Adet olmadan gebeliiik

ceriiii

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2023
3
1
16
31
Kızlar merhaba en son 29 nisan da adet oldum gebelik için de korunmasız ilişki yaşıyoruz mayıs ayında 12 gün gecikince beta baktırdım negatif tekrar bir ay gecikince baktırdım gene negatif neredeyse 2 ay oldu hala adet olmadim ve biz hala korunmasız ilişki yaşıyoruz bu durumda adet olmadan yumurtlama olup hamile kalınır mi

Nadirde olsa oluyor, ama ben sizin yerinizde olsam doktora görünürüm neden regl olmuyorsunuz yani bir problem varsa en azından çözülür

Nadirde olsa oluyor, ama ben sizin yerinizde olsam doktora görünürüm neden regl olmuyorsunuz yani bir problem varsa en azından çözülür
Bir senedir bu durumdayım kac tane hastane kac tane doktora gittim hiç sıkıntı olmadığını stresten kaynaklandığını söyledi son 4 aydır felan oluyordu ama 40 günde bir smdi tekrar bozuldu

Bir senedir bu durumdayım kac tane hastane kac tane doktora gittim hiç sıkıntı olmadığını stresten kaynaklandığını söyledi son 4 aydır felan oluyordu ama 40 günde bir smdi tekrar bozuldu
bende bekarken 9 ay olmamıstım. bir sürü test yaptı ve sadece b12 eksik diye olmuyormusum öyle demisti. sinir olmustum. iğne oldum sonra b12 iğneleri sonra biraz zaman düzelir gini olmustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…