adet olduğum halde hamile olduğumu düşünüyorum:$$$

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
bebeğimiz olmasi için dua ediyoruz.
ben adet oldum ama hala acaba hamile olabilir miyim diye düşünüyorum:$$$ (hamileliğini 1.2.3. Hatta daha sonraki zamanlarda ogrenenler bile olmuş normal regl gördüklerinden anlayamamislar.üstüne görme olayindan bahsetmiyorum...bu ay da bu konulara daldim...hatta test yapmayi da düşündüm ama malum çizgiyi görmekten usandim.
ben de 28 günde bir adet olurdum son aylarda birkaç gun once ya da sonra oluyor.bu ay 25.gün oldum.sadece ilk gün yoğundu açık kırmızı idi pihti yok.sonra azaldi bugün4.günüm ve pek az.
???????????ne dersiniz
Bir yandan da oruç ayi üstelik yaz tatili için mekan değiştirdin üstelik streslisin de abartma gene kandirma kendini kocani diyorum.eşime zaten birsey söylemiyorum ama bi de yaz tatilinnden dolayi bir ugrasim yok daha cok stresleniuorum düşünüyorum...arkadaslarimin bebeklerini seviyorum gipta ediyorum onlara.Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinnnnn.dua istiyorum arkadaşlar

Çok takmissiniz.
Değilsin büyük ihtimal.
Başka şeylerle ilgilenen.
Rabbim hayirli bir evlat nasip etsin size ..

Canim benim gorumcemin de o sekilde oldu ama en iyisi bi test al yap boyle merakta birakma kendini Allah gonlune gore versin insallah

Peki ben zaman test yapsam 4.günüm bugün..gorumcenin durumundan bahseder misin lutfen biraz o test yaparak mi ogrendi..

Onunda sanirim iki sene kadar bebegi olmuyordu tedavi oldu hamile kaldigi ay adet oldum diye msj atti bana ama leke seklindeymis sonra etrafindan test yap demisler 2.gunu yapti hamileymis yani 4.gununse yap varsa belli olur insallah

Test yap ozmn. Eşine söylemeden yap. Benimde bu ay tuhafti. Az oldu. Ilaclar yaptı. Ama umit işte. Negatif çıktı. Alıştım ben. Hayırlısı olsun. Korkunun ecele faydası yok. Kan testi yaptır garanti olsun.

Onunda sanirim iki sene kadar bebegi olmuyordu tedavi oldu hamile kaldigi ay adet oldum diye msj atti bana ama leke seklindeymis sonra etrafindan test yap demisler 2.gunu yapti hamileymis yani 4.gununse yap varsa belli olur insallah

Test yap ozmn. Eşine söylemeden yap. Benimde bu ay tuhafti. Az oldu. Ilaclar yaptı. Ama umit işte. Negatif çıktı. Alıştım ben. Hayırlısı olsun. Korkunun ecele faydası yok. Kan testi yaptır garanti olsun.
Bir bayram hediyesi bir mucize olsa da hayırlısı ile bebeğim bir gelse....yarin sabah aç karnina yapayim bakalim

Allah isteyen herkese versin inşallah,hamile olduğunu düşündüren durum ne:26:

Amin canim..kendimce sıralayayim:
1 Adetimin 4 gün önce gelmesi( bu bende dahaonce olmadi.gecen yaz da ayni mekan degiskligi olmuştu ve oruc zamaniydi)
2 adetten once gelen k.rengi akinti ve adetimin 1.günü taze kirmizi kan geldi daha önceleri pihti gibi gelirdi ve su an bitti gibi ilk gün hariç yogun değildi
3 adet oncesinde mide eksimesi.kasikta batma.el ayak üşümesi ya da ateş basmasi.hafif baş dönmesi.

1 senedir bekliyoruz.haziran sonu dr gittim yumurtan yeni catlamis degerlendirin dedi .eger hamile kalmazsan adetinin 3.günü gel dedi.esime spermgram testi verdi. nasip olmadı Rabbim dilemedi henüz

Hic kafani takma adet olduysan hamile degilsin bende bu stresten gectim bir sene hamile kalamadim ve bende adet olunca hala umutluydum hamilemiyim diye psikolojik akisina birak lutfen biliyorum kolay degil seni cook cok iyi anliyorum bol bol dua et hayirli saglikli bir evlat icin ben cok dua ettim ama cokk bide havuc suyu ictik esimle sabirli olman lazim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah hamilesindir

