Adet olmuyorum hamile değilim ne yapıcam ben ya fikir verin lütfen :(

BenRabia

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2015
19
9
6
30
Adetim 9 gün gecikti hiç gecikmezdi ya karın ağrısı yapıyor bide. Gecen sene kürtaj oldum karnımda öldü bebeğim. 1 yıl korun dedi doktor yani korunmayı yeni bıraktım adetim gecikti hamileyim sandım havalara uçtum doktora gittim 2 gün önce kan testi yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım çok geriliyorum olsam da kurtulsam çünkü hala umudum var bebeğim mi var diye

Normalde duzenliyse 9 gun gecikme cok fazla degil mi? Baska bir doktora daha gorunun bence.

Stresten olabilir canim 2 gun bekle tekrar kan testi ver bence

Merhaba Rabia,
Ben de bu ay aynı dertten muzdaribim. 35. Gün oldu hala birşey yok. Adet olmadım. Sen olabildin mi ? Hamilelik var mıymış sevgiler

eee doktor ne dedi, doktora gittim demişsiniz de doktorunuz bir şey demedi mi bu durumla ilgili.
ultrasonla bakmadı mı?

Benim adetim acaip düzenlidir hamile kalmadan önce 13 gün gecikti, diğer ay hamileydim. Rahmin hazırlanması gibi birşey oluyor sanırım. Bu arada 13 gün geçildiğinde bende kan testi yapmıştım ve hamile olmadığımı görünce çok üzülmüştüm ,

Benimde hiç sekmezdi günüm sonra 10 gün gecikti tam doktora gideceğim sabah baktım gelmiş ama sonraki ay bir baktım hamileyim

Yarın 10 da randevum var dün gece idrar testinde 2 çizgi çıktı. Sabah 10 a randevu aldım. İnşallah hamileyimdir dua edin

Stres yaptıkça psikolojik olarak daha da gecikir stres yapmamaya çalışın düşünmeyin. Son yazını okudum inş gzl bir hbr alırsın yarın

Ayy benimde hamile kalmadan önceki ay tam 7-8 gün gecikti...
Hamileyim sandım çünkü ilk defa gecikmişti anneme bile söyledim salak gibi karnımla konuşuyo ve seviyodum yani anlayacan kafayı bozmuştum.
Gebelik testleri yaptım hep negatif sonra kan testi verdim sonucu gelmeden kırmızılar geldi
Sonra anladımki mevsimsel bir gecikme olmuş....Ama çok şükür ertesi ay hamile kaldım
Yani arkadaşım adetin gecikmesinin birçok sebebi var bunlardan biride bu dönemlerde mevsimsel geçiş olabiliyor o yüzden umutlanma ki yıkım yaşama

Bu ay benim de adetim 13 gün gecikti büyük ihtimalle stres kaynakliydi internetten arastirdigima göre kekik çayı içtim ertesi gün adet oldum gerçekten gördüm en etkili doğal yöntem tavsiye ederim

Var mı böyle bir şey acaba? Çok duyar oldum ben bunu bu sıralarda. benim saçma sapan oldu zaten, geçen nisan 22 de adet olmam gerekiyordu, neredeyse mayıs 22, adet olmadım. Huzursuz hissediyorum, 10 doğum yapmış komşu teyze, hamilelikten önce adetler gecikir filan dedi, bekledim biraz daha, doktoru aradım, adet söktürücü almaya başladım, sonra gideceğim. Sık rastlanan bir durum mudur bu?

Konu sahibi inşallah hamilesindir, kan testi yaptır bir de.

Merhaba adaş hemen gerilme arada mevsimsel oluyor..bende 2 ay regli olmadığımı biliyorum diyet yapmıştım hormonlarım bozulmuştu zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…