Yok hayır, oyle bir ihtimal kesınlıkle yok. İlk defa bu kadar gecikme oldu ve altından hastalık ws. Cıkcak diye. Ustelık sınırde yaptı bende, normalde regl olmadan önce baslar agrım we smdı hıc bir belirti yok.neden panik yapıyorsunuz hamilelik ihtimaliniz olduğu için mi ?
Mevsimsel gecısdr diye beklemeye dewam mı etmeli, Dr, gitmeli, aynı sorunu yasayan warmı merak ediyorumYok hayır, oyle bir ihtimal kesınlıkle yok. İlk defa bu kadar gecikme oldu ve altından hastalık ws. Cıkcak diye. Ustelık sınırde yaptı bende, normalde regl olmadan önce baslar agrım we smdı hıc bir belirti yok.
Cok onceden gtmistım. Dr. Normal hatta daha saglıklı demıstı. Ve gercekten cok rahatlatıcı. Sımdı benim yasadıgım bu gecikme normal mi. 11 Nisan regl oldum hala bekliyorum15 gün arayla mı adet oluyorsunuz, doğru mu anladım? Bence bir muayene olun pek normal gelmedi bana bu kadar sık olmak.
Bence biraz daha bekleyin olmuyorum stresi bile gecikme sebebi çünkü kafanıza takmayın eminim olucaktır, ay içinde olmazsanız hiç o bile arada normal ama o zaman dr a gidin benceMevsimsel gecısdr diye beklemeye dewam mı etmeli, Dr, gitmeli, aynı sorunu yasayan warmı merak ediyorum
İster istemez farkında olmadan stres yapıyor insan. Umarım cok gec kalmadan olurum. Kadın olmak, hem guzel hem cok zor ama yinede iyi ki varız diyorum tesekkur ederimBence biraz daha bekleyin olmuyorum stresi bile gecikme sebebi çünkü kafanıza takmayın eminim olucaktır, ay içinde olmazsanız hiç o bile arada normal ama o zaman dr a gidin bence
Doğru istem dışı oluyor haklısınız olsun olabildiğince kafaya takmamak lazım çünkü gecikmeyi etkileyen bir sürü etken var. umarım en kısa sürede olursunuz. rica ederim :)İster istemez farkında olmadan stres yapıyor insan. Umarım cok gec kalmadan olurum. Kadın olmak, hem guzel hem cok zor ama yinede iyi ki varız diyorum tesekkur ederim
Söyle anlatayım normalde 15 en fazla 17 gun temiz gezerdim. 11 Nisan son regl gunum ve bugun 27.gun oldu temizim.Pek normal gibi değil canım bence bi hormon tahlili yaptır adet olunca ne olur ne olmaz. Bu aralar stres sıkıntı üzüntü yaşadıysan normal ama gecikmesi
Ben de senin gibiyim 15 günde bir adet görürüm adet sürem de 8 gün ve doktor normal olmadığını söyledi 27 yaşındayım sık adet gördüğüm için yumurta sayım azalmış sen de baktır adetin 3. günü bence.Söyle anlatayım normalde 15 en fazla 17 gun temiz gezerdim. 11 Nisan son regl gunum ve bugun 27.gun oldu temizim.
15 gün temiz gezerdim derken adetli günlerinizden bahsetmiyorsunuz sanırım? Kaç gün adetli geçiyor peki?Söyle anlatayım normalde 15 en fazla 17 gun temiz gezerdim. 11 Nisan son regl gunum ve bugun 27.gun oldu temizim.
Yaa bana normal hatta saglıklı demıstı. Acıkcası annemde bekarken o sekılde olurmus. Tesekkur ederim gıtcem dr.Ben de senin gibiyim 15 günde bir adet görürüm adet sürem de 8 gün ve doktor normal olmadığını söyledi 27 yaşındayım sık adet gördüğüm için yumurta sayım azalmış sen de baktır adetin 3. günü bence.
Adet gunum 7 gun suruyor. 15 en fazla 17 gun temiz geziyorum evet. Ve en son adet gunum 11nısan oldu hala beklıyrm iste normal mi Bu, olurmu yum15 gün temiz gezerdim derken adetli günlerinizden bahsetmiyorsunuz sanırım? Kaç gün adetli geçiyor peki?
Evet, cocuklugumdan beri bu sekılde oldum hep, annem ve ablamda bekarken bu sekılde olup dogum dan sonra duzeldıgını demıstıler.genetık sanırım ama benim suan stres yaptıgım 11 Nisan adet oldum hala beklıyrm olur muyum ve bu kadar gecikmesi normal mı15 gunde bir adet gormek bence normal degil. Doktorun oyle demesine sasirdim acikcasi. Senelerdir mi boylesiniz? bu kadar sık adet görmek hormonal bir bozukluk olabilir. Ayrica adetinizin sokulmesi icin adacayi icebilirsiniz.
O ay içinde yaşadığın stres içtiğin bi ilaç bile etkiliyorYaa bana normal hatta saglıklı demıstı. Acıkcası annemde bekarken o sekılde olurmus. Tesekkur ederim gıtcem dr.
Ne normali ne sagliklisi? 21 gunden az dongu suresi bir problem var demektirCok onceden gtmistım. Dr. Normal hatta daha saglıklı demıstı. Ve gercekten cok rahatlatıcı. Sımdı benim yasadıgım bu gecikme normal mi. 11 Nisan regl oldum hala bekliyorum
Yılda 1-2 kere olan gecikmeler genelde stres, ilaç, mevsim değişikliği vs. Kaynaklı oluyor. Bence önemli bir problem yoktur, diğer arkadaşların önerdiği gibi bitki çayı ve masaj deneyebilirsiniz. Tekrar ederse doktora görünürsünüz.31 yasındayım(bekar) duzenlı adet olurum 15 gun temiz geziyorum. En son 11nısan da adet oldum ve daha henuz olamadım adet olacagıma dair belirtı de yok. Mevsimsel gecısten diye düşünüyorum ama yine de panık sınır oluyorum. Normal durum mu yasayan warmı yada ne yapmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?