adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

inşalah hamileyimdir canım sağol daun için bende yapmayacak karar verdim yapsamda direk kanda baktıracağım çünkü idrarada negatif çıkarsa bu defada varda idraradamı çıkmıyor diye kendiimi yiyeceğim o yüzden direk kanda baktırırırm eğer adet olmazsam

canım benim 9. ayım ve hiç kalmadım bu zaana kadar çok stresliyim heray ağlıyorum resmen adet oluncan piskolojim alt üst anlayacağın

Merhaba hanimlar
Amin insallah saglikli bebekler kucagina almayi n asip etsin sana bana isteyen herkese

Merhaba, Regl olmama daha 4 gun var ama karnimda kasilmalar goguslerimde hassasiyet var ayrica avus iclerimde mavi damarlar belirgin ayrica 10 15 dk lik yuruyus sonrasi daha belirginlesiyo bu haller sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar cok merak ediyorum ama 4 daha disimi sikmam lazim

Arkadaslar dr bana inofolic verdi onceki ay folikasit olarak 3 ay rahatlikla kullanabilirsin dedi ayrica bebegin tutunmasina yardimci oldugunu anlatti kullanan var mi

Kızlar selam!
Benım bu ay adetımden 3 gun sonra pembe kanama oldu. Gebelık testı yaptım ama ıkıncı cızgı beyaz olarak belırdı. Bu ne demek oluyor?Daha once bu tip bsey yaşayan var mı?

Kasıklarınızda ağrılar oluyor mu? Benim adet olacakmış gibi hafif kasılmalarım oluyordu, ama adet olmadım ve hamile olduğumu öğrendim. Hala da ara ara kasılmalar yaşıyorum

Bende yazayım ben bat tan 5 gün önce bayildim ve bayildiktan sonra sürekli usulü kendimi hiç ısıtamadım, cok halsiz ve uykuluydum, beklenen bi gebelik değildi ve ben antibiyotik kullandığım için ilaca bağlıyorum uyku halini, sonra idrarım bulanıktı bunu da ilaca bağladım adet günü göğüslerim çok gergindi böyle derisi incelmis gibi tuhaf gelmişti hatta bi adet olsamda rahatlama demiştim. Bu arada yaklaşan adete bagladigim acaip iştah vardı batin ertesi günü test yaptim hatta aksam zorla yaptığım idrarla 2 dak. İçinde çift çizgi çıktı hemen eşim kan testine götürdü şok içindeydik ve bhcg 2437 çıktı 2 gün sonra 5615 oldu ve kesem büyük göründü en güzeli ikiz gebelik ihtimalinin yüksek olması o da 8 - 10 hafta arasında belli olacakmis

canım kaç aydır deniyon canım ben 9 aydır deniyorum denememin 4. ayında bende de tam adetime 8 gün varken bayıldım durup dururken gece uykudan kalktım bi mide bulantısı ardından baygınlık... ve ilk defa o ay adetim 3 gün gecikti ve ben ısrarla test yapmadım dedim 10 gün geçsin bekledim...4 .gün adet oldum acaba bende de gebeilik oluştu kimyasaldı da düştümü diye hep düşünüyorum

Kasıklarınızda ağrılar oluyor mu? Benim adet olacakmış gibi hafif kasılmalarım oluyordu, ama adet olmadım ve hamile olduğumu öğrendim. Hala da ara ara kasılmalar yaşıyorum
Benim de kasıklarımda çok ağrı oluyo hatta sol bacağıma vuruyor ama daha adet olmadım.

Yorumlariniza ihtiyacim var arkadaslar ben surekli wc ihtiyacim varmis gibi hissediyorum surekli bir akinti var gibi geliyo bana malum yerden hava giriyomus gibi sizlerdede var mi bu his hamilelik belirtisi olabilir mi

Canim senin bu anlattigin boş gebelik belirtisi gibi. Bence boş gebelik olmus ve düşmüş.

Ben denemiyordum canim
Biz korunuyorduk adet bitimine ertesi günü sadece koruması ilişkiye girmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…