- 30 Mart 2025
- 11
- 1
- 1
- 20
Evet canmİnşallah olur azerbaycanlımısın?
Banda yazarmisin son durumunu çünkü aynıyiz senleBende 6 gün sora adet olucam.1 nisan dış gebelik sonucu sağ tüpüm alındı.pcos var.bendede aynı sol tarafta batm asancı var .Femera kullanıyorum bununıa beraber bu ay ovlyasyon testi kullandm.ama geç geldiği için testler 16 cı günde başladım test yapmaya.çok istiyorum bebek inşallah olur yaa
Bende de adetime 10 gun kala basladi agrim dun asiri derece sancim vs oldu gaz sancisiyla birlikte ates basmasi yuzumde sivilcelenme var bugun bat gunume 6 gun var sabah test yaptım isik tutunca incecik bi cizgi var ama belki hayalidirBanda yazarmisin son durumunu çünkü aynıyiz senle
Bu gün LH testi yaptm böyle koyu çıktı.denilene göre hamilelik zamanı koyula biliyomuş birde pco olduğunda ama şimdiye kadar bu kadar koyulmamıştı.bilmiyorum hala 2 gün kaldı regle.dün prodictor early yaptm ama bence bir şey yok regl günümü bekliyorum.bakın ikinci hcg testiBanda yazarmisin son durumunu çünkü aynıyiz senle
Ya belki daha küçüktür erken yapınca fazla belli olmuyirdur bende de bugün sanki başım döner gibi oluyor anlayamadim test faln yaparsam haber ediyim ben 6 gün kala yaptimda cikmmistiBende de adetime 10 gun kala basladi agrim dun asiri derece sancim vs oldu gaz sancisiyla birlikte ates basmasi yuzumde sivilcelenme var bugun bat gunume 6 gun var sabah test yaptım isik tutunca incecik bi cizgi var ama belki hayalidirkasiklarim aşiri sancilaniyo belim sag kismi ozellikle cok agriyo gecen ay bir hafta onceden regl olmustum simdilik birsey yok sonuclarinizi benimle de paylasin lutfen
Merhaba kızlar adetime daha 6 gün varken şiddetli adet sancısı çekmeye başladım bu gebelik belirtisi olabilir mi sancı aynı mı yanıyor gibi sanki karnım erken diye test yapmadım
Adet oldumMerhaba
Test yaptınız mı?
Genelde erken ogrenenler Nasil öğreniyor sasiriyorum valla benim lekelenmem bitti ama her anda olabilirim valla hayirlisi olsun sonuclarinizi paylasin lutfeennnnYa belki daha küçüktür erken yapınca fazla belli olmuyirdur bende de bugün sanki başım döner gibi oluyor anlayamadim test faln yaparsam haber ediyim ben 6 gün kala yaptimda cikmmisti
Yeni erkn gebelik testi yaptim negatifGenelde erken ogrenenler Nasil öğreniyor sasiriyorum valla benim lekelenmem bitti ama her anda olabilirim valla hayirlisi olsun sonuclarinizi paylasin lutfeennnn
Canim uzulme o kadar çok insan var ki hiçbir problem olmamasına rağmen senelerce çocuk sahibi olamıyorlar yani senin şansın yarı yarıya gibi bir şey hiç moralini bozma bence her şeyde bir hayır vardır öyle düşün yumurtlama günlerini takip edebilirsin mesela bende ovülasyon tesisi sipariş ettim yumurtlama günlerimi takip ederek çocuk sahibi olmaya çalışacağım Allah nasip ederse sen de deneyebilirsin istersenYeni erkn gebelik testi yaptim negatiftek tupluyum olmuyor ve umudum azalıyor. Ben dış gebelik yaşadım 1 tüpüm alındı tam 1 .5senedr deniyorum olmuyor
Denedim aslında 1 aylık yumurtlama oldu çatladı falan ama olmadı çok değerlendiriyoruz ama demekki zamni degilmis ki olmuyor dua edelim birbirimize .bı doktora bu ay başlamıştım negatif sonuç aldım başkasına gidicem burada ünlü bir doktor sıra bulursam ins .Canim uzulme o kadar çok insan var ki hiçbir problem olmamasına rağmen senelerce çocuk sahibi olamıyorlar yani senin şansın yarı yarıya gibi bir şey hiç moralini bozma bence her şeyde bir hayır vardır öyle düşün yumurtlama günlerini takip edebilirsin mesela bende ovülasyon tesisi sipariş ettim yumurtlama günlerimi takip ederek çocuk sahibi olmaya çalışacağım Allah nasip ederse sen de deneyebilirsin istersen
Merhaba ben dr sizin gibi dış gebelik geçirdim aynı anda rahim içi gebelik de oldu ikizmiş. Ama biri dış gebelik olunca sağ tüp alında diğerine de kürtaj oldu. Pcosum var. İnositol kullanıyorum 3 aydır siz nasıl bir tedavi uyguluyorsunuzDenedim aslında 1 aylık yumurtlama oldu çatladı falan ama olmadı çok değerlendiriyoruz ama demekki zamni degilmis ki olmuyor dua edelim birbirimize .bı doktora bu ay başlamıştım negatif sonuç aldım başkasına gidicem burada ünlü bir doktor sıra bulursam ins .
