- 27 Eylül 2023
- 42
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi 42meryem42
-
Canım var gibi bir çizgi ama varda başka bi marka testle yine dene yada direk kan verKizlar ben bu ay 1. Hafta önceden oldum normalde ilk 3 gün yoğun şekilde gelirdi günlük 2 ped değiştirirdim bu ay günlük 1 değiştirdim yoğun değildi 3 günüde bitti zaten test yaptım silik çıktı baş dönmem mide bulanti olunca o yüzden yaptım testi
acaba hangi marka kullanıldı bende comfort var erken gebelik onlar bozuk oluyormuş yalancı çizgi çıkıyormuşCanım var gibi bir çizgi ama varda başka bi marka testle yine dene yada direk kan ver
Normal kaset testte denedim ondada ciktiCanım var gibi bir çizgi ama varda başka bi marka testle yine dene yada direk kan ver
Canım çizginin kaç dk çıktığı önemli bunda çizgi var gibi duruyor negatif mi diyorsun anlayamadım silik bir çizgi yok mu şunaacaba hangi marka kullanıldı bende comfort var erken gebelik onlar bozuk oluyormuş yalancı çizgi çıkıyormuş
Kaset testlerde yaptım ondada ciktiacaba hangi marka kullanıldı bende comfort var erken gebelik onlar bozuk oluyormuş yalancı çizgi çıkıyormuş
Atsana bakayım onda varsa kesin gebelik var hemen bi sağlık ocağında yada acilde kan verinNormal kaset testte denedim ondada cikti
5 dk geçmedi çizgi çıktı hemen halen var duruyor hatta suya falan tuttumCanım çizginin kaç dk çıktığı önemli bunda çizgi var gibi duruyor negatif mi diyorsun anlayamadım silik bir çizgi yok mu şuna
o zaman kan verin benceNormal kaset testte denedim ondada cikti
Fotoğraf eklersen bakabilirim5 dk geçmedi çizgi çıktı hemen halen var duruyor hatta suya falan tuttum
Var canm hayirli olsun bende öle düşünüyorum adetimide senin pıhtı geldi mi tekrardan ahyrli olsnKizlar ben bu ay 1. Hafta önceden oldum normalde ilk 3 gün yoğun şekilde gelirdi günlük 2 ped değiştirirdim bu ay günlük 1 değiştirdim yoğun değildi 3 günüde bitti zaten test yaptım silik çıktı baş dönmem mide bulanti olunca o yüzden yaptım testi
evet silik çizgi var bazı testler yalacı çizgi oluyor ya ondan dedim zaten noral testen de yaptım onda da çıktı dedi arkadaş kan versin benceCanım çizginin kaç dk çıktığı önemli bunda çizgi var gibi duruyor negatif mi diyorsun anlayamadım silik bir çizgi yok mu şuna
Fotoğraf eklersen bakabilirim
Evet pıhtı şeklinde geldi peki seninde mi böyle olduVar canm hayirli olsun bende öle düşünüyorum adetimide senin pıhtı geldi mi tekrardan ahyrli olsn
Evet pıhtı şeklinde geldi peki seninde mi böyle oldu
[/QUOTEevet benimde öle oldu ama nasıl desem hissediyorum birde adetin bittig gün kasık ağrısı yaşamam yaşıyorum kanda veremedim çok merak edyrm idrarda ckmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?