Adet olamadım panık oldum

Fyzcnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2022
25
3
1
31 yasındayım(bekar) duzenlı adet olurum 15 gun temiz geziyorum. En son 11nısan da adet oldum ve daha henuz olamadım adet olacagıma dair belirtı de yok. Mevsimsel gecısten diye düşünüyorum ama yine de panık sınır oluyorum. Normal durum mu yasayan warmı yada ne yapmam gerekiyor

Mevsimsel gecısdr diye beklemeye dewam mı etmeli, Dr, gitmeli, aynı sorunu yasayan warmı merak ediyorum

Mevsimsel gecısdr diye beklemeye dewam mı etmeli, Dr, gitmeli, aynı sorunu yasayan warmı merak ediyorum
Bence biraz daha bekleyin olmuyorum stresi bile gecikme sebebi çünkü kafanıza takmayın eminim olucaktır, ay içinde olmazsanız hiç o bile arada normal ama o zaman dr a gidin bence

Bence biraz daha bekleyin olmuyorum stresi bile gecikme sebebi çünkü kafanıza takmayın eminim olucaktır, ay içinde olmazsanız hiç o bile arada normal ama o zaman dr a gidin bence
İster istemez farkında olmadan stres yapıyor insan. Umarım cok gec kalmadan olurum. Kadın olmak, hem guzel hem cok zor ama yinede iyi ki varız diyorum tesekkur ederim

İster istemez farkında olmadan stres yapıyor insan. Umarım cok gec kalmadan olurum. Kadın olmak, hem guzel hem cok zor ama yinede iyi ki varız diyorum tesekkur ederim
Doğru istem dışı oluyor haklısınız olsun olabildiğince kafaya takmamak lazım çünkü gecikmeyi etkileyen bir sürü etken var. umarım en kısa sürede olursunuz. rica ederim :)

Pek normal gibi değil canım bence bi hormon tahlili yaptır adet olunca ne olur ne olmaz. Bu aralar stres sıkıntı üzüntü yaşadıysan normal ama gecikmesi

15 gunde bir adet gormek bence normal degil. Doktorun oyle demesine sasirdim acikcasi. Senelerdir mi boylesiniz? bu kadar sık adet görmek hormonal bir bozukluk olabilir. Ayrica adetinizin sokulmesi icin adacayi icebilirsiniz.

Söyle anlatayım normalde 15 en fazla 17 gun temiz gezerdim. 11 Nisan son regl gunum ve bugun 27.gun oldu temizim.
Ben de senin gibiyim 15 günde bir adet görürüm adet sürem de 8 gün ve doktor normal olmadığını söyledi 27 yaşındayım sık adet gördüğüm için yumurta sayım azalmış sen de baktır adetin 3. günü bence.

Yaa bana normal hatta saglıklı demıstı. Acıkcası annemde bekarken o sekılde olurmus. Tesekkur ederim gıtcem dr.

15 gunde bir adet gormek bence normal degil. Doktorun oyle demesine sasirdim acikcasi. Senelerdir mi boylesiniz? bu kadar sık adet görmek hormonal bir bozukluk olabilir. Ayrica adetinizin sokulmesi icin adacayi icebilirsiniz.
Evet, cocuklugumdan beri bu sekılde oldum hep, annem ve ablamda bekarken bu sekılde olup dogum dan sonra duzeldıgını demıstıler.genetık sanırım ama benim suan stres yaptıgım 11 Nisan adet oldum hala beklıyrm olur muyum ve bu kadar gecikmesi normal mı

Yaa bana normal hatta saglıklı demıstı. Acıkcası annemde bekarken o sekılde olurmus. Tesekkur ederim gıtcem dr.
O ay içinde yaşadığın stres içtiğin bi ilaç bile etkiliyor
YouTube de adet söktürücü masaj var ondan yap istersen ben öyle yapıyorum geciktiği zaman

Sen stres yaptıkça daha da gecikir düşünmemeye çalış
1 ay böyle oldu diye hasta olduğun anlamına gelmez yani güzel düşün güzle olsun

Yılda 1-2 kere olan gecikmeler genelde stres, ilaç, mevsim değişikliği vs. Kaynaklı oluyor. Bence önemli bir problem yoktur, diğer arkadaşların önerdiği gibi bitki çayı ve masaj deneyebilirsiniz. Tekrar ederse doktora görünürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…