- Konu Sahibi Akuamarin10
-
selam kızlar...adet öncesi pms yüzünden eşiyle adetine bi kaç gün kala sinirler tepesinde olduğu için ve hep bu yüzden kavga çıkaran yada tartışma yaratan varmı aranızda? istemeyerek oluyo biliyorum gereksiz alınganlıklar,aniden sinir patlamaları ve ota çöpe ağlama bilrsiniz...ben bu yüzden eşimle hep tartışıyorum istemeden.kendime mani olamıyorum aniden patlıyorum.o an yaptığı herşey gözüme batıyor yada inadına yapıyor gibi geliyor içime atıyorum sabret diyorum.olmuyor normalde çok üstünde durmam ama regli öncesi hiç sabrım olmuyor pat die lafı yapıştıyom kırıc oluyorum bazen hak ediyor ama ben normal zamandan daha ileri gidiorum istemeden.tepkilerim çoğalıyor..sonrada pişman oluyom.bu lafı benmi söledim diyorum:26:olsada bi kaç gün sonra aniden patlıyorum.valla iki ucu pis değnek adeta.konuşsam bağırsam dırdırcı damgası yiyoruz, istemeden,sussam kırmamak için bendaha kötü oluyorum..idare etmek nasıl birşey anlamadım çok zor çok.bu yüzden evliliğim tehlikede bile diyebilrim..siz de böle bir sorun varmı? yada varsa nasıl çözüyorsunuz lütfen yardım edin deneyimlerinizi paylaşın
canım bende yaşıyordum o gerginliği ve hep eşimi uyarıyordum, adet dönemimdeyim hassas ve sinirliyim bugünlerde benimle fazla konuşma diyordum. o da anlayış gösteriyordu genelde. sende paylaş bence
saol canım haklısın ..sölüyorum ama bazende gerçekten kızmamı gerektiren durumlarda beni ciddiye almamasından ve onun haksızken bu durumu kullanıp haklı çıkmasından korkuyorum ,yani anlatamadım sanırım tam olarak, gerçekten haklı olduğum zamanlarda bile durumumu regliye bağlayıp sebepsiz sinirlendiğimi sanmasın çünkü bazen gerçekten haklı yere sinirleniyorum regliyle beraber biraz tepkim büyüyor sadece,:) ama hak ediyor bazen söylenenleri sadece biraz abartıyorum işte mesela o an kızmam gerekiyorsa yada söylenmem gerekiyorsa sadece ben birden bağırıyorum gibi ,sorun bubiliyorum çok salakça ama her kadın yaşıyor her ay tekrarlanıyor bu durum kendimden nefret ediyorum
ben varım
ama artık kendimi dinlemeye başladım,
sinirlenince, bi saniye bu adet öncesi gerilim, gerçek değil, sinirlencek bişey yok diyorum kendi kendime
saol canım haklısın ..sölüyorum ama bazende gerçekten kızmamı gerektiren durumlarda beni ciddiye almamasından ve onun haksızken bu durumu kullanıp haklı çıkmasından korkuyorum ,yani anlatamadım sanırım tam olarak, gerçekten haklı olduğum zamanlarda bile durumumu regliye bağlayıp sebepsiz sinirlendiğimi sanmasın çünkü bazen gerçekten haklı yere sinirleniyorum regliyle beraber biraz tepkim büyüyor sadece,:) ama hak ediyor bazen söylenenleri sadece biraz abartıyorum işte mesela o an kızmam gerekiyorsa yada söylenmem gerekiyorsa sadece ben birden bağırıyorum gibi ,sorun bubiliyorum çok salakça ama her kadın yaşıyor her ay tekrarlanıyor bu durum kendimden nefret ediyorum
kesinlikle bunu silah olarak kullanıyorlar
aslında sinirlenilcek şeye sinirleniyoruz ama tahammül eşiğimiz düşük, parlama oranımız yüksek oluyor sadece
bende bir anda parlayan tiplerdenim canım ya sormaama oda hoşuma gidiyo bırak o regl döneminden bilsin sen istediğin gibi bağır çağır evliliğin her anında olabiliyo gerilme ben eminim eşin seni ciddiye alır. ama ani parlamalar için iyi bahane adet dönemi :))
kesinlikle bunu silah olarak kullanıyorlar
aslında sinirlenilcek şeye sinirleniyoruz ama tahammül eşiğimiz düşük, parlama oranımız yüksek oluyor sadece
chees senle daha öncede konuştuk sanki yanlışmı hatırlyorum acaba gerçi normaldir karşılaşma olasılığımız
bilmiyorum ki, olabilir, konu buysa yine kesin karşılaşmışızdır
ben de varım bu durumu yaşayıp rahatsız olan.
normalde kızmayacağım şeylere kızıyorum.
bağırmayacağım şeylere bağırıyorum.
o dönem öyle tahammülsüz oluyorum kı durduk yere çocuklara bile bağırabiliyorum bazen.
eşimle sürekli konuşuruz hatta adet dönemim yaklaşırken derim bak reglim yaklaşıyor gergin olabilirim. o da anlayışlıdır her zaman
ama sorun şu ben bu hormonal dengesizlikten yoruluyorum. bu süreci gerilmeden atlatacağım
ilaç bulsam hemen içeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?