- 27 Mart 2021
- 180
- 59
- 13
- 26
- Konu Sahibi Denizkokusu123
-
gebelık testı ıcın erken degıl. kan ıcın bekleyebılırsın ama test yaparsan cıkar varsa zatenArkadaşlar 1 haftadır sancı çekiyorum. Normalde 29-30 günde bir adet oluyorum. Normalde şöyle oldum: 15 mart, 13 nisan, 10 Mayıs adet günlerimdi. 2-3 oynuyor ama geri geri geliyor. Normalde hesaplarima gore 7-8 nisan gibi olmam lazımdı. Çünkü tam 29-30 gün dolmuş oluyor. Çok sancı çektim ha simdi oldum ha simdi olucam dedim ama olmadim. Sadece boş boş akıntı geliyor. Bugunde cok sanci çektim. Ama tık yok. Bugün sadece akıntı ile damar şeklinde gibi kan geldi. Gerisi gelmedi. Adet olurum diye test yapmak istemedim zaten cok erken test için. Belki bugun adet olurum belki yarın bilemem. Bu arada 7 aylık evliyim ve hamile kalmaya çalışıyorum. Böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Daha önce erken davranıp kan verdim ve kan verdiğim gün adet oldum, o yüzden bekleyeceğim
Korkuyorum, hep negatif çıktı bu zamana kadar. Eşimin ailesi tarafindan da baskı var niye olmuyor diye. Belkide bugun yada yarin adet olurumgebelık testı ıcın erken degıl. kan ıcın bekleyebılırsın ama test yaparsan cıkar varsa zaten
ah ah.. Geleceği zamanı bekliyor kuzucuk. Elimizden geleni yapıp biz de bekliyoruz .. SabretKorkuyorum, hep negatif çıktı bu zamana kadar. Eşimin ailesi tarafindan da baskı var niye olmuyor diye. Belkide bugun yada yarin adet olurum
Bugün çok sıvı tükettim, sabah ilk idrarla yapmayi düşünüyorumgebelık testı ıcın erken degıl. kan ıcın bekleyebılırsın ama test yaparsan cıkar varsa zaten
İdrar testi yapsaydın en azından canım kendimde gördüğüm tek belirtisi adet olacakmışım da olamıyormuşum idiArkadaşlar 1 haftadır sancı çekiyorum. Normalde 29-30 günde bir adet oluyorum. Normalde şöyle oldum: 15 mart, 13 nisan, 10 Mayıs adet günlerimdi. 2-3 oynuyor ama geri geri geliyor. Normalde hesaplarima gore 7-8 nisan gibi olmam lazımdı. Çünkü tam 29-30 gün dolmuş oluyor. Çok sancı çektim ha simdi oldum ha simdi olucam dedim ama olmadim. Sadece boş boş akıntı geliyor. Bugunde cok sanci çektim. Ama tık yok. Bugün sadece akıntı ile damar şeklinde gibi kan geldi. Gerisi gelmedi. Adet olurum diye test yapmak istemedim zaten cok erken test için. Belki bugun adet olurum belki yarın bilemem. Bu arada 7 aylık evliyim ve hamile kalmaya çalışıyorum. Böyle bir durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Daha önce erken davranıp kan verdim ve kan verdiğim gün adet oldum, o yüzden bekleyeceğim
Bugün çok sıvı tükettim, o yüzden sabah ilk idrarla yapmaya karar verdim.İdrar testi yapsaydın en azından canım kendimde gördüğüm tek belirtisi adet olacakmışım da olamıyormuşum idi
Hadi hayırlısı inşallah canımBugün çok sıvı tükettim, o yüzden sabah ilk idrarla yapmaya karar verdim.
Az önce dayanamayıp yaptim ama negatif cikti, misafirim vardi, yemek icmek olsun karistirdim biraz. Ondan negatif cikmis olabilir mi sizce? Çünkü gecikti adetimHadi hayırlısı inşallah canım
Bilmiyorum ki canım ben hep 5 gün gecikmeden sonra yaptımAz önce dayanamayıp yaptim ama negatif cikti, misafirim vardi, yemek icmek olsun karistirdim biraz. Ondan negatif cikmis olabilir mi sizce? Çünkü gecikti adetim
Pazartesiye kadar bekleyeceğimBilmiyorum ki canım ben hep 5 gün gecikmeden sonra yaptım
Hakkında hayırlısı inşallah canımPazartesiye kadar bekleyeceğim
Ne kadar düzensiz peki adetiniz? Benim 2-3 gün oynuyor sadece. Hep normaldi. Normalde 7-8 haziranda olmam lazımdı. Çok sancı çektim, resmen adeti yaşadım ve bitiş günlerindeyim gibi. İnşallah hamileyimdir, sabah ilk idrarla yapacağım testiBenimde adetim 3 gün geçmişti test yaptım negatif çıkmıştı baktım kasık ağrılarım devam ediyor nasıl olsa adet olurum diye düşündüm bı hafta sonra terlemeye başlayınca tekrar test yaptım meğer hamileymisim ama benim adetlerim duzunsiz pkoluyum belki yardımcı olur size
Bende pkoluyum düzensiz son 7 aydan beri çok düzenli ama şuan 8 gün gecikti adetim 3 gün geçti negatif çıktı ama akintim var bel ağrısı var bas ağrısı hafiften Rabbim en yakın zamanda nasip ederBenimde adetim 3 gün geçmişti test yaptım negatif çıkmıştı baktım kasık ağrılarım devam ediyor nasıl olsa adet olurum diye düşündüm bı hafta sonra terlemeye başlayınca tekrar test yaptım meğer hamileymisim ama benim adetlerim duzunsiz pkoluyum belki yardımcı olur size
Sökülme ağrısı gibi miydi?İdrar testi yapsaydın en azından canım kendimde gördüğüm tek belirtisi adet olacakmışım da olamıyormuşum idi
kasık ağrıları sökülme ağrısı gibi miydi?Benimde adetim 3 gün geçmişti test yaptım negatif çıkmıştı baktım kasık ağrılarım devam ediyor nasıl olsa adet olurum diye düşündüm bı hafta sonra terlemeye başlayınca tekrar test yaptım meğer hamileymisim ama benim adetlerim duzunsiz pkoluyum belki yardımcı olur size
İlk günkü ağrı gibi evetSökülme ağrısı gibi miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?