adet olup

meydanaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
1.742
945
73
Mrb bayanlar Size sormak istiyorum gayet tam zamanlı süreli adet olupta hamileliğini gec fark eden var mı.. Ben buay cok süpheleniyorum kendimden

Canım belirtilerim cok yada ben yanılıyor olabılırim bebek ıstıyorum.belirtiler yazayım musaıtsen yorum yazar mısınız bir

Canım belirtilerim cok yada ben yanılıyor olabılırim bebek ıstıyorum.belirtiler yazayım musaıtsen yorum yazar mısınız bir

yaz tabiki canım.. ama ne söylesek ne kadar doğru olur bilemiyorum. üstüne görmeden şüphe ediyorsan en iyisi bir test yaptırmak bence

Adet olmadan bır hafta once Sol kasıgım ağrıyordu.pıt pıt atıyordu...adet beklediğim gun sadece peçeteye azıcık kan geldı
Cok acık renk..3gun ıdrar yaparken Son damlada acıyodu. Gayet berrak kokusuz idrarım.
Adet oldum acı gecti fakat bukez sadece sag bölgem kasık boşluk ve bel kısmı. Acıyıp ağrıyordu akşamdan geceye kadar yatamıyordum.ıkı gun sonra normal adet oldum 4gunum gecmıstı ama yine sık ıdrar cıkıyom ve Son damlada hafif acıyor.vs kum tas vs yok bende

Adet olmadan bır hafta once Sol kasıgım ağrıyordu.pıt pıt atıyordu...adet beklediğim gun sadece peçeteye azıcık kan geldı
Cok acık renk..3gun ıdrar yaparken Son damlada acıyodu. Gayet berrak kokusuz idrarım.
Adet oldum acı gecti fakat bukez sadece sag bölgem kasık boşluk ve bel kısmı. Acıyıp ağrıyordu akşamdan geceye kadar yatamıyordum.ıkı gun sonra normal adet oldum 4gunum gecmıstı ama yine sık ıdrar cıkıyom ve Son damlada hafif acıyor.vs kum tas vs yok bende

valla canım üstüne görme olabilir gibi duruyor. ama değilse bile bir doktora görünmende fayda var bence.. inş isstediğin gibi bir sonuç olurrr

23yaşındayım ilk defa boyle oldum.akıntı vs yok nekadar dogru bilmem ama iştahım yok bir haftadır.adetim geçsin test yapıcam

İnsallah canım keşke üstüne görmek olsa.ama baska birseyler cıkar dıye korkuyorum allah herkese nasip eder inşallah

23yaşındayım ilk defa boyle oldum.akıntı vs yok nekadar dogru bilmem ama iştahım yok bir haftadır.adetim geçsin test yapıcam
yani canım şimdi üstüne görme ve adet arasında fark var dikkatli bakınca anlarsın ama istisnalar kaideyi bozmazmış regl gibi olanlarda oluyormuş okuduğum kadarıyla netten
1) rengi açık yada çok koyu ise ve süresi 1-2 gün ise az miktarda ise üstüne görmeden şüphe et
2) kan da pıhtı tortu varsa yoğun bir kanama ve kırmızı renkli ise adet kanaması olma ihtimali muhtemel
3) adet öncesi sende belirti oluyorsa kasık ağrısı göğüste şişme ağrı vs adet sonrası bunlar geçmesi beklenir. ama adet dışnıda da bu belirtilerin devam ediyorsa yine üstüne görmeden şüphelenebilirsin.

canım üzerine görmede kanama çok açık renk pembe ve çok az oluyor diye biliyorum senin kanaman yoğun ve normal kan gibimiydi

Gogusler aynı adet gbi şişti ama hiç agrımaz zaten fakat eskiden kanamada pıhtılaşma parca olurdu bukez kan pıhtı yok denecek kadar az parca ise hıc ypk

canım üzerine görmede kanama çok açık renk pembe ve çok az oluyor diye biliyorum senin kanaman yoğun ve normal kan gibimiydi

Arkadasim adet beklediğim gun ıdrar yaparken acıma vardı. Temızlenırken peçeteye azıcık kan geldı ıkı kere farklı zamanlarda ıkı gun hıc bısey gelmedi ayın bıri ndede normal adet geldı

Bence bır degisiklik var hissediyorum ama yanılıyor olabılırim olursa ılk olucak zaten hamilelik.boyle psikolojik degilse iştahım yok yesem tat almıyor gibiyim midem bulanıyor desem oda tam degıl bakalım dua edin allah herkese mutlu haberler versin

Arkadasim adet beklediğim gun ıdrar yaparken acıma vardı. Temızlenırken peçeteye azıcık kan geldı ıkı kere farklı zamanlarda ıkı gun hıc bısey gelmedi ayın bıri ndede normal adet geldı

canım sen eczaneden aldığın idrardan yapılan bir tane testle bence bi bak
yani hamileysenki istiyorsan eğer umarım hamilesindir o zaman anlaşılır ne olduğu

Tecrübeli misin bilmiyorum suan 4gunum yarın yapsam cıkar mı daha da bitmesini bekleyeyim mi

Arkadaslar suan cikmak zorunda yım hemen cvb yazıcam yorum varsa yada benım gbi olan vs ben okuyup yazıcam ıyı aksamlar ben

Tecrübeli misin bilmiyorum suan 4gunum yarın yapsam cıkar mı daha da bitmesini bekleyeyim mi

yani şöyle tecrübeliyim
bebeğim olmadığı için yüzlerce kez test yaptım tabi hep negatif çıktı
ama çok araştırıp soruşturduğum için birçok konuda fikir verebileceğime inannıyorum
canım zaten varsa da bebek kanamayla olmazki böyle
sen yap yarın test pozitif sonuç alırsan hemen doktora gidersin
ama yok negatifsede hiç üzme kendini önümüzdeki aya kısmet inşallah de
psikolojik etkilerde oluyor bazen çünkü

yani şöyle tecrübeliyim
bebeğim olmadığı için yüzlerce kez test yaptım tabi hep negatif çıktı
ama çok araştırıp soruşturduğum için birçok konuda fikir verebileceğime inannıyorum
canım zaten varsa da bebek kanamayla olmazki böyle
sen yap yarın test pozitif sonuç alırsan hemen doktora gidersin
ama yok negatifsede hiç üzme kendini önümüzdeki aya kısmet inşallah de
psikolojik etkilerde oluyor bazen çünkü

kesinlikle katılıyorum, en iyisi test yapıp emin olmak. bazen havalardan falan da şaşıyor böyle dengesi. hormonal şeyler bunlar o yüzden hemen endişelenmemek lazım kötü bir şey mi diye.. ama hamilelik şüphen varsa test yapmalısın. kanama var bebek varsa da doktora görünmen lazım

Tesekkurler cvb yazdığınız için en gec pazartesi test yapıcam direk saglık ocağında salı gunu Insallah cvb yazmış olucam ben

Back
X