adet olduktan sonra hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

((eslem))

Canım kızım büyüyor
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
2.361
3
116
43
İstanbul
selam kızlar
adet olup ancak hamile olduğunu bazı belirtiler sonucu test yaparak öğrenen oldu mu hiç?
böyle bir şey olabilirmi?
benim kast ettiğim üstüne görme, kahverengi lekelenme yada pembe akıntı değil
bildiğimiz kanamalı adet olup sonra yaşadığı belirtiler sonucu hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

ben adet oldum temizlendim, ancak üzerimdeki bazı belirtiler beni teste yöneltiyor.
aşırı halsizlik, yorgunluk uykusuzluk, uyuşukluk var
göğüslerde sızlama, mide de yanma ve bulantı
az ayakta durunca belim kopuyor
ayrıca ( kusuruma bakmayın ) ilişkide yanma var

kafana takıyorsun diye düşünebilirsiniz,
fakat ben 3 aydır kurslara gidiyorum ve bu kurslar sayesinde hiç kafama takmadığım ve stres yapmadığım için çok düzenli oldu adetlerim
ve eskisi gibi düşünmüyorum çocuğu çünkü fırsatım olmuyor

ne dersiniz?

Son düzenleme:
selam canım adet olupta hamile olanları duydum hemde bir kaç ay adet gören ama belirti olmuşmudur bilmiyorum neden bir test alıp yapmıyorsun biliyorum neğatif görmek çok zor geliyor ama allah hayırlısını versin yapacak birşeyimiz yok

bencede dene bi test al benim bu ay değil ama geçen ay öle belirtilerim oldu yaptım negatif ti
bu ay dün hastalandım ama kesin hamileyim umuduyla bakmıştım hala daha içimde şüphe yok değil hani ...
perşembe doktora randevu aldım artık orda belli olur..
ama ben burda çok okudum öle hamile olunabilirmişş..

şuanki durumumu çok umuda bağlamadığım için negatif çıkınca canım pek yanmaz herhal
yarın bi test alıp denicem, hayırlısı neyse o olsun
stres adetleri etkiliyor bunu öğrendim
stres yapmamak ve düşünmemek içinde meşguliyetlerimizi fazlalaştırmamız lazım
tabii sevdiğimiz şeylerle
bakalım sonuç negatifdir büyük olasılıkla ancak Rabbim ol derse de olur

yorumlarınız için teşekkür ederim, çok sağolun arkadaşlar a.s.

bende senın gıbı bu ay adet oldum ama ıcımde hep bır umut belkı olur dıye o yuzden temızlendıkten sonra hemen bır test alacam aman sonuc aslında bellı ama ıste UMUUTTT allah hepımıze verısn ınsaalah

Bende üstüne olunabilir diye biliyorum benim arkadaşım sürekli düzenli adet görüyordu meğer 5 aylık hamileymiş kimsiinde adet bile kesilmiyo bencede bi doktora git herşeyin hayırlısı...

ya kızlar bende bu ay 5 gün geç geldi ve 4 gün sürdü normalde 8 gün sürer bendede bulantı baş dönmesi,bel ağrısı çok var.ayrıca acaba diyorum ben 3 ay önce bebeğimi kürtajla aldırdım :(( kalbi durmuştu.bu ikinci adetimdi acaba o yüzdenmi diyorum düzenemi girmedi ama bilemiyorum çok ümitlendim bu ay adetim geçince ama adet oldum 5 gün sonra :(( sizce hamile olma ihtimalim kaç?test alma içimden gelmio neg. çıkar diye

