adet öncesi sendromu yüzünden eşiyle sürekli tartışanlar,buna çözüm arayanlar

PMS çok farklı bir şey, bir rahatsızlık bunun için bir doktorla görüşmeniz gerek adet öncesi gerginlik durumuda sanırım bir çok kişide var bir iki kez bendede olmuştur nasıl yendim bilmiyorum maşallah rahatım şimdilik:))

ben daha cok duygusal oluorum herseye aglayasım gelıo ama tabı sınırlıde oluorum tek esıme deıl yanıı herkese karsı ole oluo

saol canım haklısın ..sölüyorum ama bazende gerçekten kızmamı gerektiren durumlarda beni ciddiye almamasından ve onun haksızken bu durumu kullanıp haklı çıkmasından korkuyorum ,yani anlatamadım sanırım tam olarak, gerçekten haklı olduğum zamanlarda bile durumumu regliye bağlayıp sebepsiz sinirlendiğimi sanmasın çünkü bazen gerçekten haklı yere sinirleniyorum regliyle beraber biraz tepkim büyüyor sadece,:) ama hak ediyor bazen söylenenleri sadece biraz abartıyorum işte mesela o an kızmam gerekiyorsa yada söylenmem gerekiyorsa sadece ben birden bağırıyorum gibi ,sorun bu:1::1:biliyorum çok salakça ama her kadın yaşıyor her ay tekrarlanıyor bu durum kendimden nefret ediyorum

neden kendinden nefret edesinki biz onların hergün kahırlarını çekiyoruz onlarda ayda bir idare etsinler ya hayret birşey daha iki gün önce dedimki eşime çok duygusalım regl dönemi yakın biraz konuşalım mı dertleşelim çok daraldım dedim beni hiiiç takmadı giyindi kuşandı defoldu eee ben ona dedim iii değilim die geldiğinde durduk yerde patladım artık tüm evliliğimizin faturasını kesiverdim ama napimm ertesi gün akşama adar beni aradı özürler falan falan insan gibi davransalar inanınki bunu yapacak kadınlar değiliz ama bu ortamı hazırlayanlar onlar canım hiiiç üzülme evliliğin bu yüzden tehlike geçirmez korkma

eşim bana böyle zamnalarda bi adet ol da kurtulayım yaa senin şu agresifliğinden der.. demekki adamı canından bezdiriyorum artık :52::9:

neyse kızlar eskisi kadar sorun olmuyor artık bu mevzu ,sanırım eşim alıştı yada artık anlayışlı davranıyor bana karşı:) zaten bu tür durumları pek takmaz ama ben o an keşke daha sakin olup tutarlı ve dengeli davranabilsem...

neyse kızlar eskisi kadar sorun olmuyor artık bu mevzu ,sanırım eşim alıştı yada artık anlayışlı davranıyor bana karşı:) zaten bu tür durumları pek takmaz ama ben o an keşke daha sakin olup tutarlı ve dengeli davranabilsem...

......... ama kadın olmak böle birşey işte diyeti ağır..:34:

neden kendinden nefret edesinki biz onların hergün kahırlarını çekiyoruz onlarda ayda bir idare etsinler ya hayret birşey daha iki gün önce dedimki eşime çok duygusalım regl dönemi yakın biraz konuşalım mı dertleşelim çok daraldım dedim beni hiiiç takmadı giyindi kuşandı defoldu eee ben ona dedim iii değilim die geldiğinde durduk yerde patladım artık tüm evliliğimizin faturasını kesiverdim ama napimm ertesi gün akşama adar beni aradı özürler falan falan insan gibi davransalar inanınki bunu yapacak kadınlar değiliz ama bu ortamı hazırlayanlar onlar canım hiiiç üzülme evliliğin bu yüzden tehlike geçirmez korkma

haklısın arkadaşım teşkler saol..

Bende aynen öyleyim. Neyse ki eşim adetimi hesaplayıp günün geldiğini benden evvel anlıyor ve beni çok alttan alıyor. Saolsun.

biz normalde hiç tartismayiz (sayemde) ama regle olmadan once ufak da olsa muhakkak bir tartisma oluyor ve kendisi bana yine regle olacaksin belli !! :30: diyor
neyse ki parladigim gibi sonuyorum, o da hormonlara baglayip uzatmiyor tatliya bagliyoruz..
mesela sigara içmeye gidiyor ve bu bana çok batiyor (ki kendim de içiyorum ama ona gore çok az) hemen "ne çok sigara içtin ya, sirf sigara içmek için bisey yiyorsun !" diyorum :ssz:
ya da "bir gun de degisiklik olsun diye su montunu girise assan !" ki normalde hep sandalyeye asiyor ben de hiç farkinda bile olmadan kaldiriyorum ordan..
esine soyle mumkunse aldirmasin senin bir suçun yok hormonlar yuzunden...