Allah hayırlı bir zamanda size de hayırlı bir evlat nasip etsin. bence sürekli bu konuyu düşündüğünüz için artık takıntı haline gelmiş. en iyisi bir müddet kafaya takmamayı deneyin

Böyle belirtilere çok takılırsanız ,adet olduğunuz halde hamile olduğunuzu sanırsanız ,kasık batması ,kahveden sonra açık kırmızı kana filan takarsanız emin olun hiç hamile kalamassınız,biliyorsunuz en başta stres etkiliyor gebe kalma durumunu ,belki imkansız gelecek ama kafanızdan atmanız lazım ,böyle her ay belirti aramak sadece sizi yıpratır ,süreci uzatır,başka da bir işe yaramaz .

İnsallah hamilesindir... Kahve rengi lekelenme geldimi?
Bence test yap hemen... Sonuç negatif çıksada üzülme
Ümit varsa olacak demekktir sakın ümidini kaybetme.. Bir uzmana görün

inşallah hamilesindir

Allah hayırlı bir zamanda size de hayırlı bir evlat nasip etsin. bence sürekli bu konuyu düşündüğünüz için artık takıntı haline gelmiş. en iyisi bir müddet kafaya takmamayı deneyin

Çok hayal kuruyorum..her zaman her yerde .görüyorum çevremde kari koca yanlarında da bebisleri o kadar güzel gözüküyorlar kiii..
Etrafındakiler benden daha istekli......soyleyemiyorum ki biz de istiyorum ama ol mu yo işte napim napim...hayırlısı
vermeyince mabud neylesin sultan Mahmut

cnm doktora gittim yumurtalarım çatlamış dedi yazmışsın acaba nasıl yaqni yumurtaların çatladıysa hamile kalıcaksın mı demek bu doktora sordunmu ? ayrıca doktor bazı testler yaptımı? ultrason yumurtalıklarınına bir aletle baktımı;? normal mi yani? ve kaç ay yada yıldan beri dediniyorsunuz? arkadaşların dediği gbi psikolojik olablir am a işallah hamile kalmışsındır öyle düşünüyorsan allah büyük belkide şuan hamilesindir test yaptınmı?

cnm bizde düşünüyoruz 5 aydan beri test yapıyordum dedğin gbi o cizgiyi görmek istemiyorum artık bu ay test filan almadım her şeyi oluruna braktım . allah dualarımızı kabul eder ve hami,le kalırız işallahh...

İnsallah hamilesindir... Kahve rengi lekelenme geldimi?
Bence test yap hemen... Sonuç negatif çıksada üzülme
Ümit varsa olacak demekktir sakın ümidini kaybetme.. Bir uzmana görün

Dr gittigimde( k.bakmayin )alttan muayene etti ya da etmeye çalıştı cunku ben kasmaktan icli icli aglamaktan bir hal oldum.yumurtan yeni catlamis değerlendir dedi.test yapmadi.2 yillik evliyiz 1 yildir bebek bekliyoruz.ilk 3 ay d.kontrol hapi kullandim ama sonra biraktim doğal yollarla korunduk.zaten ilk birkac ay ben çok kasiyordum vajinismus diyorlarmis ona sonradan akisina birakinca yendik o korkumu...
Bu arada dr eğer hamile kalamazsan bir daha ki ay adetinn 3.günü gel dedi. Ama Biz yaz tatili için memlekete geldik...
ogrendim ki cinsellik konusuna çokyabancı kalmisim kendi vucuduma yabanciymisim...

tatlım seni çok iyi anlıyorum
bende adet olduğumda hep derdim senin gibi ama maalesef kendimi kandırdım tam 1 sene
sonra kendiliğinden hamile kaldım doğumdan sonra oğlum 9aylıkken tekrar kaldım hamile
rabbim zamanını bilir inan ki stres yapma en büyük düşmanın senin
kafanı rahat tut ve şuanki zamanlarının kıymetini bil sonra bu günlerini çok arayacaksın

Kısa ve net hamile değilsiniz 4 gün sürem normal regl yaşamışsınız renk miktar aya duruma göre değişir. 1 senedir olmuyorsa siz ve eşiniz dr gidin gerekli tetkikleri yaptırın yardımcı tedavilere başlayın sonuçlara göre bende de yok çocuk regl olduğum halde inanamaz test yapardım. Hiç sorun yoksa kafa olarak rahatlamaya çalışın takmayın o da etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…