- 16 Temmuz 2024
- 13
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi paramedik37
-
Doktor adet söktürücü vermedimi?Düşükten ne zaman sonra adet oldunuz kızlar kafayı yemek üzereyim
İşin gerçeği 10 Haziran kanamam başladı ve düşük yaptım 19 Haziran kanamam bitti 7 temmuz adet tarihimde tarlusal kullandım yine olmadıDoktor adet söktürücü vermedimi?
19 20 sine kadar bekle çünkü son kanamam 17 sinde bitmiş sonra doktora git bence uzun bi kanamanız olmuş döngünüz nedir normalde bazen şaşa biliyor bunlarİşin gerçeği 10 Haziran kanamam başladı ve düşük yaptım 19 Haziran kanamam bitti 7 temmuz adet tarihimde tarlusal kullandım yine olmadı
28 günde bir oluyorum doktorum kanamanın başladığı tarihi regl gibi kabul et dedi eğer öyle kabul edersek 10 gün gecikmiş oluyorum korunmasız ilişkim de olmadı eşimle dedim acaba hamile olabilir miyim ama olsam şimdiye çıkardı diyorum bu defada19 20 sine kadar bekle çünkü son kanamam 17 sinde bitmiş sonra doktora git bence uzun bi kanamanız olmuş döngünüz nedir normalde bazen şaşa biliyor bunlar
İşin gerçeği 10 Haziran kanamam başladı ve düşük yaptım 19 Haziran kanamam bitti 7 temmuz adet tarihimde tarlusal kullandım yine olmadı
Bence 20 sine kadar bekleyin sonra bi doktora danışım derim28 günde bir oluyorum doktorum kanamanın başladığı tarihi regl gibi kabul et dedi eğer öyle kabul edersek 10 gün gecikmiş oluyorum korunmasız ilişkim de olmadı eşimle dedim acaba hamile olabilir miyim ama olsam şimdiye çıkardı diyorum bu defada
Teşekkür ederimBence 20 sine kadar bekleyin sonra bi doktora danışım derim
Bende tarlusal kullandım adet olmayinca doktor duphoston verdi bana hem adet gördüm diye bide bebek olursa tutunsun diyeDüşükten ne zaman sonra adet oldunuz kızlar kafayı yemek üzereyim
Ben düşük yaptım 19 Haziran'da kanamam bitti kanamamın bittiği gün hala beta düşmemişti 36 da kalmıştı doktorum beta sıfırlamadıysa hamile olamazsın dedi korun dediği için eşim korunuyordu pek hümile olma gibi şansım yokBende tarlusal kullandım adet olmayinca doktor duphoston verdi bana hem adet gördüm diye bide bebek olursa tutunsun diye
Hakkında hayırlısı olsunBen düşük yaptım 19 Haziran'da kanamam bitti kanamamın bittiği gün hala beta düşmemişti 36 da kalmıştı doktorum beta sıfırlamadıysa hamile olamazsın dedi korun dediği için eşim korunuyordu pek hümile olma gibi şansım yok
28 yaşındayım 7 yaşında oğlum 4 yaşında kızım var darısı hepinize olsunHakkında hayırlısı olsuninşallah sağlıklı eli ayağı düzgün bir bebiş olur hayatında
Amin inşallah28 yaşındayım 7 yaşında oğlum 4 yaşında kızım var darısı hepinize olsunAllah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın kimseyi evlat hasretiyle sınamasın ınsallah
Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin ınsallah canımAmin inşallahbenim de 5. Buçuk yaşında bir oğlum var çok şükür ikinciyi kaybettim yeni bı bebek daha istiyorum hayırlısıyla
Allah gerçekten isteyene nasip etsin diyorum artık çok yoruldum40-50 güne kadar normal sayılıyor ama tabi havalarda sıcak bence yeni gebelik oluşumu imkansız gibi. Bende oldum bi ay sonra adet oldum. Şimdi bende kaygıyla ikinci adetimi bekliyorum çünkü geri çekilme yöntemi ile ilişkim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?