- 13 Ekim 2015
- 40
- 15
- 38
- 41
Bence test yapma ben adetimin ilk gunu yaptim cikmadi idrarda cikmasi icin hcg hormonunun belli seviyelere gelmesi gerekiyor.ben her ay test yapip agliyordum bu ay direndim ve yapmadim inşallah hamilesindir dualarim seninle canim benimm mutlaka ki herseyin bir zamani var Allah en dogru zamani biliyor
inşalah hamileyimdir canım sağol daun için bende yapmayacak karar verdim yapsamda direk kanda baktıracağım çünkü idrarada negatif çıkarsa bu defada varda idraradamı çıkmıyor diye kendiimi yiyeceğim o yüzden direk kanda baktırırırm eğer adet olmazsam
canım senn kaçıncı ayda tutu
7. Ayimda canim. Klomen kullanmistim son ay. Belki de klomen kullanmasam hala tutacagi yoktu
ilk gebeliğinmi oksa daha önce hamile kaldınmı canım...ben dahah hiç kalmadım
Amin insallah saglikli bebekler kucagina almayi n asip etsin sana bana isteyen herkesesorma canım zaten kafayı bozmuşum kendimde farkındayım ama mümkün mertebe kimseyle konuşmuyorum bi kaç arkadaş dışında her kafadan bi ses çıkıyor iyice sinirlerim bozuluyor... hele hamile haberlerini alınca cevremdei insanlardan iyice moralim bozuluyor hiç hemile kalmayacakmışım hissine kapılıyor iyice stres oluyorum...allah yardım etsin bebk isteyenlere ve bana
canım benim 9. ayım ve hiç kalmadım bu zaana kadar çok stresliyim heray ağlıyorum resmen adet oluncan piskolojim alt üst anlayacağın
Merhaba hanimlar
Amin insallah saglikli bebekler kucagina almayi n asip etsin sana bana isteyen herkese
Arkadaslar dr bana inofolic verdi onceki ay folikasit olarak 3 ay rahatlikla kullanabilirsin dedi ayrica bebegin tutunmasina yardimci oldugunu anlatti kullanan var mi
Bende yazayım ben bat tan 5 gün önce bayildim ve bayildiktan sonra sürekli usulü kendimi hiç ısıtamadım, cok halsiz ve uykuluydum, beklenen bi gebelik değildi ve ben antibiyotik kullandığım için ilaca bağlıyorum uyku halini, sonra idrarım bulanıktı bunu da ilaca bağladım adet günü göğüslerim çok gergindi böyle derisi incelmis gibi tuhaf gelmişti hatta bi adet olsamda rahatlama demiştim. Bu arada yaklaşan adete bagladigim acaip iştah vardı batin ertesi günü test yaptim hatta aksam zorla yaptığım idrarla 2 dak. İçinde çift çizgi çıktı hemen eşim kan testine götürdü şok içindeydik ve bhcg 2437 çıktı 2 gün sonra 5615 oldu ve kesem büyük göründü en güzeli ikiz gebelik ihtimalinin yüksek olması o da 8 - 10 hafta arasında belli olacakmis
Benim de kasıklarımda çok ağrı oluyo hatta sol bacağıma vuruyor ama daha adet olmadım.Kasıklarınızda ağrılar oluyor mu? Benim adet olacakmış gibi hafif kasılmalarım oluyordu, ama adet olmadım ve hamile olduğumu öğrendim. Hala da ara ara kasılmalar yaşıyorum
canım kaç aydır deniyon canım ben 9 aydır deniyorum denememin 4. ayında bende de tam adetime 8 gün varken bayıldım durup dururken gece uykudan kalktım bi mide bulantısı ardından baygınlık... ve ilk defa o ay adetim 3 gün gecikti ve ben ısrarla test yapmadım dedim 10 gün geçsin bekledim...4 .gün adet oldum acaba bende de gebeilik oluştu kimyasaldı da düştümü diye hep düşünüyorum
Biz korunuyorduk adet bitimine ertesi günü sadece koruması ilişkiye girmiştikcanım kaç aydır deniyon canım ben 9 aydır deniyorum denememin 4. ayında bende de tam adetime 8 gün varken bayıldım durup dururken gece uykudan kalktım bi mide bulantısı ardından baygınlık... ve ilk defa o ay adetim 3 gün gecikti ve ben ısrarla test yapmadım dedim 10 gün geçsin bekledim...4 .gün adet oldum acaba bende de gebeilik oluştu kimyasaldı da düştümü diye hep düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?