çok sağ ol canım senin var mı çocuğunBenim yıllardır her ay bozuluyor moralim çünkü adet olmaktan hoşlanmıyorum, karnım ağrıyor, sinirlerim tepeme çıkıyor, her yerlerim ağrıyor..
Umarım en kısa zamanda hamile kalırsın canım. Moral bozmak yok!
canım ne kadar sabırlıymışsın Allah bize o gücü verir inşallah çok zor ya hayal kur ümitlen sonra adetin geciksin adeti görmek çok can sıkıcıüzülmeyin rabbim gönlünüze göre versin.
kızımda 4 yıl bekledim heray ağlıyordum.şuan çok şükür ikinci bebeğime hamileyim korunmayı bıraktığımız ay hemen hamile kaldım.Rabbim büyük vakti zamanı bekliyor
Yok canım. Hormonlarım arada geliyorlar bana "çocuuk yaaap, hamile kaaal" diye ama kışkışlıyorum : )çok sağ ol canım senin var mı çocuğun
Yok canım. Hormonlarım arada geliyorlar bana "çocuuk yaaap, hamile kaaal" diye ama kışkışlıyorum : )[/QUOTE
Allah seni güldür sün e mi:) niye istemiyorsun ya o tatlı bebekleri nerde görsem içim gidiyor
nekadar zamandır istiyorsunuz ?canım ne kadar sabırlıymışsın Allah bize o gücü verir inşallah çok zor ya hayal kur ümitlen sonra adetin geciksin adeti görmek çok can sıkıcı
İNŞALLAH en kısa zaman da meleklerimiz bize gelir gözün aydın bu aradakasımda eşim askerden dönecek
ve macera, bekleyiş yeniden başlayacak benim için de
şimdiden strese girdim, preseed, ovulasyon testi, planlayıp duruyorum
unutabilsek hepsini keşke, bıraksak oluruna
şaşırsak hamileymişim diye....
inşallah kavuşuruz en kısa zamanda bebişlerimize
vardır elbet vakti...
o kadar haklısın ki çevre evlileri biraz rahat bıraksa en sinir olduğum şey de bir şey yok mu hamile misin diye sormalarınekadar zamandır istiyorsunuz ?
sabırı saadece bitiren o cevrenızdeki daha çocuk yokmu diye soran cahil insanlar.ben çocuk konusunda çok sıkıntılardan geçtim.rabbim kimseyi bekletmesin hemen nasip eylasin.
İNŞALLAH en kısa zaman da meleklerimiz bize gelir gözün aydın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?