adet öncesi sendromu yüzünden eşiyle sürekli tartışanlar,buna çözüm arayanlar

ayy süper bir konu olmuş yaa ben de bir tek bende var zannediyordum:)))

şimdilerde de adet oldu olacağım neye sinirlensem de sinirimi eşimden çıkartsam diye geziyor gibiyim ama bu durum beni de üzüyor:(

bir de adet öncesi cinsel olarak öyle isteksiz oluyorum ki eşim 1 ayın yarısını beni beklemekle geçiriyor:( karısı var ama tık yok misali bir de sinir cabası:(

Ay varsa bi hal çaresi, ilacı vs ne güzel olur. Sinirliliği geçtim benim migrenim var 2 gün önceden bi de o tutuyo ve başım dönüyo onları hiç söylemiyorum, bıktım her ay her ay...

ayy süper bir konu olmuş yaa ben de bir tek bende var zannediyordum:)))

şimdilerde de adet oldu olacağım neye sinirlensem de sinirimi eşimden çıkartsam diye geziyor gibiyim ama bu durum beni de üzüyor:(

bir de adet öncesi cinsel olarak öyle isteksiz oluyorum ki eşim 1 ayın yarısını beni beklemekle geçiriyor:( karısı var ama tık yok misali bir de sinir cabası:(

herkeste var herkeste arkadaşlar birde bende panikatak var belki ondandır aşırı yoğun yaşıyorum duygularımı ota çöpe hüngür hüngür ..ağlamazsamda inanılmaz bi öfke hatta bir keresinde bu öfkeyle cama yumruk atıp bileğimi kesmiştim az kaldı boyluyordum öbür tarafı acillik oldum:1:

Ay varsa bi hal çaresi, ilacı vs ne güzel olur. Sinirliliği geçtim benim migrenim var 2 gün önceden bi de o tutuyo ve başım dönüyo onları hiç söylemiyorum, bıktım her ay her ay...

çuha çiçeği aldım bakalım bir ay denicem üç ay normalde ...kadınlık hormonlarını düzenleyip sakinleştiriyomuş migrene iyi geliyomuydu sanki öle bişiy hatırlıyorum araştır istersen.. bitkisel çaylarda denedim onlarda işe yarıyo ama kökten çözüm arıyom ben:)

ben adet öncesi çevremde ki herkese çatıyorum ya
ben benlikten çıkıyorum resmen hatta adetliyken de bir ve ikinci günleri arasında bu sinirli hal devam ediyor
olmadık şeylere kızıyorum elimde değil ya olmadık şeylere ağlıyorum
mesela adetliyken benimle konuşurken şaka bile yapsa karşımda ki ciddiye alıyorum ve ağlamaya başlıyorum ve ya çok kırılıyorum gözlerim doluyor resmen:14:
kadın olmayan anlayamaz hiç hemde
bir erkek asla anlayamaz adetliyken nasıl karnım ağrıyor,nasıl cçikolata çekiyor canım ve nasıl duygu değişim patlaması yaşıyorum anlaayamazlar hiç hemde:31:

aynen canım bende bildiğin kurt kadın karşıma biri çıksada emsem kanını diyorum çatır çatır:1::1:şaka bi yana insanın gö<ü bişiy görmüyor biliyormusunuz bu adet öncesi sendromu yabancı ülkelerde suç işleyen kadınlarda hafifletici sebepmiş.kadın 15 sene yicekse mesela 5 e düşüyomuş.okadar ciddi bir konu aslında bu eğilmemiz ve çözüm bulmamız lazım:31::31:

herkeste var herkeste arkadaşlar birde bende panikatak var belki ondandır aşırı yoğun yaşıyorum duygularımı ota çöpe hüngür hüngür ..ağlamazsamda inanılmaz bi öfke hatta bir keresinde bu öfkeyle cama yumruk atıp bileğimi kesmiştim az kaldı boyluyordum öbür tarafı acillik oldum:1:

ama seninki de yuhlukmuş hakkaten....kıs biraz kontrol etmeyi öğren yoksa mazallah hakkaten pire deve olur...

ben adet öncesi çevremde ki herkese çatıyorum ya
ben benlikten çıkıyorum resmen hatta adetliyken de bir ve ikinci günleri arasında bu sinirli hal devam ediyor
olmadık şeylere kızıyorum elimde değil ya olmadık şeylere ağlıyorum
mesela adetliyken benimle konuşurken şaka bile yapsa karşımda ki ciddiye alıyorum ve ağlamaya başlıyorum ve ya çok kırılıyorum gözlerim doluyor resmen:14:
kadın olmayan anlayamaz hiç hemde
bir erkek asla anlayamaz adetliyken nasıl karnım ağrıyor,nasıl cçikolata çekiyor canım ve nasıl duygu değişim patlaması yaşıyorum anlaayamazlar hiç hemde:31:

aynen canım bende bildiğin kurt kadın karşıma biri çıksada emsem kanını diyorum çatır çatır:1::1:şaka bi yana insanın gözü bişiy görmüyor biliyormusunuz bu adet öncesi sendromu yabancı ülkelerde suç işleyen kadınlarda hafifletici sebepmiş.kadın 15 sene yicekse mesela 5 e düşüyomuş.okadar ciddi bir konu aslında bu eğilmemiz ve çözüm bulmamız lazım:31::31:erkekler ne anlasın erkek olmak ne kolay imiş bu dünyada onu anladım..kadın olmak çok kutsal çok hele anne olmak yeminle kendime saygı duymaya başladım kadın olduğum için....

ama seninki de yuhlukmuş hakkaten....kıs biraz kontrol etmeyi öğren yoksa mazallah hakkaten pire deve olur...