Slm arkadaslar benımde cocuk sorunu var ıkı yıl once hamıle kaldım sonra 3 aylık ıken dusuk yaptım bır yıl ara verdım bıryıldan sonra tekrar korunmayı bıraktım ama bır yıldır degısen bısey yok cok kafaya takıyorum eskıden adet donemı strese gırmezdım ama sımdı cok sınırlı oluyorum benı cook etkılıyor bırde cevreye farkettırmemek ıcınde gayret edıyorum esımde dahıl bundan dolayı adet duzensızlıgıde yasıyorum :(bu son 3-4 aydır ayda ıkı defa adet gorurdum ve ıkıncı adet gordugumde normal adet degılde sadece leke olurdu ama bu ay bır degısıklık oldu 1 defa adet gordum ne yalan soylıyım bıraz umıtlendım ama daha bu ay bıtmedı 1 hafta sonra eger adet olmazsam bır test yaparım..sızce ne olabılır cook dusunuyorum hamıle olabılme ıhtımalım varmı?

canım açıkcası çok umut bağlama gerçi gene de belli olmaz.Bende de bu ay aynı şey oldu adet 3 gün gecikmeli ve diğer adetlere göre daha az miktarda oldu.Bende test yapıp yapmamak konusunda kararsız kalmıştım.Dün akşam kasıklarımda ki ağrıdan ve idrarda yaşadığım sorunlar nedeniyle acile gittim ve durumumu anlattım.Gebelik ve idrar testi yapıldı.Sonuç olarakta enfeksiyon çıktı.Bana denilen kesinlikle jinekolojiye gideceksin.Orda bulunan Enfeksiyon bunlara neden olabiliyormuş yani .ama sen her ihtimale karşı testi yap istersen hiç belli olmaz

ben iki hamileliğimide adet gördüm öle öğrendim.yani adetimi baya baya oluyodum hemde 8 gün snr bikaç gün snr test yaptığımda hamile olduğum ortaya çıkıyodu.olabilir bence neden olmasın.benim yengem 9 ay boyunca adet gördü ama düşük riski vardı sürekli yatarak geçirdi hamileliğini olabilir yani şüpheleniyosanız test yapın bence arkadaşlar

ben iki hamileliğimide adet gördüm öle öğrendim.yani adetimi baya baya oluyodum hemde 8 gün snr bikaç gün snr test yaptığımda hamile olduğum ortaya çıkıyodu.olabilir bence neden olmasın.benim yengem 9 ay boyunca adet gördü ama düşük riski vardı sürekli yatarak geçirdi hamileliğini olabilir yani şüpheleniyosanız test yapın bence arkadaşlar

merhaba akimera;)
adetinin günü şekli miktarı aynı mıydı?
kaç gün sonra test yaptın ve test yapma gereğini nasıl hissettin belirtileri mi vardı?
çok merak ediyorum çünkü bende adet gördüm ancak hala göğüslerimin şişliği inmedi. belirtileri var. sende nasıl oldı anlatır mısın canım

merhaba akimera;)
adetinin günü şekli miktarı aynı mıydı?
kaç gün sonra test yaptın ve test yapma gereğini nasıl hissettin belirtileri mi vardı?
çok merak ediyorum çünkü bende adet gördüm ancak hala göğüslerimin şişliği inmedi. belirtileri var. sende nasıl oldı anlatır mısın canım

cnm benim bendede senin gibi belirtiler vardı gögüslerim şişi inmedi mide bulantısı geçmeyen başdönmesi uyku hali iştah açıklığı hepsi vardı ama adet görmüştüm yine içimden bi his kesin hamilesin diyodu.adetim bitti 2 gün snr doktora gittim ama böle bi şüpheden bahsetmedim klasik bi muayneydi ama doktor hiç bişey göremedi.ben yine doktora sölemedim kendi kafamdan gittim o gün bi idrar testi yaptım sonuçpozitif ikinci çizgi silikti onun için gittim ertesi gün bi kan testi yaptırdım yine sonuç pozitifti.ve anladımki hamileyim ama benim malsesef kötü sonuçlandı dış gebelik çıktı.umarım tabi istiyosan sende hamilesindir ve benim gibi sorunlar yaşamassın cnm

benim de içimde şüphe yok değil ama test aldım yapmıycam, yine dikkat ediyorum hareketlerime falan. olursa sevinirim yoksa da üzülmem.. adetim biraz farklıydı, belki üşütmüştüm ondandır, belki yaraa vardır. iki gü kahverengi leke geldi, sonra sabah belim kopacakmış gibi oldu, 3 gün normal adet geldi. 1 gün de yine leke. adetim süresince kahve ve siyaha yakın oldu. göğüslerimdeki dolgunluk geçmedi, iştahım adetten sonra kapanırdı, bi midem yanıyo ekşiyo, bi de yemek istiyorum. neyse, hayırlısı...

