- 27 Eylül 2023
- 42
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi 42meryem42
-
Sen bilirsin canım yada direk kan ver belirtilerinde varsa gidebilirsen akşam öğrenirim acildevar aslında iki üç gündür yapsam mı diye birde enfeskiyon geçirdim dünya ilaç kullandım tutmamıştır diye düşündüm üstüne de regl olunca
Sen bilirsin canım yada direk kan ver belirtilerinde varsa gidebilirsen akşam öğren
sağol canım belki iş çıkışı test alıp yaparım,seninde gönlüne göre olur inşallahSen bilirsin canım yada direk kan ver belirtilerinde varsa gidebilirsen akşam öğrenirim acilde
Sağol canım seninde Güzel haberlerini bekliyorum inşallahsağol canım belki iş çıkışı test alıp yaparım,seninde gönlüne göre olur inşallah
Adetim bitti Kasık ağrısı bel ağrısı var bu normal mi canım yasağol canım belki iş çıkışı test alıp yaparım,seninde gönlüne göre olur inşallah
normal değil adetle birlikte bitmesi lazımdı ama çıkmış zaten gölge gibi testlerde var belli ki bişeyAdetim bitti Kasık ağrısı bel ağrısı var bu normal mi canım ya
normal değil adetle birlikte bitmesi lazımdı ama çıkmış zaten gölge gibi testlerde var belli bişey ,üstüne görmüş olabilirsin yoğun değidliyse yerleşmede olabilir bi hafta erken oldum diyosun
Sen ne yaptın test aldın mınormal değil adetle birlikte bitmesi lazımdı ama çıkmış zaten gölge gibi testlerde var belli ki bişey
Awox diye bir marka yanlış hatırlamıyorsamacaba hangi marka kullanıldı bende comfort var erken gebelik onlar bozuk oluyormuş yalancı çizgi çıkıyormuş
yok canım işteyim hala sen naptınSen ne yaptın test aldın mı
Eşim henüz gelmedi daha halsizlik var üzerimde nerdeyse bütün gün yattım aşırı duygusalim herşeye ağlıyorum piskolojim bozuldu vallayok canım işteyim hala sen naptın
o dolunaydan da olabilir bende de var çünkü hafiften de baş ağrısı başladı :) ama senin testlerde de çıktığın için kan vermen gerek mecburEşim henüz gelmedi daha halsizlik var üzerimde nerdeyse bütün gün yattım aşırı duygusalim herşeye ağlıyorum piskolojim bozuldu valla
İnşallah bakalım canımo dolunaydan da olabilir bende de var çünkü hafiften de baş ağrısı başladı :) ama senin testlerde de çıktığın için kan vermen gerek mecbur
o dolunaydan da olabilir bende de var çünkü hafiften de baş ağrısı başladı :) ama senin testlerde de çıktığın için kan vermen gerek mecbur
yannem bana hamileyken 3 ay adet görmüs ama yine de siz bilirsiniz
yaptım çıkmadı bişey demek ki enfeksiyondan geçmemiş halaaldın mi testi
anladım canım hakkınızda hayırlısı kan verdiniz demiAwox diye bir marka yanlış hatırlamıyorsam
Yy
yaptım çıkmadı bişey demek ki enfeksiyondan geçmemiş hala
Yok vermedim canım eşim geç geldi tekrar test yapacam çıkarsa öyle verecemcanım naptın verdin mi kan testi
Acile gidiyorum bakalim enfeksiyondan şüpheleniyorum ya bakalımanladım canım hakkınızda hayırlısı kan verdiniz demi
anladım canım habersiz bırakma bizi hakkında hayırlısı olsun inşallah enfeksiyon değildir bebektir.Acile gidiyorum bakalim enfeksiyondan şüpheleniyorum ya bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?