Adet olmadimm :(

Cennetim13

Bebe
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
299
129
18
Kızlar lütfen yArdım ben zaten geçenlerde bunun üzerine konu açtım kan verdim bu gün gene 2,85 çıktı doktor hamile değilsin dedi kahverengi lekeler de sarı ya döndü sizce Neden böyle oldu kullanmam gereken ilaç var daha once fitil verdi Dr iltihabım içi adet bittikten sonra kullan dedi sizce şimdi kullanmalı miyim gebelik söz konusu olamaz öyle değilmi lütfen yardım edi.n

Ne olursa olsun adetinin olup bitmesini bekle ne ilaclari yazdi onu bilemem ama adetin gecsin rahat rahat kullan senin icin acil kullanilmasi gerekli degilse tabi

Ihtimale karsi keske deseydin doktoruna bem demistim gebelik soz konusu olursa ona göre ilac yazar misiniz diye

Kadın doğum acile gittim hAfta sonu olduğu için kendi dr.m daha adetim gecmemisken ilaçlar î verdi adet in bittikten so ra kullanmaya başla demişti ve test yaptım negatif çıktı ne yApcam bilmiyorum sizce hamile olma olasılığı.m yok mu

Adetsen şuan hamile olamazsın ki zaten canım. Yumurtan yeni çatlamış adet olmuşsun doktor ne dediyse onu yap ama şunu çok iyi biliyoruz ki şuan adetsen hamile olma ihtimalin yok ..

Kızlar lütfen yArdım ben zaten geçenlerde bunun üzerine konu açtım kan verdim bu gün gene 2,85 çıktı doktor hamile değilsin dedi kahverengi lekeler de sarı ya döndü sizce Neden böyle oldu kullanmam gereken ilaç var daha once fitil verdi Dr iltihabım içi adet bittikten sonra kullan dedi sizce şimdi kullanmalı miyim gebelik söz konusu olamaz öyle değilmi lütfen yardım edi.n
Adetin ne kadar geçti canım?

cuma günü verdim kan tahlili 2,90çıktı iki gün sonra ver dedi bu günde gittim verdim oda 2,85 çıktı
Tutunmaya çalışan bir gebelikte olabilir kimyasalda olabilir canım..bence pazartesi tekrar ver ona göre ilaç kullanır yada kendi doktoruna görünürsün..

Back
X