Gebeliğe Hazırlık Adet olup hamile kalanlar...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

minikooommm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
1.010
1.017
83
32
Merhaba arkadaşlar
1,5 yıllık evliyim ve yaklaşık 1 yıldır çocuk istiyoruz. Sormak istediğim şey şu. Düzenli adet gören biriyim. Bu ay 1 gün öncesinde adet oldum ama adet kanamam öncekiler gibi değil çok çok az oldum bugün 3. Günüm ve sadece tuvalete gittiğimde biraz kanamam oluyo özür dileyerek söylüyorum pedde 1,2 damla var sadece. Aklım karıştı hamilelik olabilir mi böyle bişey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı. Test yapmaya korkuyorum.

Merhaba arkadaşlar
1,5 yıllık evliyim ve yaklaşık 1 yıldır çocuk istiyoruz. Sormak istediğim şey şu. Düzenli adet gören biriyim. Bu ay 1 gün öncesinde adet oldum ama adet kanamam öncekiler gibi değil çok çok az oldum bugün 3. Günüm ve sadece tuvalete gittiğimde biraz kanamam oluyo özür dileyerek söylüyorum pedde 1,2 damla var sadece. Aklım karıştı hamilelik olabilir mi böyle bişey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı. Test yapmaya korkuyorum.
Üstüne görme denen konu yaşanıyo olabilir bi test yapın en azından kafanız rahat eder

Başlık yanlış yani hamilelikte adet olunmaz ancak yerleşme kanaması olabilir. O da aslında biraz anlaşılır mesela pıhtı olmaz. Genelde Kırmızı ve yoğun da olmaz daha çok ya pembe ya da kahverengi şeklinde ve az olur. O şekilde anlayabilirsiniz.Kanamaya dönecek mi diye 1-2 gün daha bekleyip test yapın bence inşAllah vardır 🤲🏻

Bence hemen yapın, varsa çıkar. Bu sadece yerleşme kanaması değil, bebeğin yerleşme sırasında progesteron hormonunun azlığı sonucu meydana gelen kanamayı yaşıyor olabilirsiniz. Böyle durumlarda gerekli müdehale erkenden yapılmazsa düşük olabiliyor .

Merhaba arkadaşlar
Merhaba benzer durumu yaşıyorum kanamanız ne şekilde acaba bir sonuç alabildiniz mi?

Merhaba benzer durumu yaşıyorum kanamanız ne şekilde acaba bir sonuç alabildiniz mi?
Merhaba çok olmuş cevap yazdığınız şimdi gördüm. Kanamam çok çok az oldu geçen ay tüm adet haftam boyunca 1 ped dolmadı diyebilirim . Test yapmıştım negatif çıkmıştı. Bu ayda adetim gecikti 3 gün test yapmaya korkuyorum. Olumsuz olacak diye. İlk kez o kadar az oldum ve şimdi de gecikme başka bişey mi var diye aklımdan geçmeye başladı artık

Back
X