arkadaşlar mrb benm sorum ben adet düzensizliği olan biriyim pcos um malesef ilaçla adet oluyorm genelde kendiliğinden senede 1 kez falan oluyrm geçen ay 24 haziranda ilaçla adet oldum geçengün ayın 24 de kantesti yaptırdım sonuç negatif ama belim ve kasıgımda tuaf bir ağrı var herzamnkinden farklı kan testinde çıkmayıp sonra hamile oldugunu öğrennler varmı çok merak ediyorum
sen sadece adet sokturucu mu kullanıon ne ılac dupaston mu progestan mı ne kullanıosun adet oolmak için
farlutal kullnyrm
anladım ne kadardır bebk ıstıyon da olmuo
Bende pcosluyum canım ilaçla adet oluyordum
Bebek için tedavi görüyordum neyse sonra biraktm
3ay sonra bu arada hic adet olmadim sadece duzenli kan testi yapıp degerlerime baktiriyodum gene kan testi yaptirdim ve pozitif cikti kan testin kesin cikar canim. .
2 yıldır istyrm pcos var bende
Dr gittin mi yedavi verdimi sada farlutal sadece sokturucu degil mi?
Ben glukofenle parlodel kullanıyordum..
pekı evde mı ıstıyon yanı hiç dra gıtmedın mı yumurtlama tedavısı olmadın mı
3 ay boyunca hiç adet olmadın ama ara ara testmi yaptın dğrumu anlamşm adet düzenszliğin ne boyuttaydı canm yani kaçayda kendi kendine oluyordu senn adına sevndm allhım bebeğini sana bağşlasın
yumurtlama tedavisine başlayacktm fakat doktorm yumurtlama takibine çağrmadan çatlama iğnesi yaptır dedi bende doktorumu bıraktm başka bir doktorla tedavime başlycm inş
Evet cani. 1 sene ilac kullandim sonra annem rahatsizlandi ona bakmak için biraktim yani o ara hamile kalmak istemedim annem kanserdi çünkü 3ay sonra kendiliğinden hamile kalmisim canım
Walla ilaçla rahat oluyordum ilaçsız 3ay falan olmuyordum sen dr gittin mi canim hic?
Saol Allah razi olsun en kisa zamanda mevlam sanada versin inşallah
hımmmben de pcosluyum normal yollardan olmadı ondan sordum bazı drlr bastan savıo ben resmen kendı tedavımı kendım yaptım bana 5. gun başla gunde ıkı tane iç dedı ben bılıom cevap vermıyceenı 3. gunu basladım gunde 3 efa 7 gun kullandım 13. gunune catlatma iğnesini aldım oldu vallaama ben bu aamaya gelene kadar bır bucuk yıl 3 dr gezdım baktım hep aynı sey iyice arstır ıyı bı dr bul hemen de vazgecme ılk ay olcak dıye bısıy yok ılk ay da olabılır 5. ay da olabılır
bebeğin hayırlı olsun canm bende doktorn baştan savdıgını anladım oyüzden bıraktm inş başka doktora gidecm bayramdan sonra bu arada tedaviye başlarken adetn 5.günü başlatyorlar ya adetsöktürücüyle adet olsamda adetten sayılıyor değilmi olur yanii
annen için öncelkle geçmiş olsun iyi olmştr inş şimdiben senede 1kez belki kendiliğimden adet oluyorm çok kilolu değilim 65 kiloyum doktormdn menmun kalmadım değiştrdm bayramdan sonra başlycm tedaviye inşş teşkrr edrm inşş benmde olur bebişim
Olur canım olur merak etme moral de çok önemli drlar pcoyu hastalıktan saymiyorlar cogu geçiştiriyor güzel bi dktr bulursun ins.
Ben 4aylik hamileyken Annem vefat etti canim ama saol..
ewet canım neyle adet olduun önemlı dııl kı 5. gunu başlatıolar ewet ama ben profa gıttım bı sene kesınlıkle 3. gunde basladın basladın yoksa tedavı etmıordu simdiki drum da ılk ay 5 . gunde başlattı gunde bı tane 5 gun verdı hiç bıse gelişmedi 2. ay ben onu dınlemedım işte ama drun once senı tanıyacak hangı doza cevap verdıını bulacak benım anlaşılmıstı oncekı dr sayesınde o yuzden kendım bişelr ettim sen sakın drun dedıınden dışarı çıkma bu ilçlar bazen yan etkı yapabılıolar
anladım canm sağol tavsiyelrn için inşş bende hamile olurum çok istiyoruz eşimde bendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?