• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamayanlar ve adeti düzensiz olanlara MÜTHİŞ BİR ÇAY...

ben 2 gündür kullanıom bakalım hayırlısı inşallah işe yarar..buarada acaip bi gaz sıkıntısı çekiorum....sizdede oldumu yafff

Canım midede biraz gaz problemi olabilir .ama cok rahatsız edecek boyutta degil..benim bu cayda en büyük sorunum idrara cok cıkmam olmuştu..

canım valla hala tık yok bende bakalım 10 günü bi doldurumde...sen kullandıktan nekadar sonra adet olmuştun??

kızlar ben de bu çaydan almak istiyorum..2 aydır adet olmuyorum::( kullanıp etkisini gören başka kimse yok mu yav?

KAMELYACIM ben lokman hekimin değilde sultan hanımın civan perçemli karışık bitki çayını gösteriyorlar hep beyaz kutuda onu baulmadım 4 yere sordum hiçbir yerde yok.diğerinden alsam olurmu acaba canım

KAMELYACIM ben lokman hekimin değilde sultan hanımın civan perçemli karışık bitki çayını gösteriyorlar hep beyaz kutuda onu baulmadım 4 yere sordum hiçbir yerde yok.diğerinden alsam olurmu acaba canım

canım sana özel mesajla link gönderiyorumm orda bayilari varr..her ilde lokman hekimin bayisi var cayı orda bulabilirsinn...

kamelyacım bende alıp başlayacagım artık canım...ama içerken hiç ara vermeyecek miyiz..yani sürekli içtim diyelim 1 ay sonunda adet oldum sonra adet süresince bırakıp yine mi içecegim 1 ay?

ben 3 gündür civanperçemi çayı içiyorum henüz bi faydasını görmedim tadıda çok iğrençç

CANIM KAMELYACIM ben çayı hiçbir baharatçıda o kadar aradım bulamadım.nettende almadım açıkçsı.
ben civan perçemi aslan pençesi hayıt tohumu yeşil çay zaten karıştırarak içiyordum.

peki sen bu süre zarfında kullanmaya devam ettinmi çaya canım.ve faydasını gördünmü. adetlerini tam olarak düzene koydumu canım bilgi verirsen sevinirim.

bende belki o zaman netten sipariş veririm o zaman

bende denemek istiyorum ama o arada hamile kalirsam acaba bir yan etkisi olur mu??

CANIM KAMELYACIM ben çayı hiçbir baharatçıda o kadar aradım bulamadım.nettende almadım açıkçsı.
ben civan perçemi aslan pençesi hayıt tohumu yeşil çay zaten karıştırarak içiyordum.

peki sen bu süre zarfında kullanmaya devam ettinmi çaya canım.ve faydasını gördünmü. adetlerini tam olarak düzene koydumu canım bilgi verirsen sevinirim.

bende belki o zaman netten sipariş veririm o zaman

selam canım bu çaylerı karıştırıp nasıl içiyorsun günde kaç defa yan etkileri yokmu?ben sadece hayıt tohumu içiyorum ama bunlar daha iyiyse bende alır içerim canım teşekkürler verdiğin bilgiler için

merhaba benimde adet düzensizliğim var bende civan perçemini içmek istiyorum .ankara da nerede bulabilirim bilgisi olan var mı?

kamelya çok teşekkürler verdiğin bilgi için bu ilacı bende kullanacağım benimde adetim çok düzensiz çok gergin ve acayip sinirliyim.. ama bende prolaktin yüksekliği vardı ilaç kullanıyorum düşüyor 2-3 ay düzenli oluyorum sanırım sonradan tekrar yükseliyor ve olamıyorum:( bıktım doktora gitmekten ve ilaç almaktan sanki o hormon ilaçları yüzündende 5 kg aldım. sana sormak istediğim ne kadar süredir kullanıyorsun ve adetin nezamandan beri düzenli..? süreklimi içeceğiz bu çayıda bir sakıncası yok tamamen bitkisel değilmi?

Back
X