adet öncesi gebelik belirtileri

Merhaba aranıza yeni katıldım adetim e 7 gun kaldı eğer pozifi görürsem iliskiden sonraki günler ne gibi değişiklikler yaşadığımı sizinle paylaşmak isterim allah herkese sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah

Eee canim naptin bebis var mi? İnsallah vardir

Ya canım 4 gün kala kan testi yaptırdım ama 0.05 çıktı adeti 3 gun geçti hala olmadım ama görüşlerim falan çok sis bilemedim valla

Ya canım 4 gün kala kan testi yaptırdım ama 0.05 çıktı adeti 3 gun geçti hala olmadım ama görüşlerim falan çok sis bilemedim valla
Canim insallah gec dollenme falandir umudunu kaybetme Allah hayirli zamanda isteyen herkese nasip etsin insallah bana da sana da

Amin canım inşallah ama benim olsa çıkardı kanda heralde. Pek umudum yok açıkçası allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benimde adetime 10 gün var baş agrısı mide bulantısı ve sık idrara çıkıyorum kaşıklarımda batma oluyor sizce neden olabilir

Merhaba dogum yaptım 3 aylik bebisim var. Allah herkese nasip etsin insallah. Biz aslinda olsun isyemedkk henuz ama oldu. Iyi ki olmus. Sizler naptiniz

Ben bugun hastaneye gittim baska bir sebeple doktor beta hcg istemis kan testlerimde adetime 1 hafta vardi ve esimle son iliskimin uzerinden de 12-13 gun gecmisti beta hcg 41 cikti pazartesi kadin doguma git dedi sizce hamile miyim henuz bisey soleyemem dedi dahiliyeci Yardimci olun lutfen yeniyim burda

Eşimle çocuk sahibi olmaya henüz karar verdik. Kendimi o psikolojiye hemen sokmak istemiyorum ama adetime 1 hafta var, kasıklarımdan aşağı doğru inen bir ağrı var, başım dönüyor hafif hafif ve çok yorgunum (bahar alerjisinden de olabilir). "Kesin hamileyim" dediğiniz bir an oldu mu sizin? Şu an test yapılsa bile yanıltır dedi doktorum. Adetin gecikirse gel dedi ve ben o kadar sabırlı bir insan değilim

Ben 5 haziranda düşük yaptım 1 haftalık bebek tutunamadan düşmüş normal adet kanaması gibi kanamam oldu 8 9 haziran gibi bitti ben 6 haziranda kanamanın ikinci günü microgynon hap kullanmaya başladım 10 haziranda sabah yine kullandım o gün aksan eşimle ilişki oldu bosalma oldu şuan beyaz kremsi akıntı meme ağrım sık idrar ve hafif kasık ağrım var ilaç kullanmama rağmen hamile kalmış olabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…