- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Kısa ve net hamile değilsiniz 4 gün sürem normal regl yaşamışsınız renk miktar aya duruma göre değişir. 1 senedir olmuyorsa siz ve eşiniz dr gidin gerekli tetkikleri yaptırın yardımcı tedavilere başlayın sonuçlara göre bende de yok çocuk regl olduğum halde inanamaz test yapardım. Hiç sorun yoksa kafa olarak rahatlamaya çalışın takmayın o da etkiliyor.
cnm bizde düşünüyoruz 5 aydan beri test yapıyordum dedğin gbi o cizgiyi görmek istemiyorum artık bu ay test filan almadım her şeyi oluruna braktım . allah dualarımızı kabul eder ve hami,le kalırız işallahh...
inşaallah hamilesinizdirr
Ben 2 seneye yakin bebek sahibi olmaya calistim her ihtimali bulundurdum artik test yapmaktan usandim tam tedaviye baslicakken takmamaya basladigim zaman hamile kaldim binlerce sukurler olsun. Rabbim insallah sanada hayirli saglikli bir evlat nasip etsin yasadiklarini dusunduklerini cok iyi anliyorum. hamile kalincada endiseler bitmiyor Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin ve isteyenlere versin. Cok takma kafana takinca olmuyor maalesef. Git yinede bi test yap insallah hamilesindir rabbim daha bekletmesin
Bu şekilde başına birsey gelen ya da duyan var mi?
Dün dayanamadim kalktim ov.testi yaptim tek çizgiydi...Bugün sabah idrariyla gebelik testi yapacaktim eşim dün laf arasinda artik yapip durma şu testlerden dedi ben de vazgeçtim...
Ben 2 seneye yakin bebek sahibi olmaya calistim her ihtimali bulundurdum artik test yapmaktan usandim tam tedaviye baslicakken takmamaya basladigim zaman hamile kaldim binlerce sukurler olsun. Rabbim insallah sanada hayirli saglikli bir evlat nasip etsin yasadiklarini dusunduklerini cok iyi anliyorum. hamile kalincada endiseler bitmiyor Allah hepimize saglikli evlatlar nasip etsin ve isteyenlere versin. Cok takma kafana takinca olmuyor maalesef. Git yinede bi test yap insallah hamilesindir rabbim daha bekletmesin
Elimizden geleni yapiyoruz yumurtlama dönemlerini degerlendirmye çalışıyoruz eşime sucuklu ceviz yedirmeler her gün folik asit kullanmalar.......ama su an yapabilecek başka şeyimiz yokkk....Hayirlisiçok çok nadir bir durum hamileyken adet görmek
çok istediğin ve beklediğin için böyle hissediyor olabilirsin
bir de şu var eğer adetlerin günü şaşmıyor düzenli oluyorsa bu ay ki yaşadıgın farklı durum vücudunun hamile kalmaya çalıştıgını da gösterebilir
tam tersi çok stres yaptıgından vücudun dengesi şaşmış olabilir
biliyorum çok zor ama takmamaya çalış eğer eşinde ve sende bi problem yoksa neden olmasın
ovu testi tek çizgiyse maalsef bu gebe olmadıgını gösterir gebelik testi yapıp hiçte moralini bozma
bir an önce kendini toparla kendinide daha fazla üzme canım
Eşin de sen de doktora gittiniz mi hiç?? Bizimde olmuyor çocuğumuz ama ben pek takmıyorum daha yaşım çok küçük diye.. Ama eşimi bi türlü götüremedim doktora bi sorun varsa erkenden tedaviye başlayalım diyorum yok olmaz diyor hazır değil galiba kısır vs gibi bir şey çıksa psikolojik olarak çökerim diyor...
Ben 25 eşim 29 yaşında...erken değil bizim için...Eşim dr gitmemekte israr falan etmiyor ama biraz akışına birakmak niyetinde...
Amin canim..kendimce sıralayayim:
1 Adetimin 4 gün önce gelmesi( bu bende dahaonce olmadi.gecen yaz da ayni mekan degiskligi olmuştu ve oruc zamaniydi)
2 adetten once gelen k.rengi akinti ve adetimin 1.günü taze kirmizi kan geldi daha önceleri pihti gibi gelirdi ve su an bitti gibi ilk gün hariç yogun değildi
3 adet oncesinde mide eksimesi.kasikta batma.el ayak üşümesi ya da ateş basmasi.hafif baş dönmesi.
1 senedir bekliyoruz.haziran sonu dr gittim yumurtan yeni catlamis degerlendirin dedi .eger hamile kalmazsan adetinin 3.günü gel dedi.esime spermgram testi verdi. nasip olmadı Rabbim dilemedi henüz
Dr gittigimde( k.bakmayin )alttan muayene etti ya da etmeye çalıştı cunku ben kasmaktan icli icli aglamaktan bir hal oldum.yumurtan yeni catlamis değerlendir dedi.test yapmadi.2 yillik evliyiz 1 yildir bebek bekliyoruz.ilk 3 ay d.kontrol hapi kullandim ama sonra biraktim doğal yollarla korunduk.zaten ilk birkac ay ben çok kasiyordum vajinismus diyorlarmis ona sonradan akisina birakinca yendik o korkumu...
Bu arada dr eğer hamile kalamazsan bir daha ki ay adetinn 3.günü gel dedi. Ama Biz yaz tatili için memlekete geldik...
ogrendim ki cinsellik konusuna çokyabancı kalmisim kendi vucuduma yabanciymisim...
CanimmMerhm insalla icine dusun bu suphe gercektir
ben kendimden bahsedeyim
kizima hamile kaldigim zama korunmayi biraktigimizda ilk ay adet oldum ama ole boyle leke akinti vb degilcocuk bezi takacak kadar yoggundu
bir dahaki ay geldi adet donemim geldi bir haftaya yakin gecti test yaptim cikti de dan randavu aldik biz 6 haftalik gibi tahmin ederkem bebegimiz tam 11.5 haftalikti ole sasirdukki dr ustune gordugumi soyledi
olabiliyor yani boyle bir durum
Merhaba canim insalla icine dusun bu suphe gercektir
ben kendimden bahsedeyim
kizima hamile kaldigim zama korunmayi biraktigimizda ilk ay adet oldum ama ole boyle leke akinti vb degilcocuk bezi takacak kadar yoggundu
bir dahaki ay geldi adet donemim geldi bir haftaya yakin gecti test yaptim cikti de dan randavu aldik biz 6 haftalik gibi tahmin ederkem bebegimiz tam 11.5 haftalikti ole sasirdukki dr ustune gordugumi soyledi
olabiliyor yani boyle bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?