- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Canim benim gorumcemin de o sekilde oldu ama en iyisi bi test al yap boyle merakta birakma kendini Allah gonlune gore versin insallah
Peki ben zaman test yapsam 4.günüm bugün..gorumcenin durumundan bahseder misin lutfen biraz o test yaparak mi ogrendi..
Onunda sanirim iki sene kadar bebegi olmuyordu tedavi oldu hamile kaldigi ay adet oldum diye msj atti bana ama leke seklindeymis sonra etrafindan test yap demisler 2.gunu yapti hamileymis yani 4.gununse yap varsa belli olur insallah
Bir bayram hediyesi bir mucize olsa da hayırlısı ile bebeğim bir gelse....yarin sabah aç karnina yapayim bakalimTest yap ozmn. Eşine söylemeden yap. Benimde bu ay tuhafti. Az oldu. Ilaclar yaptı. Ama umit işte. Negatif çıktı. Alıştım ben. Hayırlısı olsun. Korkunun ecele faydası yok. Kan testi yaptır garanti olsun.
Allah isteyen herkese versin inşallah,hamile olduğunu düşündüren durum ne:26:
Amin canim..kendimce sıralayayim:
1 Adetimin 4 gün önce gelmesi( bu bende dahaonce olmadi.gecen yaz da ayni mekan degiskligi olmuştu ve oruc zamaniydi)
2 adetten once gelen k.rengi akinti ve adetimin 1.günü taze kirmizi kan geldi daha önceleri pihti gibi gelirdi ve su an bitti gibi ilk gün hariç yogun değildi
3 adet oncesinde mide eksimesi.kasikta batma.el ayak üşümesi ya da ateş basmasi.hafif baş dönmesi.
1 senedir bekliyoruz.haziran sonu dr gittim yumurtan yeni catlamis degerlendirin dedi .eger hamile kalmazsan adetinin 3.günü gel dedi.esime spermgram testi verdi. nasip olmadı Rabbim dilemedi henüz
İnsallah hamilesindir... Kahve rengi lekelenme geldimi?bebeğimiz olmasi için dua ediyoruz.
ben adet oldum ama hala acaba hamile olabilir miyim diye düşünüyorum:$$$ (hamileliğini 1.2.3. Hatta daha sonraki zamanlarda ogrenenler bile olmuş normal regl gördüklerinden anlayamamislar.üstüne görme olayindan bahsetmiyorum...bu ay da bu konulara daldim...hatta test yapmayi da düşündüm ama malum çizgiyi görmekten usandim.
ben de 28 günde bir adet olurdum son aylarda birkaç gun once ya da sonra oluyor.bu ay 25.gün oldum.sadece ilk gün yoğundu açık kırmızı idi pihti yok.sonra azaldi bugün4.günüm ve pek az.
???????????ne dersiniz
Bir yandan da oruç ayi üstelik yaz tatili için mekan değiştirdin üstelik streslisin de abartma gene kandirma kendini kocani diyorum.eşime zaten birsey söylemiyorum ama bi de yaz tatilinnden dolayi bir ugrasim yok daha cok stresleniuorum düşünüyorum...arkadaslarimin bebeklerini seviyorum gipta ediyorum onlara.Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinnnnn.dua istiyorum arkadaşlar
Allah isteyen herkese versin inşallah,hamile olduğunu düşündüren durum ne:26:
inşallah hamilesindir
Hic kafani takma adet olduysan hamile degilsin bende bu stresten gectim bir sene hamile kalamadim ve bende adet olunca hala umutluydum hamilemiyim diye psikolojik akisina birak lutfen biliyorum kolay degil seni cook cok iyi anliyorum bol bol dua et hayirli saglikli bir evlat icin ben cok dua ettim ama cokk bide havuc suyu ictik esimle sabirli olman lazim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah hayırlı bir zamanda size de hayırlı bir evlat nasip etsin. bence sürekli bu konuyu düşündüğünüz için artık takıntı haline gelmiş. en iyisi bir müddet kafaya takmamayı deneyin
bebeğimiz olmasi için dua ediyoruz.
ben adet oldum ama hala acaba hamile olabilir miyim diye düşünüyorum:$$$ (hamileliğini 1.2.3. Hatta daha sonraki zamanlarda ogrenenler bile olmuş normal regl gördüklerinden anlayamamislar.üstüne görme olayindan bahsetmiyorum...bu ay da bu konulara daldim...hatta test yapmayi da düşündüm ama malum çizgiyi görmekten usandim.
ben de 28 günde bir adet olurdum son aylarda birkaç gun once ya da sonra oluyor.bu ay 25.gün oldum.sadece ilk gün yoğundu açık kırmızı idi pihti yok.sonra azaldi bugün4.günüm ve pek az.
???????????ne dersiniz
Bir yandan da oruç ayi üstelik yaz tatili için mekan değiştirdin üstelik streslisin de abartma gene kandirma kendini kocani diyorum.eşime zaten birsey söylemiyorum ama bi de yaz tatilinnden dolayi bir ugrasim yok daha cok stresleniuorum düşünüyorum...arkadaslarimin bebeklerini seviyorum gipta ediyorum onlara.Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinnnnn.dua istiyorum arkadaşlar
bebeğimiz olmasi için dua ediyoruz.
???????????ne dersiniz
İnsallah hamilesindir... Kahve rengi lekelenme geldimi?
Bence test yap hemen... Sonuç negatif çıksada üzülme
Ümit varsa olacak demekktir sakın ümidini kaybetme.. Bir uzmana görün
cnm doktora gittim yumurtalarım çatlamış dedi yazmışsın acaba nasıl yaqni yumurtaların çatladıysa hamile kalıcaksın mı demek bu doktora sordunmu ? ayrıca doktor bazı testler yaptımı? ultrason yumurtalıklarınına bir aletle baktımı;? normal mi yani? ve kaç ay yada yıldan beri dediniyorsunuz? arkadaşların dediği gbi psikolojik olablir am a işallah hamile kalmışsındır öyle düşünüyorsan allah büyük belkide şuan hamilesindir test yaptınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?