arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. evet aynen o şekilde kasıklarımda ağrı oluyor alt kısıma vuruyor özellikle yorulduğum ya da ağır bişey kaldırdığım zaman uzun süre çok ağrıyor. bundan 5 gün önce falan iki kere uyuyakaldım gündüz ama bi daha uykusuzluk yaşamadım. göğüslerimde aşırı olmasada ağrıyor. baş dönmesi çok hissetmiyorum mide bulantısı da yok.yaa bi de önceden bu kadar hiç gaz sıkıntısı yaşamamıştım bu ay çok gaz oldu karnımda şişlik var. canım sürekli yemek yemek istiyor.
bi de bişey sorcam arkadaşlar gözlerin beyaz olan kısımları hamilelikte daha beyaz ve daha parlak olduğu doğrumu. eşimle yan yana gelip aynaya bakınca benim gözlerim bembeyaz hatta onunkiler krem rengi kalıyor
acaba bu da bir belirti olabilirmi. off beklemek canımı çok sıkıyor. tam olarak ne zaman adet olcam bilmiyorum bundan 3 ay önce düşük yaptım adetimin düzeni bozuldu. geçen ay 22 sinde oldum ondan önceki ay 28 inde. bu ay da daha öncemi yoksa 28 e yakınmı 22 demi olcam bilmiyom
pkı hamıle kaldn mı yorumun seneler onceden ama merk ettm bnde snn gbı merakla bebeısımın gelmesını beklyrm