İnsallah canim umitsizlige kapilma Allah nasip eder kalbini temiz tutDenedim aslında 1 aylık yumurtlama oldu çatladı falan ama olmadı çok değerlendiriyoruz ama demekki zamni degilmis ki olmuyor dua edelim birbirimize .bı doktora bu ay başlamıştım negatif sonuç aldım başkasına gidicem burada ünlü bir doktor sıra bulursam ins .
Çok geçmiş olsun canım zor şeyler yaşamasın sende. Şuan 1 senedir tek tüple deniyorum olmuyor normal yol ile geçen ay bı doktora gittim yumurta büyütücü hap ile başladı malesef bu ay negatif sonuç aldım o doktoru bıraktım çünkü bana drek tüp Bebek yapmak istedi bişey denemeden . Başka alanında iyi bir uzman var bizim burda ona zar zor randevu aldım gidicem diğer ay ins . Çok zor günler yaşadım bı umutla deniyorum ama olmuyorMerhaba ben dr sizin gibi dış gebelik geçirdim aynı anda rahim içi gebelik de oldu ikizmiş. Ama biri dış gebelik olunca sağ tüp alında diğerine de kürtaj oldu. Pcosum var. İnositol kullanıyorum 3 aydır siz nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz
Ben daha ilaç kullanmadım 4 ay önce ameliyat oldum. Ama bidahaki ay gidip ilaç isteyeceğimÇok geçmiş olsun canım zor şeyler yaşamasın sende. Şuan 1 senedir tek tüple deniyorum olmuyor normal yol ile geçen ay bı doktora gittim yumurta büyütücü hap ile başladı malesef bu ay negatif sonuç aldım o doktoru bıraktım çünkü bana drek tüp Bebek yapmak istedi bişey denemeden . Başka alanında iyi bir uzman var bizim burda ona zar zor randevu aldım gidicem diğer ay ins . Çok zor günler yaşadım bı umutla deniyorum ama olmuyor
İgne vurulmadiniz o zamn dimi ben iğne vuruldum kemoterapi diye geçiyor iğne 6 ay hamile kalmiycaksin dedi 6 ay dikkat ettik sonra bıraktık 1 sene oldu ama yok olmuyorBen daha ilaç kullanmadım 4 ay önce ameliyat oldum. Ama bidahaki ay gidip ilaç isteyeceğim
Benim tüpüm alındı iç kanama geçirdiğim için ama doktorum diğer tüp iyi durumda dedi sezeryan gibi oldum 3 ay bekle dinlen yeter dedi deniyoruz şimdiİgne vurulmadiniz o zamn dimi ben iğne vuruldum kemoterapi diye geçiyor iğne 6 ay hamile kalmiycaksin dedi 6 ay dikkat ettik sonra bıraktık 1 sene oldu ama yok olmuyoröncelikle rahim filmi çektir birde ben nişanın sonunda çektirdim açık cikmisti çok umut etmistim mesela sana yüksek olurdediler olmadı
Rabbim gonlunden geceni nasip etsin insallah insallah sagliklidir ve vardir bebis sagliklada kucagina alirsin dualarim seninleMerhabalar.herkeze gonlundekinin olmasini diliyorum.ben aralik ayinda kizimi kaybettim 35 haftalik gebeyken.hem ozelde hem devlette kontrollerim yapildi.doktorlar alti ay beklemen yeterli dedi.ama rahim arkasi douglas denen bir bolgede kan birikimi cikti ilacli emarda.dogum sonrasi yogun kan tedavisi gordum bunun sebep olabilecegi soylendi.devlet hast. Prof bu bir skinti degil derken ozeldeki doktor supheci konustu.ama devletteki doktor hocamiz o dediyse skinti olmaz dedi.bu bana biraz skinti versede denemelere basladim.adet tarihleri ovulasyon donemi derken bir harita cikardim.tekrar kizim olmasini cok istiyorum.insallah mevlam gonlumuzdekileri versin.bes gundur benimde sol tarafimda adet agrisi gibi ama daha tatli bir agri var.ve uyku basiyor durduk yere.uykuyu gectim agri cok tuhaf adet agrisi gibi.insallah tutmustur diyorum cok sabirsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?