umarım beklediğin müjdeli haberi alırsın cnm

selam kızlar
adet olup ancak hamile olduğunu bazı belirtiler sonucu test yaparak öğrenen oldu mu hiç?
böyle bir şey olabilirmi?
benim kast ettiğim üstüne görme, kahverengi lekelenme yada pembe akıntı değil
bildiğimiz kanamalı adet olup sonra yaşadığı belirtiler sonucu hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

ben adet oldum temizlendim, ancak üzerimdeki bazı belirtiler beni teste yöneltiyor.
aşırı halsizlik, yorgunluk uykusuzluk, uyuşukluk var
göğüslerde sızlama, mide de yanma ve bulantı
az ayakta durunca belim kopuyor
ayrıca ( kusuruma bakmayın ) ilişkide yanma var

kafana takıyorsun diye düşünebilirsiniz,
fakat ben 3 aydır kurslara gidiyorum ve bu kurslar sayesinde hiç kafama takmadığım ve stres yapmadığım için çok düzenli oldu adetlerim
ve eskisi gibi düşünmüyorum çocuğu çünkü fırsatım olmuyor

ne dersiniz?

konu geçen seneki konu...kızınız olmuş Allah analı babalı büyütsün peki hamilemiymişsiniz adet olduğunuz halde

eslem konuyu 2008 in 12. ayda açmış bebeği 28 günlük muhtemelen bu şüphelerinde yanılmadı hamileymiş heralde...tarihler uyuyo..

bu ay günümden iki gün önce adet oldum aşırı bel ağrısı karın ağrısı çektim normal 3 gün yoğun 4 5 6 7 de hafif leke gibi olurdu neyse ben bu arada soğan kürü de kullandım bugün 7. günüm hala lekelerim var ki soğan küründen diye düşünüyorum bi kaç gündür aşırı derece midem bulanıyo hani adet olmsam hamileyim dicem :) yazıları okudum şüpeye düştüm valla iştah var birde ben kilo almadığım halde bel kısmım kalınlaştı sanki geçen bi arkdaşımında dikkatini çekti uykum hep var ayyy inş öle biiey yoktur çünkü soğan suyu içtim içiyorum böle olunca düşüğe sebeb diyolar napsam bi test yapsammı????

Eslem hanım durumu merak ettim acaba o zamanki şüpheleriniz doğru muymuş yoksa daha sonra mı hamile kaldınız?

ya kızlar bende bu ay 5 gün geç geldi ve 4 gün sürdü normalde 8 gün sürer bendede bulantı baş dönmesi,bel ağrısı çok var.ayrıca acaba diyorum ben 3 ay önce bebeğimi kürtajla aldırdım :(( kalbi durmuştu.bu ikinci adetimdi acaba o yüzdenmi diyorum düzenemi girmedi ama bilemiyorum çok ümitlendim bu ay adetim geçince ama adet oldum 5 gün sonra :(( sizce hamile olma ihtimalim kaç?test alma içimden gelmio neg. çıkar diye

BU TARİHTE BİR MESAJINIZ OLMUŞ,ben de şimdi bunları okuyorken sizin online olduğunuzu görünce soriyim dedim ..bundan sonra hamile miymişsiniz ? ben de benzer durumdayım h.sonu dr.a gidicem ama çok merak içindeyim dün akşam da fortel idrar testi yaptım silik çizgi çıktı...

Back
X