Adet sancısı hamilelik belirtisi mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bus13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bus13

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
541
128
23
27
Merhaba kızlar adetime daha 6 gün varken şiddetli adet sancısı çekmeye başladım bu gebelik belirtisi olabilir mi sancı aynı mı yanıyor gibi sanki karnım erken diye test yapmadım

genelde adet olacakmış gibi sancının yanında bazen sağ ya da solda hafiften bir ağrı da olur o da oluyor mu? rahimde tek taraflı ağrı yani

Merhaba kızlar adetime daha 6 gün varken şiddetli adet sancısı çekmeye başladım bu gebelik belirtisi olabilir mi sancı aynı mı yanıyor gibi sanki karnım erken diye test yapmadım
Evett olabiliyor birebir aynı oluyor belirtileri bazen

Bende 6 gün sora adet olucam.1 nisan dış gebelik sonucu sağ tüpüm alındı.pcos var.bendede aynı sol tarafta batm asancı var .Femera kullanıyorum bununıa beraber bu ay ovlyasyon testi kullandm.ama geç geldiği için testler 16 cı günde başladım test yapmaya.çok istiyorum bebek inşallah olur yaa 🥹

Bende 6 gün sora adet olucam.1 nisan dış gebelik sonucu sağ tüpüm alındı.pcos var.bendede aynı sol tarafta batm asancı var .Femera kullanıyorum bununıa beraber bu ay ovlyasyon testi kullandm.ama geç geldiği için testler 16 cı günde başladım test yapmaya.çok istiyorum bebek inşallah olur yaa 🥹
İnşallah Allah gönlümüze göre verir bende 14 nisanda kürtaj oldum pcosum Ovulasyon testleriyle takip ettim bu ay hayırlısı olsun 🥹

5 gün kala öğrenmiştim ben ya olmazsa yarın bir test al canım inşallah beklediğin o güzel haberi alırsın 🫠

5 gün kala öğrenmiştim ben ya olmazsa yarın bir test al canım inşallah beklediğin o güzel haberi alırsın 🫠
Seninle aynı zamanda öğrenmiştik yine aynı zamanda bu sefer sağlıklı nasip olsun inşallah ikimize de bekliyorum bu sefer umutlanmak istemiyorum adetim gecikirse test yaparım

Seninle aynı zamanda öğrenmiştik yine aynı zamanda bu sefer sağlıklı nasip olsun inşallah ikimize de bekliyorum bu sefer umutlanmak istemiyorum adetim gecikirse test yaparım
Aynen inşallah bu ay yine birlikte öğrenir ve sağlıkla ilerleriz.. ben bu ay Doktora gittim takviye v.s biseyler verdi kullandım bakalım değerlendirmelerim yeni bitti

İnşallah olur azerbaycanlımısın?

Ayniz canım bende dua gebelikden dolayı sağ tüpüm alındı 1 sende hamile kalamiyordu bu ay hapa basldik doktorla benimde adet agrilarim gibi ağrılar giriyor arada karnım fln agriyor

Back
X