mesela ben de dikkat ediyordum, yumurtlama günlerinde ilişkide bulunmaya. Ama mesela hamile kaldığım ay boyunca sadece 3 kere ilişki olmuş. Yani hiç kasma, canınız istedikçe birlikte olun. Rabbim nasip etsib inşallah 🤲🤲🤲

Back
X