adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

canım rahim iyi dedi hormon tahlileride iyi dedi 2 cm kis var dedi başta önemsiz geçer dedi geçmeyince progestan ilacı verdi... soğan kürünü 15 günmü içeyim canım

bu arada sen hamilemisin canım

evet ama çok yeni 4 haftalik soğan kürü kistlere birebir için rahat olsun soğan kürüyle hamile kalacan insallah ondan sonra kistin gecince incir kürü yap oda olmadi testere disli aslan pençsi birebir ondan sonraki ayda .... demiyecem insallah ozamana kadar hamile kalacan

Canım sen kaçıncı ayda hamile kaldın.bide soğan kürünü 15 günmü yapmak lazım

sabahlari uyaninca bal tarcin çörekotu karimini intten oku tam olarak yap ama her sabah yeme o kist yapabiliyor yumurtayi büyüyor ya eğer yumurta çatlamazsa kiste dönüsebilir.günümüzün büyük sorunu kimyasal gebelik basindan gectimi bilmiyorum belki sen bile farketmemissindir yumurtani kaliteli yapmak için incir ye esinede keciboynuzu kürü yap

iki kimyasal gebelik yasadim simdi yeni hamileyim kimyasal degil tabi insan tedirgin olabiliyor hersey nasip ben elimden gelenleri yaptim yararli olan bitki kür denedim

problem varsada yoksada keciboynuzu hamile kalma sansinizi iki katina çikartiyor. ovulasyon testleri mutlaka kullan hormon testi yapin prolaktininiz yüksekse incir kürünü kullanmayin.

Canım merhaba üzme kendini lütfen rahat ol benim ilk ay adetim 3 gün gecikmişti testte negatif çıkmıştı yalnız inanılmaz kasık ağrım vardı yürüyemiyordum doktora gittim aşırı enfeksiyon var birde yumurtalık tembelliği var sende tedavisiz çocuğun olmaz haberin olsun dedi beynimden kaynar sular döküldü resmen bir sürü de enfeksiyon için ilaç vermişti onlara başlamadım bile hemen 15 günlük soğan kürü yaptım günde 2 kez aç karnına içtim kürün bittiği günler yumurtlama günüme denk geliyordu ama ben dikkat etmedim zaten tedavisiz olmuycak diye tatildeydik ilişkiye dikkat etmedik ilişkiden sonra hemen kalkıp duşa girdim ağır valiz taşıdım kaydıraktan kaydım hiç önemsemedim o ay da 3 gün gecikti yine aynı durum sandım meğer hamileymişim arkadaşlarım diyordu ne zaman oluruna bırakırsan o zaman oluyor kafaya taktıkça olmuyor diye haklılarmış bende yaşadım biliyorum kafaya takmamak zor ama elinden geleni yap ve rahat ol ister gün aşırı yap ister hergün olcağı varsa oluyor soğan kürünü de yap Allahın izniyle en kısa zamanda güzel haberlerini alcağımızdan eminim

Merhaba 6 gundur ovulasyon testi yapiyorum. 3 gundur cizgilerden biri silik cikiyo ne anlama gelir

Eklentiler

• 20151204_191729.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 106

Gercekten bu kafaya takmama olayini cok duydum ama nasil olcak ki

Bilmiyorum canım bizim yaz tatiline denk geldi eşim şimdi düşünme tatilimizi yapalım dönüşte tedavi yolları ararız dedi bende tatilde hiç düşünmiycem diye söz verdim dönüşte uğraşcaktım hatta belirtileri eşime söylerken bırak belirtileri tatilin tadını çıkar dedi aslında onun desteğiyle rahattım inşallah sende en kısa zamanda yaşarsın bu duyguyu Allah isteyen herkese nasip etsin

Kizlar ben de bu forumlara çok yazdim ve her yazişimda hic hamile kalamayacagim saniyordum.sat bat listelerinde hep bir sonraki bat i yazacağim diye düşunmeye başlamistim.tahliller falan temizdi.ben 3 ay sonra eşimi dr a götururum falan derken 5.ayda hayirlisiyla icimde pit pit eden bi melek olduğunu oğrendim.kafaya taktim mi aslinda ilk ay inanilmaz üzulmüstum ama sonraki aylarda kafaya takma hep ayniydi bata 1 hafta kala günler geçmiyordu.kimse ümidini yitirmesin ve rabbimden istesin.hayirlisiyla verir.

Kafaya gerçekten takmamak gerekiyor ben ne zaman takmayı bıraktım o zaman hamile kaldım benimde etrafımda hamileler çoktu ise verdim kendimi

iyi akşamlar arkadaşlar benim bir sorum olacaktı sol kasığımda ağrı var ve bugün bel ağrısıda başladı karnımda kramp tarzında batmalar oluyor reglime daha ongün var o yüzden test yapmadım ama merak ediyorum gebelik belirtisi olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…