ben bu konuyu boşunamı açtım güzelim cam derken camda biraz inceymiş o ayrı tuzla buz oldu çok sert vurmadım oysa:1:kendime verirm zarar başkasına veremem ben asla..:20:

aynen canım bende bildiğin kurt kadın karşıma biri çıksada emsem kanını diyorum çatır çatır:1::1:şaka bi yana insanın gö<ü bişiy görmüyor biliyormusunuz bu adet öncesi sendromu yabancı ülkelerde suç işleyen kadınlarda hafifletici sebepmiş.kadın 15 sene yicekse mesela 5 e düşüyomuş.okadar ciddi bir konu aslında bu eğilmemiz ve çözüm bulmamız lazım:31::31:

aaynen bu adet çncesi gerilimini önleyici minumuma indirici bir bitkisel ilaç bilen varsa paylaşşasın kızlar gelecekte ki kocam iiçin endişeliyim kafasında bir şeyler kırmamak için yani:9:
bende mesela karşımda ki erkek ben adetliyken herşeyi alttan almalı o an mesela senin adın niye ... desem tabi ki atractivecim sen haklısın niçin böyle demeli yoksaaa
ALLAHIM krizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz mod oluyorum ve patlama yaşıyorum işte:9:

aaynen bu adet çncesi gerilimini önleyici minumuma indirici bir bitkisel ilaç bilen varsa paylaşşasın kızlar gelecekte ki kocam iiçin endişeliyim kafasında bir şeyler kırmamak için yani:9:
bende mesela karşımda ki erkek ben adetliyken herşeyi alttan almalı o an mesela senin adın niye ... desem tabi ki atractivecim sen haklısın niçin böyle demeli yoksaaa
ALLAHIM krizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz mod oluyorum ve patlama yaşıyorum işte:9:

kızlar ben bitkisel bi takviyeye başladım yeni, iyi gelirse sölerim ilacın adını yazmıştım yukarda işe yaramazsa başka bişile daha var onlarıda denicem başka bilen yokmuuu

çuha çiçeği aldım bakalım bir ay denicem üç ay normalde ...kadınlık hormonlarını düzenleyip sakinleştiriyomuş migrene iyi geliyomuydu sanki öle bişiy hatırlıyorum araştır istersen.. bitkisel çaylarda denedim onlarda işe yarıyo ama kökten çözüm arıyom ben:)

Araştırayım ben de bi...

Neden buna bi çözüm arayayım ki bağırıp çağırıp rahatlıyorum gıkını bile çıkarmıyor alıştı artık anlayıp elinde çikolatayla geliyor eve

canım araştırdım ben bu ilaç migrenede iyi geliyomuş ender saraç tavsiye etmiş araştır istersen..

merhaba hanımlar bende böyle bir sorun yok ama bazı arkadaşların migren sorunundan yakındığını gördüm bende migren sahibiyim, nöroloğa gittim bunun için ve düzenli ilaç kullanıyorum başladığımdan beri çok şükür hiç krizim tutmadı, 4 aydır falan sağlıklıyım

ben de şimdi baktım canım, peki nasıl alacaksın kapsülü falan mı var yoksa aktarda bitki olarak mı satılıyo?
İbrahim Saraçoğlu salatalara tazesini katın yada haşlayın faLAN DEMİŞ AMA TAM ANLAYAMADIM:s
canım araştırdım ben bu ilaç migrenede iyi geliyomuş ender saraç tavsiye etmiş araştır istersen..

ben de şimdi baktım canım, peki nasıl alacaksın kapsülü falan mı var yoksa aktarda bitki olarak mı satılıyo?
İbrahim Saraçoğlu salatalara tazesini katın yada haşlayın faLAN DEMİŞ AMA TAM ANLAYAMADIM:s

yok canım benim bahsettiğim çuha çiçeği yağı..çiçeği değil! öle arat googledan..kapsül şeklinde ilaç işte..ben sana linkini vereyim dur..çuha çiçeği yağının faydaları, nasıl kullanılır, kapsülü, hapı, ms, zararları

selam kızlar...adet öncesi pms yüzünden eşiyle adetine bi kaç gün kala sinirler tepesinde olduğu için ve hep bu yüzden kavga çıkaran yada tartışma yaratan varmı aranızda? istemeyerek oluyo biliyorum gereksiz alınganlıklar,aniden sinir patlamaları ve ota çöpe ağlama bilrsiniz...ben bu yüzden eşimle hep tartışıyorum istemeden.kendime mani olamıyorum aniden patlıyorum.o an yaptığı herşey gözüme batıyor yada inadına yapıyor gibi geliyor içime atıyorum sabret diyorum.olmuyor normalde çok üstünde durmam ama regli öncesi hiç sabrım olmuyor pat die lafı yapıştıyom kırıc oluyorum bazen hak ediyor ama ben normal zamandan daha ileri gidiorum istemeden.tepkilerim çoğalıyor..sonrada pişman oluyom.bu lafı benmi söledim diyorum:26::30::30:olsada bi kaç gün sonra aniden patlıyorum.valla iki ucu pis değnek adeta.konuşsam bağırsam dırdırcı damgası yiyoruz, istemeden,sussam kırmamak için bendaha kötü oluyorum..idare etmek nasıl birşey anlamadım çok zor çok.bu yüzden evliliğim tehlikede bile diyebilrim..siz de böle bir sorun varmı? yada varsa nasıl çözüyorsunuz lütfen yardım edin deneyimlerinizi paylaşın
Bnde Aynı Sen gibiyim Kavga çıkarasım saçını başını yolasım geliyor herşeyi ters anlıyorum. evi dağıtma neden montunu buraya koydun çoraplarını neden kaldırıp kirliye atmıyorsun diye kavga çıkartıyorum ama elimde olan bişi değil. Ayda 1 kere illa kavga ederim eşimle :27::52:

Back
X