adet öncesi dönemde çok sinirliyim

elftt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
464
36
73
İstanbul
Arkadaşlar normalde birazcık gergin bir tipimdir ama adet olmadan bir hafta önce çıldırıcak gibi oluyorum :( En ufak bir ses tonu bile beni deli etmeye yetiyor. Kalp kırıyorum .Annemi özellikler azarlamak istiyorum ama tutuyorum kendimi. Biliyorum ki pişman olacağım sonradan . Ağlanmayacak şeylere ağlıyorum . Kendimi tıpkı bir böcek kadar çirkin hissediyorum :((Ama bu dönemde ciddi anlamda sosyal hayatımda sıkıntı yaşıyorum . En ufak şeyi kafaya takıyorum :((( Ne yapıcam ben?? :(

neredeyse 2 hafta önceden başlıyor belirtileri !!!! 3 kilo falan artıyor kilom sonra iniyorum eski kiloma . Ama benim için en büyük sorun gerginliğim sağa sola sataşmam

Melisa özellikle uykuyu düzenler, Karabaşotu kafa süpürgesidir. Tansiyonun düşükse melisa içme. Civanperçemi de kadınsal durumların en güzel bitkisidir.

Adet öncesi muz yemek ağrıları azaltıyor kızlar ben çok faydasını gördüm
Adaçayı ( 2 dk. demlenecek ), ve papatya çok iyi geliyor .

ilaç kullanma mümkün olduğu kadar
çayların da fazlası zehir günde 2 bardak falan yeterlidir diye düşünüyorum
ben kantaron çayı içince de rahatlıyorum uykumu da getiriyor rahatça uyuyorum
bunları aktara sorarak deneyebilirsin aralarından hangisi sana iyi gelirse ondan kullanırsın :)

Adet öncesi muz yemek ağrıları azaltıyor kızlar ben çok faydasını gördüm
Adaçayı ( 2 dk. demlenecek ), ve papatya çok iyi geliyor .

muzu duymuştum canım . Tatlı isteğim durdurak bilmiyor. Şuan bile ne yesem diye düşünüyorum . Siyah çay çok tüketiyorum belki o yüzden bu kadar agresifim . en iyisi bitki çaylarına alışmak

Ayni ben, elime biri gecse de girtlaklasam seklinde geziyorum ortalarda...
Allah yardimcimiz olsun, bende sinirli ve asabi bir hale burunuyorum ve malesef ki istemedigim sekilde etrafimdakilerin kalbini kirabiliyorum..
Bende deniyecegim onerileri, bende faydalanmis oldum bu bilgilerden, tesekkurler.. :17:

bende cok gergin oluyorum,hic birsey yapasim gelmiyor sadece uyumak istiyorum o gunlerde...

Back
X