G Gokcen5o Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2019 1.251 322 123 27 Dün 22:16 Konu Sahibi Konu Sahibi Bus13 #41 Bendede mide bulantısı göz kararması bel ağrısı var regl 2 3 gün var testim böyle Eklentiler IMG_5499.webp 37,5 KB · Görüntüleme: 5 IMG_5407.webp 136,6 KB · Görüntüleme: 5
U ummuteaba Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 151 86 13 31 Dün 22:19 Konu Sahibi Konu Sahibi Bus13 #42 nurAy11 .!.: Rabbim gonlunden geceni nasip etsin insallah insallah sagliklidir ve vardir bebis sagliklada kucagina alirsin dualarim seninle gecmiste yasananlar icinde rabbim sabir versin guc versin Genişletmek için tıkla... Amin insallah tum isteyenlere nasip olsun.tam olarak ne zaman test yapmaliyim acaba.diger cocuklatimda hicbisey planli degildi.nasil oldu bitti anlamamisti.bu sefer her detayi dusunuyorum.umarim emeklerimiz karligini alir
nurAy11 .!.: Rabbim gonlunden geceni nasip etsin insallah insallah sagliklidir ve vardir bebis sagliklada kucagina alirsin dualarim seninle gecmiste yasananlar icinde rabbim sabir versin guc versin Genişletmek için tıkla... Amin insallah tum isteyenlere nasip olsun.tam olarak ne zaman test yapmaliyim acaba.diger cocuklatimda hicbisey planli degildi.nasil oldu bitti anlamamisti.bu sefer her detayi dusunuyorum.umarim emeklerimiz karligini alir
U ummuteaba Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ocak 2025 151 86 13 31 Dün 22:20 Konu Sahibi Konu Sahibi Bus13 #43 nurAy11 .!.: Rabbim gonlunden geceni nasip etsin insallah insallah sagliklidir ve vardir bebis sagliklada kucagina alirsin dualarim seninle gecmiste yasananlar icinde rabbim sabir versin guc versin Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim
nurAy11 .!.: Rabbim gonlunden geceni nasip etsin insallah insallah sagliklidir ve vardir bebis sagliklada kucagina alirsin dualarim seninle gecmiste yasananlar icinde rabbim sabir versin guc versin Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim