- 13 Ekim 2015
- 40
- 15
- 38
- 41
canım rahim iyi dedi hormon tahlileride iyi dedi 2 cm kis var dedi başta önemsiz geçer dedi geçmeyince progestan ilacı verdi... soğan kürünü 15 günmü içeyim canım
canım rahim iyi dedi hormon tahlileride iyi dedi 2 cm kis var dedi başta önemsiz geçer dedi geçmeyince progestan ilacı verdi... soğan kürünü 15 günmü içeyim canım
bu arada sen hamilemisin canım
evet ama çok yeni 4 haftalik soğan kürü kistlere birebir için rahat olsun soğan kürüyle hamile kalacan insallah ondan sonra kistin gecince incir kürü yap oda olmadi testere disli aslan pençsi birebir ondan sonraki ayda .... demiyecem insallah ozamana kadar hamile kalacan
ben 5 ayda kaldim
Canım merhaba üzme kendini lütfen rahat ol benim ilk ay adetim 3 gün gecikmişti testte negatif çıkmıştı yalnız inanılmaz kasık ağrım vardı yürüyemiyordum doktora gittim aşırı enfeksiyon var birde yumurtalık tembelliği var sende tedavisiz çocuğun olmaz haberin olsun dedi beynimden kaynar sular döküldü resmen bir sürü de enfeksiyon için ilaç vermişti onlara başlamadım bile hemen 15 günlük soğan kürü yaptım günde 2 kez aç karnına içtim kürün bittiği günler yumurtlama günüme denk geliyordu ama ben dikkat etmedim zaten tedavisiz olmuycak diye tatildeydik ilişkiye dikkat etmedik ilişkiden sonra hemen kalkıp duşa girdim ağır valiz taşıdım kaydıraktan kaydım hiç önemsemedim o ay da 3 gün gecikti yine aynı durum sandım meğer hamileymişim arkadaşlarım diyordu ne zaman oluruna bırakırsan o zaman oluyor kafaya taktıkça olmuyor diye haklılarmış bende yaşadım biliyorum kafaya takmamak zor ama elinden geleni yap ve rahat ol ister gün aşırı yap ister hergün olcağı varsa oluyor soğan kürünü de yap Allahın izniyle en kısa zamanda güzel haberlerini alcağımızdan eminimkızlar moralim çok bozuk ne olur bana bi akıl verin 9. ayda bitti ama ben hamile kalamadım..moralim inanılmaz bozuk...doktor progestan verdi adetin 15. günü başlayıp günde 2 tane alacak şekilde...bende soğan kürüne başladım adetimin 3. günü eşimde keçiboynuzu pekmezine başladı 2 gündür ...bu ay tutarmı moralim inanılmaz bozuk etrafım hamile doldu yeni evlenen bi arkadaşta hamileymiş yeni duydum....
ve görümcemde hamile 2 ay oldu evleneli bende kıskançlık oluştu hamile birini görmek istemiyorum bu normalmi çok kötüyüm
Canım merhaba üzme kendini lütfen rahat ol benim ilk ay adetim 3 gün gecikmişti testte negatif çıkmıştı yalnız inanılmaz kasık ağrım vardı yürüyemiyordum doktora gittim aşırı enfeksiyon var birde yumurtalık tembelliği var sende tedavisiz çocuğun olmaz haberin olsun dedi beynimden kaynar sular döküldü resmen bir sürü de enfeksiyon için ilaç vermişti onlara başlamadım bile hemen 15 günlük soğan kürü yaptım günde 2 kez aç karnına içtim kürün bittiği günler yumurtlama günüme denk geliyordu ama ben dikkat etmedim zaten tedavisiz olmuycak diye tatildeydik ilişkiye dikkat etmedik ilişkiden sonra hemen kalkıp duşa girdim ağır valiz taşıdım kaydıraktan kaydım hiç önemsemedim o ay da 3 gün gecikti yine aynı durum sandım meğer hamileymişim arkadaşlarım diyordu ne zaman oluruna bırakırsan o zaman oluyor kafaya taktıkça olmuyor diye haklılarmış bende yaşadım biliyorum kafaya takmamak zor ama elinden geleni yap ve rahat ol ister gün aşırı yap ister hergün olcağı varsa oluyor soğan kürünü de yap Allahın izniyle en kısa zamanda güzel haberlerini alcağımızdan eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?