Son düzenleme:
bende aynı durumdayım ya nolcak halim bilmiyorum:)henüz nişanlıyım,düğüne de az kaldı hem onun stresi hem bu hormonlar yaktı beni yaktı :)hem beni hem nişanlımı :)) tartıştımız zaman gelmiş yine senin aybaşın diyo bi de utanmadan :)

şu son 3 yıla kadar aynı durumlar bende de vardı.Sussa adama neden sustun,konuşsa konuşma derdim.İlahi hikmetmidir nedir :1:MAŞALLAH diyim oğlumu doğurduktan sonra uçtu gitti hepsi.Birde 13 yılı devirdik Allahın izni ile insan alışıyor ve bu durum eskisi kadar batmıyor sanırım ikii tarafada.:34:

ben birde piskin piskin "degerimi bil, ya hep boyle olsaydim napardin" diyorum, o da "bol bol dayak yerdin" diyor :27:
adet oncesi sendromu renk katiyor iliskime, ne guzel oluyo bazen giciklik yapmak, biraz intikam aliyorum en azindan..

Son düzenleme:
biz normalde hiç tartismayiz (sayemde) ama regle olmadan once ufak da olsa muhakkak bir tartisma oluyor ve kendisi bana yine regle olacaksin belli !! :30: diyor
neyse ki parladigim gibi sonuyorum, o da hormonlara baglayip uzatmiyor tatliya bagliyoruz..
mesela sigara içmeye gidiyor ve bu bana çok batiyor (ki kendim de içiyorum ama ona gore çok az) hemen "ne çok sigara içtin ya, sirf sigara içmek için bisey yiyorsun !" diyorum :ssz:
ya da "bir gun de degisiklik olsun diye su montunu girise assan !" ki normalde hep sandalyeye asiyor ben de hiç farkinda bile olmadan kaldiriyorum ordan..
esine soyle mumkunse aldirmasin senin bir suçun yok hormonlar yuzunden...

saol canım sölüyorum ama bazen oda unutup karşılık veriyor:1::1:o damı adet sendromu yaşıyor ne üüzm üzüme baka baka misali:1::1:

onlar hep gicik zaten, biz ayda bir :27:
biz genel olarak gicikliklarini hosgoruyle karsiliyoruz erkek olduklarini unutmuyoruz :1:

al birni vur ötekine görmedimki bir erkek diğerinden farklı olsun:1: huyları suyları bir bu erkeklerin hepsi aynı torbadan çıkmış gibi:1:

ben de reglden bir hafta önce başlıyoru ağlama nöbetlerine...

gözlerimin arka tarafında gizli bi göl oluşuyo sanki, en ufak şeyde akmaya hazır bekliyo....

arabayla giderken önümden geçen yaşlı sakat adam için hüngür hüngür ağladığımı bilirim...

ettiğimiz kavgalar da cabası zaten, o da işin diğer şirret yüzü:)

psikiyatriste gittim 5mglık bi antidepresan verdi de 2 gün aldım sonra yan etkilerini okuyup bıraktım, menapoza kadar ilaçla mı yaşıycam boşa kimyasal alıcam dedim...

oofffffff bende de var bu..
artık iş arkadaşlarım bile anlıyo..
resmen başka bi insan oluyorum..
sürekli sinirli ağlamaya hazır...
bi de sürekli bi kurgu oluyo kafamda resmen hayal kuruyorum..
ama şiddet içerikli hayaller kavgalar, vurmalar,hatta ve hatta kesmeler biçmeler...
passiflora şurup içip uyuyorum ki geçsin diye ama yooook uyutmuyoda vicdansız...

ama şiddet içerikli hayaller kavgalar, vurmalar,hatta ve hatta kesmeler biçmeler...
passiflora şurup içip uyuyorum ki geçsin diye ama yooook uyutmuyoda vicdansız...

:)))

ben de çevremden birilerinini ölümünü düşünüp ağlarım

yada kaza geçirmişim ameliyattayım ve herkes kapaıda benim için üzülüp ağlıyo fln die düşünürüm...

bi nevi deli bişey oluyorum işte:)

:)))

ben de çevremden birilerinini ölümünü düşünüp ağlarım

yada kaza geçirmişim ameliyattayım ve herkes kapaıda benim için üzülüp ağlıyo fln die düşünürüm...

bi nevi deli bişey oluyorum işte:)
aynen bende böyle oluyorum kafamda saçma senaryolar kuruyorum içime kapanıyorum bambaşka bi insan oluyorum

Back
X