Adet olacakmis gibi belirtiler olupta hamile kalan varmi acaba

Umudunuzu yetirmeyin her işte vardır hayır sters yapmayın pozitif olun sizi. İçin du a edicem herkes icinn
Cok saolun allah razi olsun hic dusunmemeye calisiyorum aslinda sadece regl agrilarim baslayinca kendime hakim olamiyorum.bu sabah kaşintiyla uyandim gogsumun altinda kaburga ustumde kocaman bir şişlik bocek mi isirdi dedim ama goruntu olarak zonaya benziyordokunsalarda aglicam resmen gozyaslarim hazir bekliyorneyse daha fazla sıkmayayım sıkmayayım sizi

Canım eger önceden göğüs ağrısı yasamadiysan büyük ihtimalle gebelik belirtisidir. Ben normalde de sürekli adete 1 hafta kala ağrımaya başlardı göğüslerim ama hamile olduğum ay gecikmemin 3.gunu başladı

Sogan kürüne regl bitince mi baslaniyor? Havuc kürü nedir onu.hic duymadim
Evt regl bitice başlanıyor on beş gün boyunca düzenli sabah aç karınla bir bardak akşam yemekten önce içilir incilir havuç incir kurusu onu bilmiyorum araştır canıim

Canım ben dört ay evliyim bekarken adete yakın göğüs ağrısı cekmezdim yeni dört evliyim ilk kez böyle bir şey yaşıyorum herkes diyor normaldir yeni evkendigin için değişmiş olabilir adetime dört gün kaldı sanki her an hasta olcakmis gibi bir sancı gelip gidiyor bende anlamadım

Lütfen üzülmeyin size önerdikleri mi için herşeye iyi geliyor ben on iki gün boyunca soğan kürü su içtim şuan faydasını bekliyorum benim çocuk konusunda bir sıkıntım yok sadece iltihap için ictim

Öyle bişey yok canım benim bekarkende ağrırdi evliykende hep öyle oldu ağrıdı. Benim arkadaşlarımın çoğu göğüs ağrısından şüphelenip test yapti ve çıktı. İnşallah hamilesindir ama sıkma canını olmazsa da daha yeni evliymissiniz. Bak benim 2 sene olmadı hiç bir sorunumuz yoktu ama kafama çok takiyordum artık en sonunda bıraktım dedim olur olur olmazsa olmaz rabbim ne zaman nasip ederse olmazsa dünyanın sonu değil ya dedim adetliydim o zaman üzülmüştüm yine o benim son adetim oldu daha yeniyiz 6 haftaligiz inşallah sağlıklı ilerler kucağıma alırım. Rabbim de inşallah sanada nasip eder en kısa zamanda

Canım ben bekarken göğüs ağrısı yaşamazdım ama sanki hasta olcam gibi sancı giriyor belime ve kaşığa inşallah sağ saglim alırsın kucagina

Benim tıpkı adet ağrısı gibiydi hep ne zaman adet olacağım diye bekledim göğüslerim acaip sızladı ama o bazı adetlerim de de oluyordu farklı olansa idrarım koktu beni şüphelendiren sadece idrar kokusu oldu

Canım bikac gün oynayabiliyo adet tarihleri ona pek takılma 10 gün gecikme olurda test yaparsin kesin sonuç alırsın. Inşallah vardır hamilelik

Canım bikac gün oynayabiliyo adet tarihleri ona pek takılma 10 gün gecikme olurda test yaparsin kesin sonuç alırsın. Inşallah vardır hamilelik
Var gibi hissediyorum ama bilmiyorum göğüs uclarim belirgin şişmiş damarlarım beli göğüs uclarim da kabuklanma var nokta gibi şeyler çıkmış ilk defa böyle oldum

Hamile Değilim hiç olmadım
Ama bu çok önemli bir belirti ..
Göğüs hassasiyeti yumurtlamada olur Adet olmaya yakın hassasiyet gider göğüsler yumuşamaya başlarsa hamilelik yok adet gelecek demektir.
Tam tersi olursa yani hassasiyet yumurtlamada olur sonra artarak devam ederse hamilelik var demektir. Çünkü hamile kalınca ilk süt hormonları aktive olurmuş dünyaya gelecek bebek göğüslerden gelecek süt ile besleneceği için .

Canım benim yumurtlamadan sonra beş gün sonra oldu iki hafta vardı regl ma şimdi aynı devam sismis ağır damarlarım beli ağrısı var biraz en başta çok sizliyldu biraz sizisi inmiş ama eleyince açıyor kasık ağrısı ayak ağrısı adetime üç gün var ne olacak şuan kasıkta batma var adet sancım geliyor batma oluyor gidiyor

Teşekkürler canım peki bir şey sorcam sizde çok sıktım kusura bakmayın adet sancım geliyor kasığımda batma oluyor sonra gidiyor nedir acaba

Konuyu açayım adet olacakmis gibi belirti yaşayıp hamile kalan varmı acaba ben daha bunu yaşamadım ama sormak istedim
Canim bende şuan 16 haftalık hamileyim. Bende ilk başta adet olucam sandım. Ama ona ek olarak baş dönmem ve aşırı uyku hali ve halsizlik vardı

Canim bende şuan 16 haftalık hamileyim. Bende ilk başta adet olucam sandım. Ama ona ek olarak baş dönmem ve aşırı uyku hali ve halsizlik vardı
Canım Allah sağ salim kucağına versin benimde üç günüm var bendede bir kaç belirti var bakalım ne olacak adet sancım gelip gidiyor kasık batması oluyor arada

Canım Allah sağ salim kucağına versin benimde üç günüm var bendede bir kaç belirti var bakalım ne olacak adet sancım gelip gidiyor kasık batması oluyor arada
İnşallah hamilesindir. Allahim sanada tattirsin bu duyguyu

Bu gecikme olayına böyle mi deniyor?
Kaç gün gecikmiştin hamilelik öncesi adetimde ve diğer adetlerine göre sancılı mıydı öncesi ve sürecindeyken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…