- 5 Haziran 2015
- 97
- 72
- 8
- 36
Eşine syle canım o da babası olucak nhayetınde.. Destek olursa esler brbrıne daha rahat olunur gıbı gelıyoAynen canim bende kendi haline biraktim gecikince kocama solemicem bile artik boyle cilki cikti iyice her ay acaba hamileyim sendromu.. oluruna birakcam bir sure olmazsa tam net tedaviye baslicam
evet yaaa keşke ertesi gün ögrenebilseydi:)beklemek çok zor zamanda geçmiyo takmadanda olmuyoki inşallah hamilesinizdir benimde yarın 28 gün olucak pazartesi test yapayım diyorum yarın yapsam çıkarmıki acaba:)Ya demesi kolay ama bende diyorum takmıyim etmyim ama ne mümkün tek düşündüğüm bu rüyalarıma giriyor sürekli bi hafta var adetime daha bklım bekliyorum merakla inşallah hamileyimdir
evet yaaa keşke ertesi gün ögrenebilseydi:)beklemek çok zor zamanda geçmiyo takmadanda olmuyoki inşallah hamilesinizdir benimde yarın 28 gün olucak pazartesi test yapayım diyorum yarın yapsam çıkarmıki acaba:)
Dayanabilirsen bekle pazartesiyi ben şimdiden gidip kana baktırsammı diye düşünüyorum çok tezcanlıyız aslında en güzeli sabırlı olmak ama inşallah hamilesinizdir[/Q
evet haklısın inşallah dayanabilirim kana baktırsam çıkar aslında ama en güzeli beklemek sanırım :)
Sende bnm gibi hamilelikle kafayı bozmussun :) :)nası aklımda çıkarayım ya bana bi formül söyleyin kızlar :) erafımda zilyon tane hamile var. instagrama bakıyorum hep bebiş fotoları hamile fotoları. yok alımdan çıkmıyor. sabah yumurta yerken bile aklıma geliyor o derece manyadım
hiiiç canını sıkma 14.ayımda hamile kaldım doktorlara gttım kürler yaptım.. gün aşırı ilişki amaaaa bu ay ilişki haftada bir anca oldu ve eşimle limoniydik yani kesin olmaz dedım çünkü çok az ilişki yaşadık sadece ilk defa bu ay boşaldıktan snra secde de durur gbi 15 dk bekledim ama olmaz dyodum beklemmiyodum hiçbir belirtide yaşamadım adetimden bir gün önce kahverengi damla geldi şüphelendim ve hastaneye gttim ve hamileyim :) hiç birşey yapma zamanı vardır olur cnm bende her ay agladım ama Allaha dua etarkadaşlar merhaba yeni üye oldum ama takip ediyorum uzun süredir bende 2 yıllık evliyim ve 8 aydır gebelik düşünüyorum ve 8 ayıdr gün aşırı ilişki oluyor her ay hüsran...2 ay önce doktora gititm 12 14 16 günler beraber ol dedi ama ben yine adeten sonra gün aşırı denedim olmadı yinede moralim çok kötü...
şunu sormak istiyorum hamile kalanalr korunmayı bıktıktan kaç ay sonra hamile kaldılar ve nasıl bi yol izlediler.
teşekürler
hiiiç canını sıkma 14.ayımda hamile kaldım doktorlara gttım kürler yaptım.. gün aşırı ilişki amaaaa bu ay ilişki haftada bir anca oldu ve eşimle limoniydik yani kesin olmaz dedım çünkü çok az ilişki yaşadık sadece ilk defa bu ay boşaldıktan snra secde de durur gbi 15 dk bekledim ama olmaz dyodum beklemmiyodum hiçbir belirtide yaşamadım adetimden bir gün önce kahverengi damla geldi şüphelendim ve hastaneye gttim ve hamileyim :) hiç birşey yapma zamanı vardır olur cnm bende her ay agladım ama Allaha dua et
pembesu33 merhaba özelden bana ulasabilirmisin ?
Merhaba canim ben sana cvp yazan arkadasa bana ulasabilirmisin demek istedim mesajin basinada nicknameni yazmistimCanım nasıl ulasacam pek kullanmayı bilmiyorum yeni üye oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?