Adet olupta hamilelik geçiren var mı ?

Atmaca5353

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
56
10
18
27
Merhaba kızlar benim eşimde variküsol var ve doktorlar ameliyat bile olsa doğal yolla bebek sahibi olamayacağımızi söyledibizde seneye tüp bebek yapıcaz.Birde sperm düşüklüğü var yaklaşık 2 aydır keçiboynuzu özü cakşır suyu ve arı sütlü bal kullanıyor eşim.Adet dongum normalde düzenidir ama geçen ay adet döndümde olmam gerekirken geç adet oldum 4 gün sürdü.Normalde de zaten 4 taş patlasın 5 gün sürüyor adetim.Biz birde korunmuyoruz ilişkide...Zayıf biriyim göbekten kilo alan bir tipte değilim ama karnım gittikçe çıkmaya başladı.Artik çevrem hamile misin diye sormaya başladı.Sizce bu mümkün mü ? Adet olunup hemde hamile olunabilir mi ? Birde eşimde yetersiz sperm varken :) :(

Merhaba kızlar benim eşimde variküsol var ve doktorlar ameliyat bile olsa doğal yolla bebek sahibi olamayacağımızi söyledibizde seneye tüp bebek yapıcaz.Birde sperm düşüklüğü var yaklaşık 2 aydır keçiboynuzu özü cakşır suyu ve arı sütlü bal kullanıyor eşim.Adet dongum normalde düzenidir ama geçen ay adet döndümde olmam gerekirken geç adet oldum 4 gün sürdü.Normalde de zaten 4 taş patlasın 5 gün sürüyor adetim.Biz birde korunmuyoruz ilişkide...Zayıf biriyim göbekten kilo alan bir tipte değilim ama karnım gittikçe çıkmaya başladı.Artik çevrem hamile misin diye sormaya başladı.Sizce bu mümkün mü ? Adet olunup hemde hamile olunabilir mi ? Birde eşimde yetersiz sperm varken :) :KK43:
Test yap kesin çıkar zaten

Adet olduğum için test yapasım gelmiyor.Yaklasık iki ay önce yapmıştım negatif çıkmıştı

Back
X