Adet olmuyorum hamile değilim ne yapıcam ben ya fikir verin lütfen :(

Stresten gecikmistir benim oyle 60 gun gelmemisti bi hormonal dengesizlik olusmus. Bende o aralar bebek istiyordum 1.5 sene olmustu denemeye baslayali hep test yaptirdim ama gebelik yoktu maaleser. Doktor hormonlarina baksin

benim de 12 gün gecikti bu ay
bence kimyasal gebelik gibi bişey olmuştum
sonunda oldu da geçti :)

Benimde bu ay 9 gun gecikti. Civanpercemi cayi birebir adetm geciktgnde hemen icerm 2.gunu adetin baslar o kadsr etkili. Hatta pkoku bi arkadasima onermistim adet olmuyodu pek o da icti adet oldu hemen. Yani hamilelik suphen toksa ic derim

Benimde bu ay 9 gun gecikti. Civanpercemi cayi birebir adetm geciktgnde hemen icerm 2.gunu adetin baslar o kadsr etkili. Hatta pkoku bi arkadasima onermistim adet olmuyodu pek o da icti adet oldu hemen. Yani hamilelik suphen toksa ic derim
Ya bence öyle bitkisel şeyler içmeyin arkadaşlar hormonlarınızla kendi kendine oynamayın. Ben dün 37. Günde adet oldum bu arada

bende bu ay 18 gün geciktim bende hamileyim sandım ama şirketteki tüm bayanlarda aynı sorun olunca mevsimsel diye düşündük ve sabahına da kırmızılar geldi.

bende bu ay 18 gün geciktim bende hamileyim sandım ama şirketteki tüm bayanlarda aynı sorun olunca mevsimsel diye düşündük ve sabahına da kırmızılar geldi.
Aaa herkeste var demek, bunu paylaşmanız güzel oldu demek ki mevsimsel ben de 37. Gün oldum çatladım hepimize geçmiş olsun sevgiler

Aaa herkeste var demek, bunu paylaşmanız güzel oldu demek ki mevsimsel ben de 37. Gün oldum çatladım hepimize geçmiş olsun sevgiler
Slm benim de 32. Gun oldu yani 4 gun geçti bende test yaptım çıkmadı. Ben yeşil çaya bağlamıştım geçikmeyi. Demekki herkeste var

Gecen yil iki ay olmamisti, saati saatine tutan adet..
Alerji icin kortizon igne olmustum megerse ondan kaynaklanmis.
Tekrar doktora gidin inşallah saglikla bir bebisiniz olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…