adet öncesi erken hamilelik belirtileriniz?

Kizlar merhaba adetim geceli 4 gun oldu ben korkudan test yapamiyorum ne olcak bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacim var sanirim kendimi hamile gibi hissediyorum ama negatif cikacak test diye korkuyorum

Kizlar merhaba adetim geceli 4 gun oldu ben korkudan test yapamiyorum ne olcak bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacim var sanirim kendimi hamile gibi hissediyorum ama negatif cikacak test diye korkuyorum
Ben adetim iki gün geçtikten sonra idrar testi yaptım anında çıktı çift çizgi sanırım sizinki dört gün geçmiş varsa kesin çıkar

buarada kızlar benm adetim normalde hep düzenliydi ancak son 3 adetim sürekli 2-3 gün geçiyordu tıpta bi anlamı var mı bilmiorum ama dikkatimi çekmişti..asla umudunuzu kaybetmeyin
Benim de aynı oldu son üç ay hep gecikti alakası varmı bilmiyorum ama bu ay hiç ümitlenmemiştim o yüzden ama varmış

Bence hemen bi test yap bende 5 gün geçti test yaptım pozitifti

kızlar moralim çok bozuk ne olur bana bi akıl verin 9. ayda bitti ama ben hamile kalamadım..moralim inanılmaz bozuk...doktor progestan verdi adetin 15. günü başlayıp günde 2 tane alacak şekilde...bende soğan kürüne başladım adetimin 3. günü eşimde keçiboynuzu pekmezine başladı 2 gündür ...bu ay tutarmı moralim inanılmaz bozuk etrafım hamile doldu yeni evlenen bi arkadaşta hamileymiş yeni duydum....

ve görümcemde hamile 2 ay oldu evleneli bende kıskançlık oluştu hamile birini görmek istemiyorum bu normalmi çok kötüyüm

Canim benim bozma moralini benimde bu ay icin hayellerim suya dustu sabah test yaptim negatif bugunde regl oldum senin gibi bende 6 aydir deniyorum olmuyo doktorlarda bisey yok deyip gonderiyo anlamadim gitti seni cok iyi anliyorum ama boyle zamanlarda birbirimize destek olmaliyiz inanirmisin burdan baska kimseyle konusmak bile istemiyor canim

off neden olmuyor ya canım anlamadım 2 yıllık evliyim bilseydim bu kadar zor hiç korunmazdım...sen kaç yıldır evliisn ve hiç gebelik oldumu yoksa hiç olmadımı benim gibi... allah bize yardım etsin çok zor beklemek...hiç olmayacak hissine kapılmak

9 aylik evliyim ama balayi dahil her firsatta bebek istedim ve hic korunmadim ama vermeyince vermiyor rabbim saglikli bebekler verir insallah her ay erkenden test yapiyordum gecen ay yine erken yapmisim ve kimyasal gebelik oldugunu ogrendik cok uzuldum kendimi cok harap ettim ama yapacak birsey yok bu ay ise yine husran biraz once kanamam oldu ne gelirse rabbimden ama gelecek ay bu yumurtlamayi felan tespit eden testlerden alip denicem bakalim ne olcak ama saglikli bebegim olsun diye sut yumurta yogurt peynir yemekten gina geldim 65 kiloya citim normalde 59 kiloydum o yuzden biraz kilo dengemi korumak icin cabalamamda lazim offff

peki hamile olup kimyasal geçirdiğin ay değişik bişey denedinmi diğer aylardan farklı bişey yaptınmı

peki hamile olup kimyasal geçirdiğin ay değişik bişey denedinmi diğer aylardan farklı bişey yaptınmı

Ster

Lutfennnnn bi cevap. Adetime çok var daha ama baş dönmesi göğüslerde az da olsa hassiyet ve hiç geçmeyen kasik ağrısı özellikle sol tarafta hamile olanbilirmiyim?

Lutfennnnn bi cevap. Adetime çok var daha ama baş dönmesi göğüslerde az da olsa hassiyet ve hiç geçmeyen kasik ağrısı özellikle sol tarafta hamile olanbilirmiyim?
Canim eğer adetine çok var ise bu belirtiler olmaz ya psikolojik ya da üsutme sonucudur belirtiler adetten 1 hafta gibi önce çıkmaya başladı bende ki adetten bir gün sonrası bhcg 2437 idi benim tahminim hcg yüksek olduğu için erken belirti verdi

Bugün dayanamayıp kan testi yaptım üstüne adet olmuş olma ihtimalime karşı pazartesi sonuç çıkacak bakalım . Hiç değil ise o paikolojiden kurtulurm

canim yaptiğin soğan kürü baslangic icin çok iyi olmus bircok kisi o kürle hamile kaldi bu ay olurmu diye sarlandirma o küre devam bu aylarda olacağina inan esinede keçiboynuzu kürünü mutlaka yap internetten ovulasyon testi al yap yumurtlama gününü bilmen çok faydali olacak belki kaçiriyorsundur meryem suresini oku.bal tarçin çörekotu karisimini istersen arastir kullan oda çok faydali.doktora gittinmi hiç herhangi bir problemin olabirmi yumurtlamanda hormonlarinda

canım rahim iyi dedi hormon tahlileride iyi dedi 2 cm kis var dedi başta önemsiz geçer dedi geçmeyince progestan ilacı verdi... soğan kürünü 15 günmü içeyim canım

bu arada sen hamilemisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…