adet olup morali bozulanlar

Şey yanlış anlamayın ama bu paylaşımlar için forumda ayrı bir kategori var diye biliyorum.
Yanlış mı biliyorum?

Uzulme lutfen. Rabbim her seyin en hayirlisini nasip etsin insallah.

Dun adet olmam gerekiyordu olmadim bugünde hala yok bi yanim pir pir obur yanim bu kadar umitlenme diyor iki arada kaldim göğüslerim her ayki gibi allahim kurban oolduğum yarabbim artik mucizem benimledir iinsallah umutlarim hevsim kirilmaz inşallah

Rabbim isteyen herkese inşallah en yakın zamanda nasip etsin

Moral bozacak bi'durumda degilmissin ki daha 4 ay olmus. Doktorlar bile bir yil diyolar. Bostan yere kaygilanip kendin guclestiriyosun: )

Bende her ay umutsuzluğa dusenlerdenim her ay agliyorum en zorunda arkadasim hamile vebbütün gün bana çocuğunu anlatıyor doktora bile benimle gitmek istiyor

bende 3sene bekledim her ay adetim gecikirdi test yapardim o saat adet gorurdum oturur hungur hungur aglardim ben anne olmaya layik biri degilim diye.hamile oldugumu ogrendim sevincim iki hafta surdu dusuk yaptim.hersey alt ust olmustu yine.doktor en az uc ay korunun dedi.esimin sperm sayisi dusuk oldugu icin korunmadik onemsemedik o ay hamile kalmisim.bebegim dogdu yedinci ayina giricek.tek tavsiyem kafan rahat olucak rahat olucan ne kadar ustune dusersen olmuyo

Konuyu ekim 2014 de açtım kasım 2014 te hamile kaldım hayat ne garip 8 aylık bebişim :)

Rabbim isteyen herkese çocuk nasip etsin çok güzel

Canım Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün.Duaları eksik etme.benim hikayemi dinlesen varyaa,duaların gücü ile mucizem geldi şükürler olsun.Tabi kesinlikle önce doktora görünüp tıbbi bir sorun olup olmadığı varsa tedavisi yapılması birinci koşul.

Oy kıyamam inşallah hayırlısıyla doğurursun kucağına aldığın günleri de görürsün
Sanırım çok zor hamile kaldın
Inşallah bundan sonrası Güzel olur benim bebişim Şuan 8 aylık çok yaramaz:)
Maalesef bebek doğunca da sıkıntılar bitmiyor annelik çok güzel ama çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…