• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamayanlar ve adeti düzensiz olanlara MÜTHİŞ BİR ÇAY...

ben 4 gündür içiyorum civanperçemini henüz bişey yok fakat bağırsakları çalıştırdığı kesin.durumdan haberdar edicem sizleri zaten bir olabilsem cümle aleme ilan etcem o kadar fenalık geldi artık bana bu gecikmeden..

ben 4 gündür içiyorum civanperçemini henüz bişey yok fakat bağırsakları çalıştırdığı kesin.durumdan haberdar edicem sizleri zaten bir olabilsem cümle aleme ilan etcem o kadar fenalık geldi artık bana bu gecikmeden..

ben bugün sitenin söylediği aktara gittim civanperçemi karışık bitki çayı yoktu:( başka ürün sultan diye bir ürün gösterdiler ama üzerinde birtek zeytin yazmıyodu bende almadım. acaba alsamıydım sultanı kullanan varmı?

ben internetten aldım devasepeti.comdan alabilirsiniz.. 10 ytl fiyatı... ben diana 35 le bile akıntıyla karışık oldum bugun 5. gunum 6. gunume gircem hala tık yok normalde bu ilaçla baya oluyorum araya cyclo vermişti doktorum.. onu 5 6 ay kullandım o da az kanama yaptırdı bende eskkiye doneyim dedim çok olurum diye beklerken şok oldum ki bu diana 35 menopozdakileri bile adet yapabiliyomuş ben olamadım.. fikri olan var mı? bu çay işe yararmı?

arkadaşlar içinizden bu çayı yani adı gecen çayı kamelya dışında kullanan ve faydasını gören varmı acaba , genelde herkes alıp denicem demiş içinizden deneyeniniz varmı arkadaşlar sonucu burdan yazarsanız sevinirim bende kurtajdan sonra adet olamadım daha 60 gün oldu doktora gittim bugun fortural diye bir hap verdi adet sökücüymüş , hakkımızda hayırlısı valla

bende bugün netten sipariş verdim.gelsin allah kısmet ederse içicem o zaman yarayıp yaraadığını yzarım buraya arkadaşlar.
gerçi saraçoğlunu çayınıda içiyorum ben
birde kendim civanperçemi aslanpençesi yeşil çay hayıt tohumunu karıştırıp içiyorum.
birde nurs lokmanın çayını içicem gelince
bakalım şu ana kadar henüz regl olmadım.
belki nurs lokman ın çayıyla adet olurum. inş.
sebep o olur.hormonlarım düzelir belki inş. allahım sen büyüksün.
dualarımızı kabul et bu mübarek ramazan ayında

bakalım çayım ne zaman gelecek dün sipariş verdim netten bugün gelirmi acaba

ama şimdi sen herşeyi karşıştırıp içmişsin canım hangisinin işe yaradıgını nasıl anlıcaksın, o çaygeldiginde digerlerini kullanmayı bırak sadece onu iç o zaman çok karıştırma canım ters tepki yapmasın yada bir zararı olmasın sana sonra.

olmaz inş. zaten civanperçemi ben içiyordum.bu aldığımda civanperçemi.vakit kaybetmek istemiyorum.en azından işe yarasa bile çaylar işe yaradı bilicem.başka bişey içmiyorum çünkü.civan hayıt saraçoğlu çayı inş. biri sebep olacak allahın izniyle inanıyorum ben.

acaba hangi kargoyla gelir çayım.

Kamelya canım bende ot şeklinde aldım acaba işe yarar mıı:gitme:

nasıl bir etki yapıyo yani sadece nurs mu bu kadar etkili aynı çayın Sultan versiyonu olmazmı neden nurs? lokman hekim de unlu bu çayın ozelligi ne?

nasıl bir etki yapıyo yani sadece nurs mu bu kadar etkili aynı çayın Sultan versiyonu olmazmı neden nurs? lokman hekim de unlu bu çayın ozelligi ne?

normalde bende evde kendim civanperçemini demleyip içiyorum oda işe yarıyor ama bir haftada değil düzenli bir şekilde günde 2 bardak olmaz üzere 21 gün içmek lazım, tadına alışamadıysanız bir kaşık balla tatlandırabilirsiniz . yada benzer karışımı evdede yapabilirsiniz diye düşünüyorum aslanpencesi civanpercemi birde ogul otu karıştırıp , bir bardaga birer tutam atıp kullanabilirsiniz ben sadece civanperçemi kullandım ama winkperisi adlı arkadaşımız bu karşımı önerdi banada.

arkadaşlar içerik olarak aynı bulursanız tabiki farklı markayı kullanabilirsiniz..

Arkadaşlar ben de bugün başladım bu çayı içmeye, kamelya dışında deneyenler neden sonucu yazmadı? Deneyenler işe yarayıp yaramadığını yazarsa sevinirim. Bu arada bende de polikistik over var, ilaç kullanmadan adet olamıyorum desem yeridir, inş işe yarar bakalım:uhm:

arkadaslar benım ablamında adet olamama sorunu varda sımdı kendımde sogan suyu yapıp ıceceyız de bunu gorunce acaba ablama bu cayı mı alsam dedım arkadaslar benım sıze sorum su dogum kontrol hapı ıle kullanılır mı bu cay alsanaalsanasmile

bu nasıl istanbul ya nurs lokman hekim markası yok başka markaları övüp vermek istiyorlar ama bakıyorum içinde daha başka şeyler var nasıl bulcaz bunu biz ya

Back
X