Adet olamıyorum çok acillll

İşin gerçeği 10 Haziran kanamam başladı ve düşük yaptım 19 Haziran kanamam bitti 7 temmuz adet tarihimde tarlusal kullandım yine olmadı
19 20 sine kadar bekle çünkü son kanamam 17 sinde bitmiş sonra doktora git bence uzun bi kanamanız olmuş döngünüz nedir normalde bazen şaşa biliyor bunlar

19 20 sine kadar bekle çünkü son kanamam 17 sinde bitmiş sonra doktora git bence uzun bi kanamanız olmuş döngünüz nedir normalde bazen şaşa biliyor bunlar
28 günde bir oluyorum doktorum kanamanın başladığı tarihi regl gibi kabul et dedi eğer öyle kabul edersek 10 gün gecikmiş oluyorum korunmasız ilişkim de olmadı eşimle dedim acaba hamile olabilir miyim ama olsam şimdiye çıkardı diyorum bu defada

İşin gerçeği 10 Haziran kanamam başladı ve düşük yaptım 19 Haziran kanamam bitti 7 temmuz adet tarihimde tarlusal kullandım yine olmadı
Bence 20 sine kadar bekleyin sonra bi doktora danışım derim

Bende tarlusal kullandım adet olmayinca doktor duphoston verdi bana hem adet gördüm diye bide bebek olursa tutunsun diye
Ben düşük yaptım 19 Haziran'da kanamam bitti kanamamın bittiği gün hala beta düşmemişti 36 da kalmıştı doktorum beta sıfırlamadıysa hamile olamazsın dedi korun dediği için eşim korunuyordu pek hümile olma gibi şansım yok

Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün bir bebiş olur hayatında

Hakkında hayırlısı olsun inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün bir bebiş olur hayatında
28 yaşındayım 7 yaşında oğlum 4 yaşında kızım var darısı hepinize olsun Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın kimseyi evlat hasretiyle sınamasın ınsallah

28 yaşındayım 7 yaşında oğlum 4 yaşında kızım var darısı hepinize olsun Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın kimseyi evlat hasretiyle sınamasın ınsallah
Amin inşallah benim de 5. Buçuk yaşında bir oğlum var çok şükür ikinciyi kaybettim yeni bı bebek daha istiyorum hayırlısıyla

40-50 güne kadar normal sayılıyor ama tabi havalarda sıcak bence yeni gebelik oluşumu imkansız gibi. Bende oldum bi ay sonra adet oldum. Şimdi bende kaygıyla ikinci adetimi bekliyorum çünkü geri çekilme yöntemi ile ilişkim oldu

Allah gerçekten isteyene nasip etsin diyorum artık çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…